Blizzard Entertainment | Konzol Center
2018
okt
6
Hír

Lemondott a Blizzard elnöke

0

A Blizzard Entertainment nevét senkinek nem kell bemutatni, aki kicsit komolyabban foglalkozik a videojátékokkal. Mostantól új fejezet nyílik a stúdió életében, ugyanis az elnökük távozik saját elhatározásból. 

Bővebben
2012
Már
16
Hír

5 millió Diablo III egy év alatt

0

A májusban megjelenő várva várt Diablo III-nak elemzők fényes jövőt jósolnak, egészen konkrétan azt, hogy egy év leforgása alatt ötmillió példányt adnak majd el belőle. PC-s játékban ez ritka, mint a fehér holló.

Bővebben
2012
Már
1
Hír

600 álláshelyet szüntet meg a Blizzard

0

A Blizzard Entertainment bejelentette, hogy egy globális átalakítás részeként hatszáz álláshelyet szüntet meg, melyek 90%-a nincs semmilyen kapcsolatban a játékfejlesztéssel. Aggodalomra tehát semmi ok.

Bővebben
2012
feb
4
Hír

A Blizzard 100.000 új résztvevőt hívott meg a Diablo III bétára

0

A Blizzard Entertainment a hivatalos Diablo III blogon keresztül bejelentette, hogy meghívott 100.000 újabb résztvevőt a játék béta verziójának tesztelésére. A szerencséseket a Battle.net accountjaikon keresztül hívták meg.

Bővebben
2012
jan
27
Hír

Hivatalos a konzolos Diablo III

0

A Diablo III a két főplatform, a PC és a Mac mellett konzolokra is elkészült, erősítette meg a Blizzard Entertainment. Hosszú találgatásokra, és félmondatokból levont következtetésekre tesz pontot a mai bejelentés.

Bővebben
2012
jan
10
Hír

Hivatalosan is lesz konzolos Diablo III

0

Bár mi magunk is többször írtunk róla, igaz, akkor még csak pletykaként, hogy készül a konzolos Diablo III, eddig ezt hivatalosan senki nem erősítette meg a Blizzard részéről. Mostanáig.

Bővebben
2011
nov
8
Teszt

Call of Duty: Modern Warfare 3 teszt

0

Bevallom, van valami perverz élvezet abban, hogy a gazdasági válság kellős közepén az ember a New York-i tőzsde épületébe behatolva rommá lőhet mindent és mindenkit, millió dolláros felszereléseket rombolhat, s a világ vezető  nagyhatalmainak bankrendszereit küldheti padlóra egy jól megcélzott sorozattal.

Bővebben
2011
aug
18
gamescomHír

GC 2011: díjazottak listája – az Electronic Arts tarolt

0

A kölni gamescom expón átadták a legjobbaknak járó díjakat, melyen lehet vitatkozni sokáig. A nyertes kétségtelenül az Electronic Arts, nagy meglepetés nincs, egyet kivéve.

Bővebben
2011
máj
10
Hír

Fél milliárd dollár nyereség az Activision Blizzard-nél

0

Az Activision Blizzard dél kaliforniai főhadiszállása alatt biztos, hogy aranybánya van. A cég tegnap közzétette a 2011 első negyedéves pénzügyi jelentést, a profit 500 millió dollár felett.

Bővebben
2011
ápr
18
Hír

A Blizzard fontolgatja a konzolos Diablo III-at

0

A Diablo III vezető dizájnere egy friss interjújában azt mondta, hogy a cég fontolgatja, hogy a régóta várt Diablo folytatást, a harmadik részt konzolra is elkészítse.

Bővebben
2011
feb
10
HírPletyka

Nem lesz több Guitar Hero

0

Az Activision és a Blizzard Entertainment bejlentette, hogy felszámolja a Guitar Hero részlegét a franchise iránti csökkenő érdeklődés miatt. Egyúttal a cég leállítja a korábban 2011-re tervezett új Guitar Hero fejlesztését is.

Bővebben