2017
okt
11
HírVideó

Assassin’s Creed: Origins – ezt kapod a szezonbérletért

0

Az Ubisoft bejelentette, hogy szezonbérlettel érkezik az Assassin’s Creed: Origins. Persze, ez senkit nem lepett meg, de azt is elárulták, hogy mit adnak érte cserébe. 

Bővebben
2017
okt
7
HírVideó

Állítható nehézségi szint lesz az új Assassin’s Creed-ben

0

Az Assassin’s Creed Origins direktora meglepő hírrel szolgált a közelmúltban egy interjúban, miszerint állítható nehézségi szint lesz a sorozat történetében először az idei Assassin’s Creed-ben. 

Bővebben
2017
Sze
30
HírVideó

Hangulatos előzetesen az új Assassin’s Creed

0

Az Ubisoft egy olyan előzetessel rukkolt elő az új Assassin’s Creed-ről, melyben egy másodperc gameplay sincs, mégis rendkívül hangulatos, sőt, az eddigi legjobb. A homok kapja benne a főszerepet. 

Bővebben
2017
Sze
16
HírVideó

AC Origins – traileren az Ősök Rendje

0

Az Ubisoft új gameplay videóban mutatja be az Ősök Rendjét, azt a titkos szervezetet, mely az egyiptomi élet mindennapaira nagyobb befolyással van, mint bármi más. 

Bővebben
2017
Sze
2
HírVideó

AC Origins – az első 10 perc

0

Bár már eleget láttunk az Assassin’s Creed: Origins-ből, újabb és újabb, a játékmenetet bemutató felvételek bukkannak elő. Ezúttal a játék első 10 percét nézheted meg, ha érdekel. 

Bővebben
2017
aug
27
HírVideó

AC Origins – a legnagyobb játék a sorozatban

0

Az Assassin’s Creed: Origins-ből már elég sokat láthattunk, s a játék készítői most megerősítették a megérzést: ez lesz az eddigi legnagyobb epizód a sorozatban, egy élettel teli világban. 

Bővebben
2017
aug
21
gamescomHír

GC 2017: Itt az új Assassin’s Creed filmes előzetese

0

A Microsoft gamescomos konferenciáján műsorra került az Assassin’s Creed: Origins is, melyből az Ubisoft egy filmes trailert készített, és vetített le a kölni nagyérdeműnek. Íme. 

Bővebben
2017
aug
19
HírVideó

Fejlesztői naplón az új Assassin’s Creed harcrendszere

0

Az Ubisoft egy videonaplót szánt annak, hogy a fejlesztők beszélhessenek az Assassin’s Creed: Origins harcrendszerének részleteiről. Október 27-ig csak hinni tudunk nekik. 

Bővebben
2017
aug
13
HírVideó

Bemutatón az új Assassin’s Creed harcrendszere

0

Az Assassin’s Creed: Origins teljesen új harcrendszerrel érkezik, melyben alapvetően két támadás lesz, egy normál is egy erős. Tíz másodperc lesz az örjöngő-módra, s a kitérés és védekezés sem marad ki. 

Bővebben
2017
aug
8
HírVideó

Vaskos bemutatón az Assassin’s Creed: Origins

0

Az IGN jóvoltából most közel 20 percen keresztül nézhetsz bele az Assassin’s Creed: Origins világába. Az Egyiptomba kalauzoló játék sok tennivalóval és újítással várja a sorozatban még hívő rajongóit. 

Bővebben
2017
aug
7
Hír

Assassin’s Creed: Origins – ismét lehet majd sírt rabolni

0

Az Assassin’s Creed II-ben nagy népszerűségnek örvendett, hogy a renesszánsz Itáliában több helyen is lehetett sírokat felfedezni, kifosztani. Ez a fícsör visszatér az idei epizódban, az Origins-ben. 

Bővebben
2017
Júl
8
HírVideó

Így néz ki Xbox One X-en az új Assassin’s Creed

0

Egészen biztos, hogy jót fog tenni az ősszel megjelenő Xbox One X eladásainak az Assassin’s Creed: Origins, ugyanis a játék kiválóan fest az új konzolon. Most ezt 20 percen keresztül nézheted meg te is. 

Bővebben
2017
jún
13
E3HírVideó

E3 2017: Fél órán át mozog az Assassin’s Creed: Origins

0

Egy vaskosabb játékmenet bemutatót kapott az Egyiptomban játszódó Assassin’s Creed: Origins, mely a régi formulával, s néhány újítással debütál idén ősszel. Csodát senki ne várjon! 

Bővebben