Red Dead Redemption - Konzol Center
Red Dead Redemption
Szerintünk 9.5
Szerintetek N.A.
 

Hallunk még a Red Dead Redemption-ről

Úgy tűnik, hogy megeredt a Rockstar nyelve, miután tegnap két GTA V képpel szúrták ki a szemünket. A csapat elárulta, hogy lesz még Red Dead Redemption bejelentésük, nem felejtették el 2010 egyik legnagyobb sikercímét!

Bővebben

Red Dead Redemption árzuhanás Xbox Live-on

Ha valaki egy tartalmas, szórakoztató Rockstar játékra vágyik, az egyik, amelyiket kapásból ajánlani tudjuk, a Red Dead Redemption. Külön jó hír, hogy a Microsoft “12 Days of Deals” akciója keretében most a játék és DLC-i is akciósak.

Bővebben

Red Dead Redemption – GOTY kiadás októberben

A Rockstar hivatalosan is megerősítette, hogy a tavalyi év egyik slágerjátéka, a Red Dead Redemption Game of the Year kiadást kap sokak örömére.

Bővebben

Az utolsó Red Dead Redemption DLC tartalma

Méltó módon búcsúzik a Rockstar a Red Dead Redemption-től, a játék utolsó DLC-je meglehetősen vaskosra sikerült. A kiegészítő szeptember 13-án startol, itt a részletes lista.

Bővebben

Ingyenes Red Dead Redemption DLC jön

Bár a játék tavaly jelent meg, s a csúcson már túljutott, a Rockstar csak nem hagyja nyugodni, s több nagyobb kiegészítő után most egy ingyenes DLC-vel kedveskedik a rajongóknak.

Bővebben

Új Red Dead Redemption DLC közeleg

Ha mindig viszket a tenyered, amikor a Red Dead Redemption-re gondolsz, akkor hamarosan ismét tennivalód lesz: a Rockstar új DLC-t jelentett be a játélkhoz, de nem árulta el, mikor érkezik.

Bővebben

Új Red Dead Redemption DLC

A Rockstar Games bejelentette, hogy jövő héten különböző extrákat nyújtó DLC érkezik a Red Dead Redemption-höz.  A kiegészítő április 12-től tölthető le PSN-en és Xbox Live-on.

Bővebben

Óriási siker lett a Red Dead Redemption

 Már mindenki nagyon várja a Grand Theft Auto következő részét, de egyelőre ennek se híre, se hamva. Ennek hiányában sem lehet panasza a Rockstar-nak, ugyanis remek évet zárhatott idén, s ezt leginkább a Red Dead Redemption-nek köszönheti.

Bővebben