2018
aug
15
Hír

Megjelenési dátumot kapott Switch-re a Dark Souls

0

A Bandai Namco bejelentette, hogy pontosan mikor is tehetik mancsaikat a Dark Souls Remastered változatára azok, akik Ninendo Switch-en szeretnének gyakorta a fűbe harapni. Gravelord Nito vár titeket! 

Bővebben
2018
jún
2
HírVideó

Így teljesít konzolokon a Dark Souls Remastered

0

A Digital Foundry nekiesett, és komplett technikai elemzést végzett a közelmúltban megjelent Dark Souls: Remastered-ről, melyet egy videó keretében tettek közzé. A részletekért indítsd el az összeállítást! 

Bővebben
2018
máj
26
HírVideó

Launch trailert kapott a Dark Souls Remastered

0

A héten került kereskedelmi forgalomba a Dark Souls felújított változata, és ehhez természetesen külön előzetes is készült a vevők csalogatására. Elsősorban azoknak ajánlott, akik még nem játszottak vele. Árazása pofátlan. 

Bővebben
2018
ápr
17
Hír

Nyárra csúszik a Dark Souls Remastered Switch-en

0

A Bandai Namco ma reggel bejelentette, hogy a májusi megjelenési dátum helyett csak nyáron kerül a boltokba a Dark Souls Remastered Nintendo Switch-re. A többi konzolra nem késik a megjelenés. 

Bővebben
2018
ápr
8
HírVideó

Így fest a Dark Souls Remastered Switch-en

0

Jövő hónapban jelenik meg a From Software klasszikusa Nintendo Switch-re, s a Gamespot csapata már kipróbálhatta a játékot a Nintendo hibdrid konzolján. Az eredmény több, mint pozitív.

Bővebben
2018
Már
15
Hír

Hamarosan hálózatot tesztel a Dark Souls Remastered

0

A Bandai Namco bejelentette, hogy a Dark Souls Remastered megjelenése előtt tesztnek teszi ki a hálózatot, azaz inkább a játék online funkcióit. Részletekkel egyelőre nem szolgáltak. 

Bővebben
2018
feb
18
Hír

Kiderült, hogy ki újítja fel a Dark Souls-t Switch-re

0

Januárban jelentette be a Bandai Namco a Dark Souls Remastered verzióját, többek között Nintendo Switch-re is. Most az is kiderült, hogy ki készíti el a hibrid konzolra a felújítást. 

Bővebben
2018
jan
12
HírVideó

Májusban jön a Dark Souls Remastered

0

A Bandai Namco bejelentette, hogy felújítja az eredeti Dark Souls-t, és PC-re, PS4-re, Xbox One-ra sőt Switch-re is elkészítik. Az első három platformon a Dark Souls III látványvilágára fog hasonlítani a játék. 

Bővebben