2018
jún
17
Hír

Electronic Arts: Ha nem tetszik, ne vedd meg!

0

A Battlefield V kiadója, az Electronic Arts egyszerű megoldást kínála azoknak, akik virnyákolnak amiatt, hogy a Battlefield V-ben női katonák is lesznek, s a játék dobozképén is nő lesz: ne vegyék meg a játékot! 

Bővebben
2018
jún
10
E3HírVideó

E3 2018: Így fest PC-n a Battlefield V

0

Az nVidia egy kétperces videóban demonstrálta, hogyan fut majd a Battlefield V PC-n. Az egyik multiplayer módba tekinthetünk ezúttal bele, miközben a GeForce GTX 1080 Ti dübörög a játék alatt. 

Bővebben
2018
máj
27
Hír

Nagy kalamajkát okoztak a női katonák a Battlefield V-ben

0

Elég nagy felháborodást váltott ki a játékosok körében az, hogy az EA a Battlefield V marketinganyagait teleszórta női katonákkal. A felháborodottak szerint ez történelmileg nem hiteles, és a nőknek menni kéne a játékból. 

Bővebben
2018
máj
26
HírVideó

Október közepén nyit a Battlefield V

0

Az Electronic Arts bejelentése szerint október 19-én kerül az üzletek polcaira a Battlefield V. A játék a második világháborúba kalauzolja majd az érdeklődőket, és az eddig be nem mutatott eseményekre koncentrál. 

Bővebben
2018
máj
26
Hír

Lootbox nélkül érkezik a Battlefield V

0

A DICE és az Electronic Arts is megijedt a népharagtól, és a Battlefield V úgy kerül az üzletekbe, hogy nem lesznek benne lootboxok. Valódi pénzért kizárólag kozmetikai elemeket lehet majd venni a játékban. 

Bővebben
2018
máj
22
HírVideó

Itt van nektek Battlefield V-teaser

0

Az Electronic Arts közzétette a Battlefield V első kedvfokozóját, mindenki ármánykodhat a holnapi napon történő teljes leleplezésig. Az már biztos, hogy a játék a II. világháborúban játszódik majd. 

Bővebben
2018
Már
3
Hír

A második világháborúban játszódik a Battlefield 5

0

Újabb információk szivárogtak ki az idei Battlefield-iterációval kapcsolatban: a játék állítólag a második világháborúba teszi át (had)színterét, és Battlefield 5 címmel jelenik meg idén. 

Bővebben