Assassin's Creed: Odyssey | Konzol Center
2019
jan
27
Hír

Javítja az Ubisoft az Assassin’s Creed: Odyssey-fiaskót

0

Nem múlt el nyomtalanul a közfelháborodás, amit az Assassin’s Creed: Odyssey Shadow Heritage DLC-je okozott, ugyanis az Ubisoft úgy döntött, hogy javítja a párbeszédeket és a szóbanforgó átvezető videót. 

Bővebben
2019
jan
19
Hír

Bocsánatot kért az Ubisoft az Asssassin’s Creed: Odyssey DLC-je miatt

0

Az Ubisoft nyilvánosan kért bocsánatot az Assassin’s Creed: Odyssey játékosaitól, miután felcsapott a népharag a játék Legacy of the First Blade DLC-je miatt. Az ugyanis figyelmen kívül hagyta a játékos döntéseit. 

Bővebben
2018
okt
7
HírVideó

Assassin’s Creed: Odyssey – nagykonzolos elemzés

0

A Digital Foundry ízeire szedte a napokban megjelent Assassin’s Creed: Odyssey-t, és elégedetten törölte meg a száját és dőlt hátra, hogy a konklúziót levonja: bizony ezt PS4 Pro-n és Xbox One X-en kell játszani! 

Bővebben
2018
okt
4
HírVideó

AC Odyssey – 13 dolog, mielőtt hozzákezdenél

0

Az Assassin’s Creed: Odyssey már az üzletek polcain landolt, és a kritikusok is szeretik, így az Eurogamer összeszedte azt a 13 dolgot, amit tudni érdemes, mielőtt hozzákezdesz a játékhoz. 

Bővebben
2018
Sze
26
HírVideó

Assassin’s Creed: Odyssey launch trailer érkezett

0

Még szűk két hét, és máris kalandozhatsz az ókori Görögországban az Assassin’s Creed legújabb részében, mely az Odyssey alcímet viseli. Az Ubisoft útjára engedte a játék utolsó előzetesét, íme. 

Bővebben
2018
Sze
16
HírVideó

Televíziós reklámon az Assassin’s Creed: Odyssey

0

Egy hónappal megjelenése előtt az Ubisoft televíziós reklámon próbálja népszerűsíteni az Assassin’s Creed: Odyssey-t, mely egy darabi az utolsó játék lesz a sorozatban. Jövőre nem jön, és azt sem tudni, mikor folytatódik.

Bővebben
2018
Sze
14
HírVideó

Kövér lesz az Assassin’s Creed: Odyssey szezonbérlete

0

A hamarosan debütáló Assassin’s Creed: Odyssey szezonbérlete kövér tartalmakat rejt, a megjelenést követő DLC-k mellé még felújítva megkapják a vásárlók az Assassin’s Creed III-at és a Liberation-t is. 

Bővebben
2018
aug
28
HírVideó

Assassin’s Creed: Odyssey – vadássz medúzára!

0

Új fejlesztői naplót kapott az idei Assassin’s Creed, melyen a játék megújult harcrendszeréről lesz szó kicsit alaposabban. Fogy az idő a megjelenésig, október 5. már csak egy bő hónap! 

Bővebben
2018
aug
26
HírVideó

Assassin’s Creed: Odyssey – az ókori Görögország

0

Befutott az Odyssey legújabb fejlesztői naplója, melyen arról van szó, hogyan kel életre a játékban az ókori Görögország. A játék megjelenéséig már nincs sok idő hátra, október 5-én landol majd az üzletek polcain. 

Bővebben
2018
aug
19
HírVideó

Assassin’s Creed: Odyssey – harc a tengeren

0

Az Assassin’s Creed: Odyssey következő fejlesztői naplóján a tengeri ütközetek és a hajókázás kapják a főszerepet. A játék október 5-től lesz megvásárolható  PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

Bővebben
2018
aug
12
HírVideó

Assassin’s Creed: Odyssey – így szabd testre a harcaidat

0

Bár pajzsot nem használhatsz majd az idei Assassin’s Creed-ben, lesz három képességfa, fejleszthető fegyverek, amikkel saját szád íze szerint alakíthatod a harcrendszert. A legfrissebb videó erről szól. 

Bővebben
2018
aug
10
HírVideó

Assassin’s Creed: Odyssey – Hippokratész küldetése

0

Természetesen spoileres lesz az a videó, amit az IGN jóvoltából tudunk megmutatni az idei Assassin’s Creed-ből. A mozgóképen egy olyan küldetést néhetsz végig, amit a legendás tudóstól, Hippokratésztől kap a játék főhőse. 

Bővebben
2018
jún
13
E3HírVideó

E3 2018: Szerepjáték irányba megy az Assassin’s Creed: Odyssey

0

Az Ubisoft napokban leleplezett új Assassin’s Creed-iterációja nem csak tartalmában, de műfajában is új lesz a korábbi címekhez képest. A Görögországban játszódó idei epizód már-már szerepjáték lesz. 

Bővebben
2018
jún
1
HírVideó

Már hivatalos az Assassin’s Creed: Odyssey

0

Az Ubisoft a tegnap felröppent pletykák miatt kénytelen volt idő előtt leleplezni az Assassin’s Creed következő részét, ami Görögországban játszódik majd, és Odyssey alcímmel kerül az üzletek polcaira. 

Bővebben