2017
Sze
20
Hír

Battlefield 1 – ingyenes hétvége Xbox One-on

0

Szeptember 22-24. között ingyenesen játszható a Battlefield 1 Xbox One-on. Az akcióban azonban csak az Xbox Live Gold-előfizetői vehetnek részt. 

Bővebben
2017
Júl
31
HírVideó

Már 21 millióan játszottak a Battlefield 1-gyel

0

A Battlefield egy továbbra is nagy siker, derült ki az Electronic Arts és a DICE közleményéből. A játékosbázis már elérte a 21 milliót június végéig. 

Bővebben
2017
jún
11
E3HírVideó

E3 2017: Traileren a Battlefield 1 új DLC-je

0

A tegnap este Electronic Arts konferencián feltűnt a Battlefield 1 is, a kiadó a játék új bővítményét, a Name of the Tsar-t mutogatta. Hat új térképpel tér a DLC az első világháborű keleti frontjára. 

Bővebben
2017
Már
15
HírVideó

Mozgásban a Battlefield 1 új DLC-je

0

Hamarosan érkezik a They Shall Not Pass DLC a Battlefield 1-hez, mely a franciákat hozza el a hadszínterekre. A DICE tegnap két órán keresztül streamelte a játékot, erről készült egy videó. 

Bővebben
2017
feb
20
HírVideó

Battlefield 1 – Íme, az új játékmód

0

A Battlefield 1 Thely Shall Not Pass DLC-je egy új játékmóddal bővíti ki a játékot, mely leginkább a Rush és a Conquest keveréke lesz. Ezt nézheted most meg a legújabb előztesen. 

Bővebben
2017
jan
21
HírVideó

Battlefield 1- jövő héten jönnek a DLC részletei

0

A DICE és az Electronic Arts a jövő héten leplezi le a Battlefield 1 első DLC-jét, mely a They Shall Not Pass címre hallgat. Kedvcsinálónak készítettek egy kis teasert is, amitől sokkal okosabb nem leszel. 

Bővebben
2016
dec
10
HírVideó

A Battlefield 1 trailere lett a legnépszerűbb a YouTube-on

0

A YouTube közzétette az évzáró statisztikáját videojáték trailerek frontján, amiből kiderült, hogy bizony a Battlefiel 1 hivatalos beharangozójára klikkeltek idén a legtöbben. 

Bővebben
2016
dec
10
HírVideó

Ilyen lesz a Battlefield 1 új pályája

0

Hamarosan érkezik a Battlefield 1 új, ingyenes pályája, a Giant’s Shadow. Az új multiplayer játszótér még karácsony előtt élesedik, először az előrendelőknek, később pedig mindenkinek. 

Bővebben
2016
dec
6
Hír

Javítják a PS4 Pro-patch okozta hibát a Battlefield 1-ben

0

A DICE bejelentette, hogy megtalálta azt a hibát, ami a PS4 Pro-patch terítése után galibákat okozott a Battlefield 1-ben. A következő frissítéssel javítani fogják. 

Bővebben
2016
nov
30
Hír

Pár évig nem lesz újabb Battlefield

0

A Battlefield-sorozat pihenőre megy, és még pár évig nem tér vissza, derült ki az Electronic Arts-tól. Ehelyett jövőre új Star Wars Battlefront érkezik majd, ami pótolhatja a hiányzó űrt. 

Bővebben
2016
okt
23
HírVideó

Reggeli mellé tálaljuk a Battlefield 1 launch trailerét

0

Péntek óta bárki visszatérhet az első világháborúba, a Battlefield 1 teljes gőzzel dübörög. A DICE feltolta a játék launch trailerét, ami legalább olyan jól sikerült, mint maga a végleges produktum. 

Bővebben
2016
okt
21
Hír

Gameboy-szintű grafika a PS4-es Battlefield 1-ben

0

A ma megjelent Battlefield 1 PS4-es verziójában érdekes grafikai bug van, melynek következtében a felbontás 160*90-re is visszaeshet. Nem elírás, rajzolni is könnyebb különbet! 

Bővebben
2016
okt
12
HírVideó

Battlefield 1 – nyomás az Alpok!

0

Már csak egy hét, és befut a Battlefield 1, a legfrissebb kedvcsinálón egy, az Alpokban zajló küldetésbe nézhetünk bele. A várva várt lövölde jövő hét csütörtökön érkezik, konzolokra és PC-re. 

Bővebben
2016
okt
8
Hír

Alig negyven gigabájt a Battlefiled 1 Xbox One-on

0

Aki csak egy kicsit is látott a Battlefield egy számtalan előzeteséből, az egy dologgal biztos elégedett volt: a látványvilággal. Meglepő módon a játék a decens külsö ellenére sem foglal nagy helyet. 

Bővebben