2017
dec
18
HírVideó

Készülőben a Dark Souls-kártyajáték

0

Miután a Dark Souls társasjáték formájában már sikert aratott, a Steamforged Games elérkezettnek látta az időt, hogy kártyajátékként is megjelenjen a From Software zseniális frencsájza. 

Bővebben
2017
ápr
23
HírVideó

Elérhető a Dark Souls III teljes csomagja

0

Ha eddig halasztgattad a Dark Souls III megvásárlását, akkor most remek alkalom nyílik erre, ugyanis megjelent a játék minden DLC-vel felspékelt változata, a The Fire Fades Edition. 

Bővebben
2017
Már
25
HírVideó

Jövő kedden érkezik a Dark Souls III utolsó DLC-je

0

A From Software jövő hét kedden teszi fel az i-re a pontot: ekkor jelenik meg a Dark Souls-sorozat utolsó bővítménye, a The Ringed City. A DLC az új ellenfeleken, helyszíneken, páncélokon kívül mást is tartogat. 

Bővebben
2017
Már
19
HírVideó

Dark Souls III: Ringed City DLC – Demon Prince Boss

0

Napok kérdése és letölthetővé válik a Dark Souls III utolsó DLC-je, a Ringed City, melynek egyik bossharcát vette videóra a Gamespot csapata. Spoiler a köbön, csak az nézze meg, akit nem érdekel a játék. 

Bővebben
2017
Már
12
HírVideó

Dark Souls III – mozgásban az utolsó DLC

0

A From Sofware is jelen van a hétvégi PAX East-en, hisz közeledik a Ringed City, a Dark Souls III utolsó DLC-jének megjelenése. A legújabb videók bemutatják, miféle kínok várnak ránk. Spoileres anyag. 

Bővebben
2017
feb
9
HírVideó

Mozgásban a a Dark Souls III utolsó DLC-je

0

Március végén jelenik meg a Dark Souls III utolsó DLC-je, a Ringed City, melyben egy új világ, új bossok, új fegyverek és új ellenségek várnak majd ránk, Most ezt nézheted meg mozgásban. 

Bővebben
2017
jan
23
HírVideó

Bemutatkozik a Dark Souls III utolsó DLC-je

0

A From Software lerántotta a leplet a Dark Souls III második, egyben utolsó DLC-jéről. A The Ringed City március 28-án jelenik majd meg. Áprilisban meg jön a játék GOTY-kiadása. 

Bővebben
2016
okt
15
HírVideó

Dark Souls III -a DLC és a PvP

0

Október 25-én érkezik a Dark Souls III első DLC-je, az Ashes of Ariandel, melyben új bossok, fegyverek, varázslatok, helyszínek, és új PvP-lehetőségek is lesznek. A friss előzetes a játékosok közötti harcot mutatja meg. 

Bővebben
2016
Sze
22
HírVideó

Dark Souls III – így fest Ariandel

0

A Dark Souls III első DLC-je, az Ashes of Ariandel október 25-én érkezik, s most több percig csodálhatjuk, mit is tett össze nekünk a From a bővítményben. Havas, kietlen világ, új bossok, fegyverek, szívás, halál, nyami! Ide vele! 

Bővebben
2016
aug
24
Hír

Kacatot tartalmaz a Dark Souls III első DLC-je

0

A hivatalos bejelentésnél kicsit korábban, már tegnap kiszivárgott a Dark Souls III első DLC-jének címe és tartalma, és részleges megjelenési dátum is van már mellé. Sajnos azonban a tartalma nagyon sovány. 

Bővebben
2016
aug
19
Hír

Nagy bejelentés készül a Dark Souls III háza táján

0

Egy ideje nem hallottunk a remekül sikerült Dark Souls III-ról, azonban a Bandai Namco valamire készül, és jövő héten állítólag “nagy bejelentés” várható a játékkal kapcsolatban. 

Bővebben
2016
Júl
4
HírVideó

Kapott ütés nélkül tolta végig a Dark Souls III-at

0

Idén korábban egy megszállott hülye Dark Souls-játékos, The_Happy_Hob úgy vitte végig a From Software kultikusát, hogy egyetlen ütést is kapott volna. Most kihívóra akadt, ugyanezt más megcsinálta a harmadik résszel.

Bővebben
2016
máj
11
Hír

Hárommillió Dark Souls III fogyott

0

A Bandai Namco közzétette aktuális pénzügyi beszámolóját, s ebből kiderült, hogy a Dark Souls III hárommillió példányt már be is húzott magának. Jobban teljesít, mint amit várt a kiadó. 

Bővebben
2016
ápr
23
HírVideó

Dark Souls III – tippek kezdőknek

0

Ha valakinek netán a Dark Souls III az első From-játéka, az nem tudja, mire vállalkozott. A Videogamer csapata igen, ezért is állítottak össze egy videót, kifejezetten kezdőknek szóló anyaggal. Viccesen, a maguk módján. 

Bővebben