Batman: Arkham Knight | Konzol Center
 
2015
dec
24
HírVideó

Batman: Arkham Knight – elérhető az új DLC

Utolsó, tizenegyedik epizódjához érkezett a Batman: Arkham Insider, mely az Arkham Knight legújabb, tegnap előtt megjelent DLC-jébe enged bővebb betekintést. A bővítmény címe: Season of Infamy DLC. 

Bővebben
2015
aug
15
HírVideó

Remekül fest az új Batmobil a jövő heti DLC-ben

Jövő héten új bővítménnyel gazdagodik a Batman: Arkham Knight, melyben az 1989-es klasszikus Batmobilt kapják meg a vásárlók. A szezonbérlet tulajdonosainak ingyen jár, mellé még a klasszikus Batman-jelmez is. 

Bővebben
2015
Júl
15
HírVideó

Batman Arkham Knight – tekints bele a Batgirl DLC-be

A szezonbérlettel rendelkezők tegnap óta tolhatják a Batgirl: A Matter of Family DLC-t, ennek hiányában csak egy hét múlva lesz elérhető a Batman: Arkham Knight első bővítménye. Itt az első tíz perc belőle. 

Bővebben
2015
Júl
8
HírVideó

Batman Arkham Knight – videó a Batgirl DLC

Azok, akik rendelkeznek szezonbérlettel, már jövő héten tölthetik a Batgirl: A Matter of Family DLC-t az Arkham Knight-hoz, melyet most először nézhetünk meg mozgásban. 

Bővebben
2015
Júl
5
Hír

Batman Arkham Knight – közeleg a Batgirl DLC

A Warner Bros. bejelentette, hogy a Batman: Arkham Knight első sztori DLC-jét, a Batgirl: A Matter of Family-t július 21-én teszi elérhetővé, PlayStation 4 és Xbox One platformokra. 

Bővebben
2015
jún
24
HírVideó

Batman Arkham Knight grafikai csata PC/PS4/X1

Ledolgozhatatlan előnnyel indulhattak volna a Batman: Arkham Knight PC-s felhasználói, azonban a megjelenéskor gondok voltak a játékkal. A foltozás hamarosan érkezik, addig pedig örül a két konzol. 

Bővebben
2015
jún
23
Hír

Batman Arkham Knight – így iktasd ki a frame rate korlátozást

A ma megjelent Batman: Arkham Knight klasszisokkal jobb látványt nyújt PC-n a PlayStation 4-hez és Xbox One-hoz képest, azonban a képkocka sebessége maximalizálva van másodpercenként 30-ban. Így iktasd ki! 

Bővebben
2015
jún
22
HírVideó

Befutott a Batman Arkham Knight launch trailer

Holnap jelenik meg világszerte a Batman: Arkham Knight, s a remek értékeléseket kapott játéknak befutott az utolsó hivatalos előzetese, a launch trailer.

Bővebben
2015
jún
19
Hír

Batman Arkham Knight teszt

Batman visszatért, és nem is akárhogy! Jövő héten debütál a Batman: Arkham Knight, s a kiadó máris felemelte az embargót a játékról, így szépen meg lehet jelentetni a játékról a teszteket. 

Bővebben
2015
jún
18
E3HírVideó

E3 2015: Batman Arkham Knight Predator gameplay

Jövő héten debütál PS4-re, Xbox One-ra és PC-re a Batman: Arkham Knight, az E3-on még így is ott volt a játék. Húsz percen keresztül gondolkodhatsz, hogy vajon kell az új Batman, vagy sem. 

Bővebben
2015
jún
14
HírVideó

Batman Arkham Knight – így tolja a Batmobile

A legújabb Batman: Arkham Knight-videón az nVidia tart bemutatót, mégpedig azt szemlélteti, hogy saját grafikus kártyáival mire is képes a Batmobile.  Még egy hét, és itt a játék, PS4, Xbox One és PC platformokon. 

Bővebben
2015
jún
8
HírVideó

PC-n lesz a legszebb a Batman Arkham Knight

Szinte nincs olyan játék, ami ne festene szebben PC-n, mint a jelenlegi generációs konzolokon, s a Batman: Arkham Knight sem lesz ez alól kivétel. Az nVidiának köszönhetően extra effektekkel gazdagodunk. 

Bővebben
2015
jún
3
HírVideó

Batman Arkham Knight Harley Quinn trailer

A Warner Bros. igyekszik fokozni a kedélyeket a megjelenés előtt már csak pár nappal, s újabb Batman: Arkham Knight trailert küldött nekünk, melyen ezúttal Harley Quinn kisasszony parádézik. 

Bővebben
2015
máj
30
HírVideó

Vaskos előztest kapott a Batman Arkham Knight

Már csak egy hónap, és a boltok polcain landol a Batman: Arkham Knight, s ha még nem láttál eleget a játékból, akkor most itt egy hétperces gameplay videó. 

Bővebben