Atari | Konzol Center
2017
Júl
17
Hír

Bemutatkozott az Ataribox

0

Az E3-on mindenkit meglepett az Atari bejelentése, miszerint beszáll a konzolbizniszbe, és hamarosan piacra dobja saját hardverét. Most először láthatunk képeket az új konzolról, ami elég pofásra sikeredett.

Bővebben
2017
jún
17
E3Hír

E3 2017: Új konzolt készít az Atari

0

Nem kis meglepetéssel rukkolt elő az Atari az E3 végén, nevezetesen, hogy évek óta dolgoznak egy játékkonzolon, amiről a napokban egy videót is készítettek. Részleteket persze nem árultak el. 

Bővebben
2014
nov
3
HírVideó

Alone In The Dark: Illumination trailer

A PC-exkluzív Alone In The Dark: Illumination egy friss előzetest kapott, melyen közelebbről is szemügyre vehetjük az ATARI túlélő horrorját. A játékban négy karakter bőrébe bújhatunk: Hunter, Witch, Priest és Engineer. 

Bővebben
2014
Sze
1
HírVideó

Bemutatkozik a Haunted House: Cryptic Graves

Az ATARI jóvoltából ismét megelevenedik az 1982-ben megjelent Haunted House, ezúttal a Cryptic Graves alcímet viseli majd, és kizárólag PC-n jelenik meg, viszont még idén ősszel. 

Bővebben
2013
jan
21
Hír

Csődeljárás folyik az amerikai Atari ellen

0

A THQ-t követően az Atari amerikai részlege is csődeljárást kért maga ellen annak érdekében, hogy a pénzügyi nehézségeit valahogy a háta mögött tudja. Természetesen a felvásárlás húzná ki a vállalatot a pácból.

Bővebben
2012
máj
16
Hír

Atari: Nem zár be az Eden Games

0

Az Atari magyarázkodásba kezdett: a néhány napja felröppent hírrel ellentétben, miszerint bezárják a Test Drive Unlimited játékokat készítő Eden Games stúdiót a kiadó cáfol. A magyarázat kissé zavaros, vélhetően menteni akarják, amit még lehet.

Bővebben
2012
máj
12
Hír

Veszteséges évet zárt az Atari

0

Az előző üzleti évben nem minden kiadónak ment jól, ennek ékes példája az Atari, aki vaskos, 4,8 millió dolláros veszteséget húzhatott be magának. Meg is lett a következménye, ugyanis bezárják a Test Drive Unlimited-et készítő Eden Games stúdiójukat.

Bővebben
2011
ápr
7
Hír

Száz Atari játék az App Store-ban

0

Száz klasszikus Atari játékot tölthetsz le az App Store-ban, jelentette be a kiadó, s a teljes csomagért sem kell többet fizetned, mint £8.99. Nem mindennapi vétel.

Bővebben