Anthem | Konzol Center
 
2019
Már
22
Hír

Százmillió dollárt termelt a digitális Anthem

0

Kisebb botrány övezte a közelmúltban a BioWare játékának megjelenését, azonban azt nem lehet mondani, hogy kereskedelmi szempontból az kudarc lenne. A játék máris termelt egy valag pénzt a digitális eladásokból.

Bővebben
2019
feb
23
HírVélemény

Hatalmas bukta lett az Anthem

0

A napokban jelent meg a BioWare agyonhájpolt játéka, az Anthem, de úgy néz ki, a kritikusoknál szépen elhasalt a játék. Már a béta utáni visszajelzések sem sejtettek jót, jön majd hamar a cím PS Plusban! 

Bővebben
2019
feb
9
HírVideó

Itt az Anthem launch trailere

0

Bár megjelenése még kicsit odéb van, az Electronic Arts elérkezettnek látta az időt, hogy fellője az Anthem launch trailerét. PC-n, Xbox One-on és PS4-en indulhatsz majd az élőhelyed védelmére. 

Bővebben
2019
feb
3
Hír

Tölthető az Anthem demója

0

A múlt heti VIP béta után most már bárki letöltheti az Anthem demóját, nem kell semmilyen külön kritériumnak megfelelni a játékhoz. Sokat javult a helyzet a múlt heti rajthoz képest, de még vannak gondok.

Bővebben
2019
jan
27
HírVideó

Anthem – a fegyverek és felszerelések kraftolása

0

Az Anthemben lehetőséged lesz különböző fegyvereket, felszereléseket és alkatrészeket is készíteni, egymással kombinálni, hogy még hatékonyabbak legyenek. A legújabb videó a játékból ezt a lehetőséget mutatja be. 

Bővebben
2018
dec
23
HírVideó

Masszív felvételen az Anthem

0

A BioWare fejlesztői egy 40 perces játékfelvételt tettek közzé a jövőre megjelenő Anthem-ből, melyen az Interceptor fémvázába bújva mehetünk végig a kiválasztott pályán a bossig. Ha a játék érdekel, ezt ne hagyd ki! 

Bővebben
2018
dec
15
HírVideó

Anthem – videón a Legion of Dawn története

0

A BioWare új előzetest tett közzé az Anthem-ből, mely a Legion of Dawn történetét mutatja be. A harcosok csoportjának női vezetőjével sikerült az emberiséget megmenteni egy kritikus időszakban. 

Bővebben
2018
dec
8
Hír

Január végén jön az Anthem demója

0

A BioWare következő játéka, az Anthem jövő február végén jelenik meg, és ha ki szeretnétek próbálni kicsit korábban, akkor januárban lesz lehetőségetek rá. A játék demója ugyanis a hónap végén érkezik. 

Bővebben
2018
dec
7
HírVideó

Történetet is kap az Anthem

0

Ha valaki azt gondolta volna, hogy az Anthem csupán egy multiplayer lövölde lesz, azt most a BioWare figyelmezteti, hogy téved. A tegnap éjjel bemutatott legfrissebb előzetes a játékból pont a sztorira koncentrál. 

Bővebben
2018
nov
4
HírVideó

45 percen keresztül csapatják az Anthem-et

0

A napokban a Twitch-en közvetítették a BioWare vezető producerei, ahogy az Anthem világában kalandoznak, és az egészet persze rögzítették is. Most háromnegyed órán keresztül nézheted és hallgathatod a történteket. 

Bővebben
2018
Júl
6
HírVideó

Húsz percen át mozog az Anthem

0

Masszív kis játékmenet videót kapott a jövőre debütáló Anthem, amit a fejlesztői kommentárok tesznek még érdekesebbé. A jelenleg ismert megjelenési dátum 2019. február 22. 

Bővebben
2018
jún
10
E3HírVideó

E3 2018: Jövő februárban érkezik az Anthem

0

Az Electronic Arts napra pontos bejelentési dátumot tűzött az Anthem címe mellé, a játék február 22-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A bejelentés mellé mozgóképes látnivalókat is adtak. 

Bővebben
2018
jún
2
E3HírVideó

E3 2018: Anthem-szösszenet érkezett

0

Az Electornic Arts információt osztott meg azzal kapcsolatban, hogy mi is várható az E3-as konferenciájukon. Természetesen az Anthem körül van a legnagyobb érdeklődés, és most kiderült, hogy ott lesz a játék. 

Bővebben
2018
jan
31
Hír

Az Anthem késik, az új Battlefield idén jön

0

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén az Anthem, s bármilyen furcsa, az új Battlefield-del nem akarja összeereszteni az Electronic Arts. A legfrissebb pénzügyi jelentésükből derült ki. 

Bővebben