2014
Sze
6
HírVideó

Dead Rising 3 PC launch trailer

Tegnap jelent meg a Dead Rising 3 PC-s változata, melyben a vásárlók szebb grafikát és az összes DLC-t kapják meg cserébe. A játék az Xbox One egyik nyitócíme volt. Íme a launch trailer. 

Bővebben
2014
jún
21
Hír

Dead Rising 3 gépigény

0

A Capcom közzétette, hogy milyen vassal kell annak rendelkeznie, aki szeptemberben a Dead Rising 3 keretében egy kis zombiirtásra kap majd kedvet iskolába járás helyett. 

Bővebben
2014
jún
5
HírVideó

E3 2014: Hivatalos a PC-s Dead Rising 3

0

A Capcom közzétette, hogy milyen játékokat mutat be jövő héten az E3-on, melyek között ott szerepel a tavaly megjelent Dead Rising 3 PC-s változata is. A játék Steam-ről lesz letölthető, de Európában dobozos formában is kapható lesz. 

Bővebben
2014
feb
25
HírVideó

Dead Rising 3: Chaos Rising DLC launch trailer

0

A Capcom kiadta a Dead Rising 3: Chaos Rising DLC launch trailerét, mely a harmadik bővítménye az alapjátéknak. A  DLC-kből még lesz egy a sorban, melyeket gyűjtőnéven Untold Stories of Los Perdidos címmel foglaltak csokorba.

Bővebben
2014
feb
12
HírVideó

Megérkezett a Dead Rising 3 – Fallen Angel DLC

0

Tölthető a Dead Rising 3 Fallen Angel címre keresztelt DLC-je, melyben 10 dollárért cserébe új fegyvereket és mellékküldetéseket kapunk, illetve egy plusz karaktert egy csinos nő személyében, aki segít nekünk kaszabolni a zombikat. 

Bővebben
2014
jan
20
Hír

13 GB-os frissítést kapott a Dead Rising 3

0

Brutális, 13GB-os frissítést kapott a Dead Rising 3, melyet látva sok felhasználó rögtön hanyatt vágta magát, s aggódott a merevelemezének szabad kapacitása miatt. Utólag kiderült, hogy nem a méret a lényeg.

Bővebben
2013
dec
14
Hír

Tölthető a Dead Rising 3 demója

0

A Microsoft kiadta a Dead Rising 3 demóját, melyet azok tölthetnek csak le értelemszerűen, akik rendelkeznek Xbox One-nal. Bár a játék nem fog bevonulni nagyon a történelemkönyvekbe, mivel úgy sincs nagyon mivel játszani, egynek elmegy a demó.

Bővebben
2013
nov
19
HírVideó

Launch trailert kapott a Dead Rising 3 is

0

A Microsoft a Dead Rising 3 launch trailerét is bedobta a közösbe, a játék pénteken jelenik meg, ennek ellenére már megérkeztek az első tesztek róla. A zombis exkluzív nyitócím a középszerűség mocsarába süllyed, akinek viszont kell, az vegye le.

Bővebben
2013
nov
18
Hír

Dead Rising 3 teszt

0

Nyakunkon az Xbox One megjelenése, s az egyik nyitócím az exkluzív Dead Rising 3 lesz, melyre már rátette piszkos mancsát a nyugati sajtó, és befutottak az első teszteredmények a játékról. Nem ez lesz a generáció legjobbja, bár eddig sem volt ez kétséges.

Bővebben
2013
nov
14
HírVideó

Dead Rising 3 – a Mega Man-öltözék

0

A Capcom új előzetest tett közzé az Xbox One-exkluzív Dead Rising 3-ból, melyen a játékban magunkra ölthető Mega Man-öltözéket mutatja be. Megjelenés hamarosan, de előtte még jön a PlayStation 4!

Bővebben
2013
nov
8
HírVideó

Újabb Dead Rising 3 látnivaló

0

A Capcom Vancouver gondoskodik arról, hogy senki ne felejtse el, hogy a Dead Rising 3 bizony az Xbox One egyik nyitócíme lesz. Újabb előzetest tettek közzé a játékból, most is, mint korábban, éles gameplay felvételek formájában.

Bővebben
2013
nov
7
HírVideó

Dead Rising 3 – a kampány mód

0

Egy új videó került fel az internetre a Dead Rising 3-ból, mely a kampány módba enged betekintést. Fegyverek, harc, felfedezés, ha valaki nem szeretne spoilereket, akkor természetesen tartózkodjon a megtekintésétől.

Bővebben
2013
nov
1
Hír

A Capcom szerint 1.2 millió Dead Rising 3 fogyhat

0

Az Xbox One egyik nyitócíme lesz a Dead Rising 3, mely kizárólag a Microsoft konzolján jelenik meg. Exkluzivitása végett nem viszik majd, mint a cukrot, azonban a játék kiadója, a Capcom bizakodó a zombis címmel kapcsolatban.

Bővebben
2013
okt
31
HírVideó

Dead Rising 3 – Halloween-előzetes

0

A Capcom Halloween alkalmából friss előzetessel jelentkezett a Dead Rising 3-ból, s a videó mellé információkat osztott meg a játékhoz érkező Season Pass-ról is.

Bővebben