2018
ápr
14
HírVideó

Parádézik a Code Vein

0

Határozottan jót tesz a fejlesztési idő a Code Vein-nek, a vámpíros RPG ugyanis egyre szebb lesz. A legújabb videón belenézhetünk a tömény akcióba. Pontos megjelenési dátummal azonban még nem tudunk szolgálni. 

Bővebben
2018
jan
28
HírVideó

Egy rakat felvételen a Code Vein

0

A Bandai Namco jóvoltából elég sokat meg tudunk mutatn ia Code Vein-ből, amit San Franciscoban demózott a kiadó a napokban. A mellékelt felvételek is onnan származtak, kis Dark Souls, sok anime, érdekes háziasítás. 

Bővebben
2017
dec
19
HírVideó

Sztorielőzetesen a Code Vein

0

A God Eater javában dolgozik a jövőre megjelenő Code Vein-en, amiből a legújabb előzetes egy sztoritrailer lett. A Dark Souls elemeire épülő cím magán hordozza a klasszikus japán jegyeket. 

Bővebben
2017
nov
19
HírVideó

Új előzetest kapott a Code Vein

0

A Golden Joystick-díjátadó alkalmából a Bandai Namco friss előzetest tett közzé a Bloodborne és Dark Souls-ok ihlette Code Veinből. Megjelenési dátum egyelőre nincsen, az biztos viszont, hogy 2018-ban érkezik. 

Bővebben
2017
Sze
25
HírVideó

Második sztoritraileren a Code Vein

0

A Bandai Namco kis vártatva tálalja fel a Code Vein második sztoritrailerét, mely a múlt heti Tokyo Game Shown került bemutatásra. A megjelenésig, mely csak jövőre esedékes, lehet barátkozni az anyaggal. 

Bővebben
2017
Sze
21
HírVideó

Ilyen lesz a Code Vein világa

0

A Dark Souls és Bloodborne által ütött űrt lesz hivatott enyhíteni a Bandai Namco jövőre megjelenő játéka, a Code Vein, melynek világát és helyszíneit jól mutatja be az IGN videója, melyet mellékelünk. 

Bővebben
2017
Sze
19
HírVideó

Ilyen a Code Vein egyik bossharca

0

Az IGN jóvoltából belenézhetünk most abba, milyen is lesz a bossharc a Code Vein-ben. Ebben a harcban lesz egy segítőnk is, amit a gép irányít.  A végleges játékra jövő évig várni kell, addig még lesz belőle kóstoló. 

Bővebben
2017
Sze
6
HírVideó

Mozgásban a Code Vein

0

Nem igazán láthattuk mozgásban a Bandai Namco akicó-szerepjátékát,  a Code Vein-t, azonban most az IGN First jóvoltából 17 percen keresztül nézhetünk bele a játékba.

Bővebben
2017
Júl
2
HírVideó

Mozgásban a Code Vein

0

A Bandai Namco akció RPG-je, a Code Vein utoljára az E3-on mutatta meg magát, viszont most ismét érkezett egy kétperces játékmenet videó, mely a 1 vs 1 harcot mutatja be közelebbről. 

Bővebben
2017
máj
2
HírVideó

Itt a Code Vein első előzetese

0

A Bandai Namco által a napokban leleplezett Code Vein megkapta a maga első előzetesét, melyben a “vámpíros Dark Souls” fedi fel magát. A játékot a God Eater csapata készíti, s az anyag alapján érdemes lesz rá figyelni. 

Bővebben