A The Witcher játékok készítője, a lengyel CD Projekt RED multiplayer programozót keres, ami mérföldkő a stúdió életében, ugyanis a csapat játékaiból rendre kimaradt a többjátékos mód. A cél, hogy a RED Engine-t multis képességekkel vértezzék fel.

A honlapjukon közzétett álláshirdetésből egyértelműen kiderül, hogy a lengyel csapat a saját fejlesztésű RED Engine motort multiplayer-es jellemzőkkel bővítenék. Olyan szakembert keresnek, akinek feladata az lesz, hogy a motort felkészítse a multpiplayer játékok kezelésére.

A konkrét feladata pedig az lesz, hogy készítsen egy olyan roadmap-et, mely lépésről-lépésre határozza meg, hogy pontosan mi szükséges ahhoz, hogy megvalósulhasson a Red Engine hálózati átalakítása, s a motor továbbfejlesztése. Előnyként nevezték meg az Xbox 360, PS3 és PC-s tapasztalatot.

Természetesen arról semmit nem lehet tudni, hogy melyik lesz az első olyan CD Projekt játék, melyben már lesz többjátékos mód is. Jelenleg a csapat öt játékon dolgozik, melyből csak egy, a Cyberpunk című anyag hivatalos, a többiről semmit nem lehet tudni.