2018
okt
21
Hír

80 milliárd dollárral nőtt meg az EA és az Activision értéke

0

Egy érdekes tanulmány látott napvilágot a héten, melyet a DFC Intelligence készített. Eszerint az Electronic Arts és az Activision értéke együttesen 80 milliárd dollárt nőtt, amióta a játékokra szolgáltatásként tekint. 

Bővebben
2018
feb
9
HírVélemény

4 milliárd dollárt keresett mikrotranzakciókkal tavaly az Activision

0

Kurva szomorú hír következik, de a tények makacs dolgok: 2017-ben az Activision 4 milliárd dollárt keresett csak a mikrotranzakciókkal, az árbevételének több, mint a felét. 

Bővebben
2016
feb
13
Hír

Idén is lesz új Call of Duty

0

Az iparág legnagyobb fejőstehene, a milliárd dolláros Call of Duty-sorozat idén sem marad újabb rész nélkül, melyet ezúttal az Infinity Ward fog szállítani. A játékról vajmi keveset tudni, mondhatni semmit. 

Bővebben
2015
máj
3
Hír

Akciózik az Activision Steam-en

A hétvégén az Activision némi kedvezménnyel próblja meg rávenni a Steam felhasználóit, hogy vásároljanak a játékaikból, ami főleg a Call of Duty-sorozatot érinti. 

Bővebben
2014
nov
21
Hír

Túl a 10 milliárd dolláron a Call of Duty-sorozat

Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty. Advanced Warfare az idei év eddigi legnagyobb szórakoztatóipari rajtja, sem mozifilm, sem más játék nem termelt annyi pénzt az első héten, mint a legújabb epizód. 

Bővebben
2014
Sze
8
Hír

A Destiny érte el a valaha legtöbb előrendelést

A Destiny szervereit fellőtték, ugyanis Új Zélandon már 12 órától kapható és játszható a játék. Ennek ellenére még mindig elő lehet rendelni, digitális és fizikai formában is, még úgy is, hogy játékot előtte soha nem rendeltek előre ennyi példányban! 

Bővebben
2014
aug
8
HírVideó

Újraéled a Sierra

Sokan közületek egészen biztos nem emlékeznek a Sierrára, akik a 80-as években számos kalandjátékkal örvendeztették meg a játékosokat. Úgy tűnik, hogy az Activision újraéleszti a csapatatot. 

Bővebben
2014
Júl
16
HírVideó

A Call of Duty miatt perel a volt panamai diktátor

0

Már megszoktuk, hogy időnként a celebritások hasznot szeretnének húzni a videojátékokból azzal, hogy perelnek a képmásuk engedély nélküli használata miatt. Most is erről van szó, csak most a felperes a volt panamai diktátor! 

Bővebben
2014
máj
4
HírVideó

Itt a Call of Duty Advanced Warfare első előzetese

0

Az Activision a mai napra, azaz május negyedikére ígérte a Call of Duty: Advanced Warfare első előzetesét, mely menetrendszerűen meg is érkezett. A játék november 4-én jelenik meg, Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 és PC platformokra. 

Bővebben
2013
Sze
14

Activision-hétvége Steamen

0

A Valve disztribúciós platformja, a Steam ezen a hétvégén teret ad az egyik legnagyobb kiadónak, az Activisionnek, s akciós áron kínál egy rakat játékot, melyeket felsorolni is hosszú lenne.

Bővebben
2013
aug
2
Hír

A Destiny egy újabb milliárd dolláros franchise lesz

0

A Destiny lehet a kiadó harmadik, milliárd dollárs frencsájza, legalább is ezt állítja az Activision vezérigazgatója, Eric Hirshberg. A játék ezzel csatlakozni a Call of Duty és a Skylanders táborához.

Bővebben
2013
Júl
26
Hír

Wii U-ra is megjelenik a Call of Duty: Ghosts

0

Az Activision tegnap beszédes kedvében volt, és Nintendo-barát hangulatban, ugyanis az elnök amellett, hogy kicsit méltatta a Wii U platformot, bejelentette, hogy milyen játékok érkeznek a kiadótól idén a Nintendo konzoljára.

Bővebben
2013
ápr
18
HírVideó

Hamarosan bejelentik az idei Call of Duty-t

0

Az Activision az elmúlt években rendben májusban leplezte le az aktuális Call of Duty-t, s úgy tűnik, idén sem lesz ez másképp. A kiadó közösségi menedzsere egy YouTube videó keretein belül válaszolt  erre a kérdésre.

Bővebben
2013
Már
28
HírVideó

GDC 2013: Az Activision brutális techdemója

0

Ha valaki azt a hibát követte volna el, hogy legyintett az Activision-re, akkor most jobb lesz, ha leül, mielőtt a következő videót végignézi. A GDC falain belül tegnap a kiadó egy techdemót mutatott be arról, milyen is a reális karakteranimáció.

Bővebben