Pro Evolution Soccer 2012 - Konzol Center
 
Pro Evolution Soccer 2012
Szerintünk 6.5
Szerintetek N.A.
 

Egymillió eladott Pro Evolution Soccer 2012

Bár az Electronic Arts uralja a football szimulátorok piacát, a Konami nagy múlttal rendelkező Pro Evolution Soccer sorozata is megtalálta a maga sikerét. A Konami bejelentette, hogy a legutóbbi inkarnációból egymillió példány talált gazdára.

Bővebben

Ingyenes PES 2012 DLC októberben

Az Európában október 14-én megjelenő Pro Evolution Soccer 2012 ingyenes letölthető kiegészítőt kap, számos frissítéssel, finomhangolással és játékossal.

Bővebben

Ronaldo lesz a Pro Evolution Soccer 2012 dobozán

Ami az Electornic Arts-nak augusztus hetedike és Kaká, az a Konaminak szeptember elseje és Christiano Ronaldo. Ő látható a Pro Evolution Soccer 2012 dobozán.

Bővebben

GC 2011: mozgásban a Pro Evolution Soccer 2012

Bár épp tegnap írtunk arról, hogy a FIFA 12 lett a gamescom legjobb konzol játékának megválasztva, adjunk egy esélyt a nagy rivális PES-nek is. Így játszanak a németek.

Bővebben

Pro Evolution Soccer 2012 – a büntetők

A harc ősszel folytatódik a PES és a FIFA között a legjobb focis játék címért. Ennek ellenére eddig előbbi elég csendben volt, nem sok mindent lehetett tudni. Mindeddig.

Bővebben

E3 2011 – Pro Evolution Soccer 2012 trailer

Reméljük, nem unjátok még a sok E3-as trailert, de hát mit csináljunk, ha egyszer csak úgy dőlnek. Most a Konami van soron, a Pro Evolution Soccer 2012 kerül terítékre.

Bővebben

Az első PES 2012 videó

Néhány nappal ezelőtt bejelentették a Pro Evolution Soccer 2012-t, s ebből az alkalomból egy nyolcperces videó is előkerült, melyen a sorozat atyja beszél a játék fő ismérveiről.

Bővebben