Dead Space 3 - Konzol Center
Dead Space 3
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Launch traileren a Dead Space 3: Awakened DLC

Jövő héten lesz elérhető a Dead Space 3 első DLC-je, az Awakened, melyért 800 MS pontot vagy 9.99 dollárt kell fizetni. Az Electronic Arts ma bemutatta a kiegészítő launch trailerét, melyet megosztunk veletek!

Bővebben

Dead Space 3 sztori trailer

Már nagyon közeledik a Dead Space 3 megjelenése, így annak rendje s módja szerint az Electronic Arts előrántotta a játék sztori előzetesét, mely után vélhetően már csak a launch trailer marad hátra. Melegen öltözni, Isaac hamarosan visszatér!

Bővebben

Dead Space 3 launch trailer

Napok vannak hátra a Visceral Games boszorkánykonyháján készült Dead Space 3 megjelenéséig, s ebből az alkalomból az Electronic Arts közzétette a játék utolsó előzetesét, a launch trailert.

Bővebben

Ötpercnyi Dead Space 3 érkezett

Már csak napokra vagyunk a Dead Space 3 megjelenésétől, s már javában zúzhatod a demót is, azért az Electronic Arts inkább biztosra megy, és egy friss előzetest mellékelt a fagyos bolygón játszódó játékból. Fókuszban a kampány mód.

Bővebben

Mass Effect páncél a Dead Space 3-ban

Az Electronic Arts és a Visceral Games egy videót tett közzé, melyből kiderül, hogy a Mass Effect ikonikus N7 páncélja feltűnik a hamarosan megjelenő Dead Space 3-ban. Shepard parancsnok szelleme tovább él!

Bővebben

Dead Space 3 Limited Edition

Frappáns választ adott az Electronic Arts arra, hogy mit fog tartalmazni a hamarosan megjelenő Dead Space 3 limitált kiadása. A mellékelt videón – gameplay felvételek kíséretében – megtalálod, hogy milyen extrák ütik a markod, ha előrendeled a prémium kiadást.

Bővebben

Dead Space 3 – Kinect trailer

Hetek kérdése, hogy az Electronic Arts gondozásában megjelenjen a Dead Space 3, mely kompatibilis lesz a Microsoft mozgásérzékelős rendszerével, a Kinect-tel. Hogy hogyan is működik a két hardver együtt, megmutatja a következő előzetes.

Bővebben

A Dead Space története

Az Electronic Arts gondol azokra a játékosokra, akik nem játszottak a Dead Space-sorozat előző két részével, s elkészített egy videót, melyben a történet legfontosabb eseményeit foglalja össze. Így már jöhet hamarosan a Dead Space 3.

Bővebben

Január közepén jön a Dead Space 3 demója

A jövő év elején megjelenő Dead Space 3 demója január 15-től lesz elérhető Xbox LIVE Marketplace-en, PSN-re pedig egy héttel később, január 22-én költözik. Ahhoz, hogy egy héttel korábban játszhass az Xbox-verzióval, regisztrálnod kell.

Bővebben

Dead Space 3 – Isaac meghal

A Visceral Games is gondolt a karácsonyra, méghozzá egy nem mindennapi üdvözlet formájában, mellyel a Dead Space 3-ra szeretnék a figyelmet jobban felhívni. A címben szereplő állítás nem spoiler a játékból, nyugalom!

Bővebben