2018
Júl
11
Hír

Csak jövőre érkezik a Code Vein

0

Hiába mutogatta sűrűn a karaktereket a Code Vein-ből az elmúlt napokban a Bandai Namco, a mai nap folyamán kiderült, hogy minőségi problémák miatt csak 2019-ben jelenik meg a játék. 

Bővebben
2018
Júl
10
HírVideó

Code Vein – a harmadik társunk

0

Mia Karnstein és Yakumo Shinonome után harmadik társunk is bemutatkozik a Code Vein-ből, akit Louis névre kereszteltek, s legfőbb tulajdonsága, hogy megszabadítja a vámpírokat az őket sújtó átoktól. 

Bővebben
2018
Júl
6
HírVideó

Újabb Code Vein-karakter mutatkozik be

0

A legutóbbi karaktervideón Mia Karnestein mutatkozott be a Code Vein-ből, a legújabbon megteszi ugyanezt Yakumo Shinonome. A Code Vein szeptember 28-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Bővebben
2018
Júl
2
HírVideó

Karakterbemutatót kapott a Code Vein

0

Új előzetest kapott a Bandai Namco RPG-je, a Code Vein, melyen a játékból az egyik szövetségest, Mia Karnsteint mutatják be. A Code Vein szeptember 28-án érkezik PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra. 

Bővebben
2018
jún
5
HírVideó

Szeptemberben érkezik a Code Vein

0

A Bandai Namco bejelentette, hogy szeptember 28-án jelenik meg a Code Vein, Xbox One, PS4 és PC platformokra. Az anime témájú Dark Souls-klón körül nagy a várakozás gémer berkekben. 

Bővebben
2018
ápr
14
HírVideó

Parádézik a Code Vein

0

Határozottan jót tesz a fejlesztési idő a Code Vein-nek, a vámpíros RPG ugyanis egyre szebb lesz. A legújabb videón belenézhetünk a tömény akcióba. Pontos megjelenési dátummal azonban még nem tudunk szolgálni. 

Bővebben
2018
jan
28
HírVideó

Egy rakat felvételen a Code Vein

0

A Bandai Namco jóvoltából elég sokat meg tudunk mutatn ia Code Vein-ből, amit San Franciscoban demózott a kiadó a napokban. A mellékelt felvételek is onnan származtak, kis Dark Souls, sok anime, érdekes háziasítás. 

Bővebben
2017
dec
19
HírVideó

Sztorielőzetesen a Code Vein

0

A God Eater javában dolgozik a jövőre megjelenő Code Vein-en, amiből a legújabb előzetes egy sztoritrailer lett. A Dark Souls elemeire épülő cím magán hordozza a klasszikus japán jegyeket. 

Bővebben
2017
nov
19
HírVideó

Új előzetest kapott a Code Vein

0

A Golden Joystick-díjátadó alkalmából a Bandai Namco friss előzetest tett közzé a Bloodborne és Dark Souls-ok ihlette Code Veinből. Megjelenési dátum egyelőre nincsen, az biztos viszont, hogy 2018-ban érkezik. 

Bővebben
2017
Sze
25
HírVideó

Második sztoritraileren a Code Vein

0

A Bandai Namco kis vártatva tálalja fel a Code Vein második sztoritrailerét, mely a múlt heti Tokyo Game Shown került bemutatásra. A megjelenésig, mely csak jövőre esedékes, lehet barátkozni az anyaggal. 

Bővebben
2017
Sze
21
HírVideó

Ilyen lesz a Code Vein világa

0

A Dark Souls és Bloodborne által ütött űrt lesz hivatott enyhíteni a Bandai Namco jövőre megjelenő játéka, a Code Vein, melynek világát és helyszíneit jól mutatja be az IGN videója, melyet mellékelünk. 

Bővebben
2017
Sze
19
HírVideó

Ilyen a Code Vein egyik bossharca

0

Az IGN jóvoltából belenézhetünk most abba, milyen is lesz a bossharc a Code Vein-ben. Ebben a harcban lesz egy segítőnk is, amit a gép irányít.  A végleges játékra jövő évig várni kell, addig még lesz belőle kóstoló. 

Bővebben
2017
Sze
6
HírVideó

Mozgásban a Code Vein

0

Nem igazán láthattuk mozgásban a Bandai Namco akicó-szerepjátékát,  a Code Vein-t, azonban most az IGN First jóvoltából 17 percen keresztül nézhetünk bele a játékba.

Bővebben
2017
Júl
2
HírVideó

Mozgásban a Code Vein

0

A Bandai Namco akció RPG-je, a Code Vein utoljára az E3-on mutatta meg magát, viszont most ismét érkezett egy kétperces játékmenet videó, mely a 1 vs 1 harcot mutatja be közelebbről. 

Bővebben