Lollipop Chainsaw - Konzol Center
Lollipop Chainsaw
Szerintünk N.A.
Szerintetek N.A.
 

Lollipop Chainsaw launch trailer

Nos, a Grashopper Manufacture bedobta utolsó Lollipop Chainsaw előzetesét a köztudatba, ezúttal a játék megjelenése alkalmából. Juliett elindul hódító útjára, nem nehéz megjósolni, hogy a játék hatalmas pofára esés lesz.

Bővebben

E3 2012: Lollipop Chainsaw előzetes

Azt, hogy Suda 51 ott lesz-e a jövő heti los angelesi E3 expón, nem tudjuk, de hogy nem teljesen ép játéka, a Lollipop Chainsaw mellbedobással kíván hódítani, az egészen biztos. Befutott a Grashopper Manufacture agymenésének E3-as előzetese.

Bővebben

Lollipop Chainsaw – videón a Starling nővérek

Mindeddig azt hittük, hogy Juliet Starling egyedüli leszármazottja annak a zombivadász famíliának, kinek sarjaként gyilkolássza majd halomra a középiskoláját megszálló élőhalottakat. Most kiderült, hogy vannak nővérei is, méghozzá dögösek.

Bővebben

Lollipop Chansaw – fókuszban a szinkron

Megborulna az összhang, hogy ha a Lollipop Chainsaw bájos főhősének, Juliet-nek nem valami hasonlóan dögös hölgy adná a hangját, biztosak lehetünk abban, hogy a karaktert megszólaltató Tara Strong cseppet sem amatőr.

Bővebben

Lollipop Chainsaw – Valentin napi trailer

Még négy nap van hátra Valentin napig, s a Grasshopper Manufacture ebből az alkalomból egy friss trailert tett közzé a Lollipop Chainsaw-ból, melyben elsősorban Juliet bájainak hódol, s borzolja a férfi gémerek idegvégződéseit.

Bővebben

Lollipop Chainsaw – Swan trailer

Friss trailer érkezett a Grasshopper Manufacture cukros-csöpögős zombis játékából, a Lollipop Chainsaw-ból, melyben az egyik ellenség, Swan mutatkozik be. Igazi embergyűlölő, szociopatáról van szó.

Bővebben

Lollipop Chainsaw gameplay

Egy kamerás gameplay videó szivárgott ki a Penny Arcade Expóról (PAX), melyen Suda 51 cukorízű Lollipop Chainsaw játékát láthatjuk először mozgásban. Életerő nyalóka …

Bővebben