Egy érdekes videó bukkant fel tegnap az interneten, melynek készítője egy Driftor nevű személy, aki azt állítja, hogy az Infinity Ward gondozásában készülő új Call of Duty nextgen-exkluzív lesz, s a címe pedig Call of Duty: Ghosts.

Gondolom mondani sem kell, hogy mindezt erős fenntartásokkal kezelje mindenki, mielőtt még kiugrik a tizedik emeletről bánatában. Driftor állítása szerint a sorozat a Modern Warfare szálát folytatja tovább, a közeljövőben játszódik, azonban jelenkori fegyverekkel kell majd nyomulni. A történet ellenére a játék címe pedig Call of Duty: Ghosts lesz.

A játék hivatalos leleplezésére szerinte május elsején kerül sor, a megjelenés pedig PS4-re, PC-re, és az új Xbox-ra várható, a jelenlegi konzolgenerációra a játék nem jelenik meg. Dinamikus töltőképernyőket kap a játék, a Spec Ops küldetéseket száműzik belőle, helyette új játékmód érkezik. A karakter mozgáskultúrája változik, például lövés közben be lehet majd csúszni. A környezet maximálisan lerombolható, s minden eddiginél kidolgozottabb lesz, ígéri Driftor.