2018
dec
8
Hír

Január végén jön az Anthem demója

0

A BioWare következő játéka, az Anthem jövő február végén jelenik meg, és ha ki szeretnétek próbálni kicsit korábban, akkor januárban lesz lehetőségetek rá. A játék demója ugyanis a hónap végén érkezik. 

Bővebben
2018
dec
7
HírVideó

Történetet is kap az Anthem

0

Ha valaki azt gondolta volna, hogy az Anthem csupán egy multiplayer lövölde lesz, azt most a BioWare figyelmezteti, hogy téved. A tegnap éjjel bemutatott legfrissebb előzetes a játékból pont a sztorira koncentrál. 

Bővebben
2018
nov
4
HírVideó

45 percen keresztül csapatják az Anthem-et

0

A napokban a Twitch-en közvetítették a BioWare vezető producerei, ahogy az Anthem világában kalandoznak, és az egészet persze rögzítették is. Most háromnegyed órán keresztül nézheted és hallgathatod a történteket. 

Bővebben
2018
Júl
6
HírVideó

Húsz percen át mozog az Anthem

0

Masszív kis játékmenet videót kapott a jövőre debütáló Anthem, amit a fejlesztői kommentárok tesznek még érdekesebbé. A jelenleg ismert megjelenési dátum 2019. február 22. 

Bővebben
2018
jún
10
E3HírVideó

E3 2018: Jövő februárban érkezik az Anthem

0

Az Electronic Arts napra pontos bejelentési dátumot tűzött az Anthem címe mellé, a játék február 22-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A bejelentés mellé mozgóképes látnivalókat is adtak. 

Bővebben
2018
jún
2
E3HírVideó

E3 2018: Anthem-szösszenet érkezett

0

Az Electornic Arts információt osztott meg azzal kapcsolatban, hogy mi is várható az E3-as konferenciájukon. Természetesen az Anthem körül van a legnagyobb érdeklődés, és most kiderült, hogy ott lesz a játék. 

Bővebben
2018
jan
31
Hír

Az Anthem késik, az új Battlefield idén jön

0

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén az Anthem, s bármilyen furcsa, az új Battlefield-del nem akarja összeereszteni az Electronic Arts. A legfrissebb pénzügyi jelentésükből derült ki. 

Bővebben
2017
jún
12
E3HírVideó

E3 2017: Gameplay traileren az Anthem

0

A BioWare részletesebben is bemutatta posztapokaliptikus szerepjátékát, az EA-konferencián leleplezett Anthem-et. A játék káprázatos sci-fi világot tár szemeink elé, és még az arcmimika is jó lesz! 

Bővebben
2017
jún
11
E3HírVideó

E3 2017: Anthem, a BioWare új játéka

0

A BioWare egy rövid kedvcsinálóval leleplezte új játékát, mely az Anthem címre hallgat. Ismét egy sci-fi-vel lesz dolgunk, amihez se platform, se megjelenési dátum nincs még. 

Bővebben