Battlefield V | Konzol Center
 
2019
Már
15
HírVideó

Hamarosan indul a Battlefield V Battle Royale-módja

0

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Battlefield V régóta várt Battle Royale-módja, a Firestorm március 25-én élesedik majd. Mindemellé egy remek előzetest is készítettek, melyet találunk a reggeli kávé mellé.

Bővebben
2018
dec
28
Hír

Januárban mikrotranzakciókat kap a Battlefield V

0

Januártól a Battlefield V-t is elérik a mikrotranzakciók, jelentette be az Electronic Arts és a DICE. Szerencsére azonban semmi olyan nem lesz köztük, ami felborítaná a játék egyensúlyát. 

Bővebben
2018
nov
10
HírVideó

Battlefield V launch trailer a javából

0

Az EA Access- és Origins-előfizetők számára már játszható a Battlefield V, mindenki másnak még egy hetet kell várnia. A DICE és az EA most fellőtte a játék igen hangulatosra sikerült utolsó előzetesét.

Bővebben
2018
nov
2
HírVideó

Nyolc multiplayer térképpel indul a Battlefield V

0

A DICE megerősítette, hogy a Battlefield V nyolc multiplayer térképpel indul hódító útjára a hónap végi megjelenésekor. A térképek négy ország területéről lettek összeválogatva.

Bővebben
2018
okt
22
HírVideó

Nézz bele a Battlefield V kampányába!

0

A Battlefield V War Stories címmel négy történetet mesél majd el a kampány módban, és most lehetőség van arra, hogy háromba belekukkants! November 20-tól PC-n, Xbox One-on és PS4-en érheted el a játékot. 

Bővebben
2018
Sze
4
HírVideó

Minden egy helyen a Battlefield V-ről

0

A DICE új előzetest adott ki This is Battlefiled V címmel, mellyel minden bizonnyal új vásárlókat akar megnyerni az egyhónapos késéssel érkező játékhoz. Ha eddig lemaradtál a hírekről, ez jó összefoglaló. 

Bővebben
2018
Sze
2
Hír

Nem tetszett a piacnak, hogy késik a Battlefield V

0

Nem reagált jól a piac az Electronic Arts bejelentésére, miszerint egy hónappal később jelenik meg csak a Battlefield V, mert még szüség van a játéknak némi polírozásra. Beszakadtak a részvények. 

Bővebben
2018
aug
30
Hír

Az EA elhalasztotta a Battlefield V megjelenését

0

Sokan morzsolnak most majd el egy bánatkönnyet arra a hírre, hogy az Electronic Arts úgy döntött, hogy elhalasztja a Battlefield V megjelenését. Semmi nem utalt arra, hogy így dönt majd a kiadó. 

Bővebben
2018
aug
17
HírVideó

Battlefield V – Rotterdam megsemmisítése

0

Befutott a DICE által ígért hosszabb Battlefiel V-előzetes, ami nagyon odatette magát még a kétkedőknek is. Láthatjuk a Battle Royale-módot is, hatalmas ütközetek, igazi WWII-hangulat várja a rajongókat. 

Bővebben
2018
aug
16
HírVideó

Ma hosszabb Battlefield V-előzetes érkezik

0

A DICE egy nyúlfarknyi teaser-rel tudatta a nagyvilággal, hogy a mai nap folyamán egy hosszabb trailer érkezik a Battlefield V-ből. Nem lehet tudni, hogy a kampányra, vagy a többjátékos módra fókuszálnak majd. 

Bővebben
2018
Júl
15
HírVideó

Battlefiled 1: Ingyenes a Turning Tides DLC

0

A DICE folytatja a Battlefield-bővítmények ingyen osztogatását: erre a hétre a Battlefield 1: Turning Tides-csomag jutott. A promóció a Battlefield 5 megjelenésére készül, Road to Battlefield 5 címen. 

Bővebben
2018
jún
17
Hír

Electronic Arts: Ha nem tetszik, ne vedd meg!

0

A Battlefield V kiadója, az Electronic Arts egyszerű megoldást kínála azoknak, akik virnyákolnak amiatt, hogy a Battlefield V-ben női katonák is lesznek, s a játék dobozképén is nő lesz: ne vegyék meg a játékot! 

Bővebben
2018
jún
10
E3HírVideó

E3 2018: Így fest PC-n a Battlefield V

0

Az nVidia egy kétperces videóban demonstrálta, hogyan fut majd a Battlefield V PC-n. Az egyik multiplayer módba tekinthetünk ezúttal bele, miközben a GeForce GTX 1080 Ti dübörög a játék alatt. 

Bővebben
2018
máj
27
Hír

Nagy kalamajkát okoztak a női katonák a Battlefield V-ben

0

Elég nagy felháborodást váltott ki a játékosok körében az, hogy az EA a Battlefield V marketinganyagait teleszórta női katonákkal. A felháborodottak szerint ez történelmileg nem hiteles, és a nőknek menni kéne a játékból. 

Bővebben