Aki egy kicsit is szereti a PlayStation-t, az úgy várja a február 20-át, mint a megváltást, amikor is a legtöbben arra számítanak, hogy a japán cég leleplezi a PlayStation 4-et, vagy ha valakinek jobban tetszik, az Orbis-t. Újabb erre utaló jel bukkant fel.

Az utóbbi hetekben-hónapokban számos, az újgenerációs Sony-konzollal kapcsolatos pletyka látott napvilágot, aminek 90%-át szándékosan nem tettük közzé mondván, hogy a sok találgatásnak túl sok értelme nincsen, a konkrétumokra sokkal kíváncsibbak vagyunk, mint a mendemondákra.

playstation4buttons

Hallhattunk használt játék elleni védelemről, 8 gigabájt memóriáról, újratervezett kontrollerről, több felhasználó egyidejű bejelentkezését lehetővé tévő felületről, új közösségi funkciókról, no meg persze találgatásokat arról, hogyan is nézhet majd ki a konzol.

A Sony február 20-án rendezi meg a PlayStation Meetinget, s már több arra utaló jelet is elhintett, hogy ez a rendezvény lehet az, ahol leleplezik a PlayStation 4-et. Vannak azonban olyanok is, akik azt mondják, mindez csak szándékos félrevezetés, az érdeklődés maximális szintre tornászása, s a rendezvényen nem az új konzolt, hanem az olcsóbb PlayStation Vita modelleket mutatják be.

Nos, felbukkant egy újabb érv, ami ez ellen a teória ellen szól: a Sony a PlayStation-konzolok evolúcióját bemutató videót tett fel a PlayStation Meeting weboldalára.

Napok kérdése, és minden kiderül.