2012
jan
13
Hír

Ninja Gaiden 3 gyűjtői kiadás

0

Lehullt a lepel a Ninja Gaiden 3 Collector’s Edition-ről, azaz, a gyűjtői kiadásról, mely valójában egyetlen érdekességen kívül az ilyenkor szokásos tartalmat nyújtja a játék rajongóinak.

Bővebben
2012
jan
9
HírPletyka

Aliens: Colonial Marines gyűjtői kiadás

0

Érdekes dolog történt az egyik online kiskereskedő weboldalán: megjelent az Aliens: Colonial Marines gyűjtői kiadásának tartalma, egy fényképpel együtt, majd amilyen gyorsan megjelent, olyan gyorsan le is került.

Bővebben
2011
okt
22
Hír

SoulCalibur V gyűjtői kiadás

0

A SoulCalibur V legnagyobb híréről már mi magunk is írtunk, most ezt megfejeljük a Collector’s Edition részleteivel, lássuk, mit fog tartalmazni a játék gyűjtői változata.

Bővebben
2011
aug
26
HírVideó

Uncharted 3: Drake’s Deception – Collector’s Edition

0

Stílusos módon mutatta be a Sony az Uncharted 3 gyűjtői kiadását, egyenesen Nathan Drake-hez, pontosabban annak szinkronszínészéhez, Nolan North-hoz fordult.

Bővebben
2011
Júl
19
Hír

Batman: Arkham City gyűjtői kiadás

0

A Warner Bros. hivatalosan is bejelentette, hogy a néhány napja kiszivárgott gyűjtői változat valójában mit is tartalmaz. A korai találgatások nem voltak alaptalanok, íme a részletek.

Bővebben
2011
Júl
5
Hír

LOTR: War in the North gyűjtői változat

0

A The Lord of the Rings: War in the North ősszel támad, s a Warner Bros. egy extravagáns gyűjtői változattal készül meghódítani a vérbeli Gyűrűk Ura rajongók szívét.

Bővebben
2011
jún
9
Hír

Mass Effect 3 Collector’s Edition

0

Mindent megtesz az Electronic Arts és a Bioware azért, hogy népszerűsítse a jövőre megjelenő Mass Effect 3játékát, Az E3-mal párhuzamosan a gyűjtői kiadást leplezték le.

Bővebben
2011
jún
5
Hír

Uncharted 3: Drake’s Deception – gyűjtői kiadás

0

A Naughty Dog és a Sony Uncharted fanatikusoknak szánja a játéknak azt a gyűjtői kiadását, melyben tonnányi extra lesz megtalálható. Senkinek sem lesz oka fanyalgásra.

Bővebben
2011
ápr
30
Hír

Battlefield 3 Limited Edition

0

Egy francia webáruház volt az, aki idő előtt hozta nyilvánosságra, hogy mit is tartalmaz majd a Battlefield 3 Limited Edition. Röviden: térképek, fegyverek és exkluzív járművek.

Bővebben