Death Stranding | Konzol Center
2020
jan
12
Hír

A Death Stranding kapta a legjobb jelölést a játékfejlesztőktől

0

A Death Strandinget összesen hét kategóriában jelölték a videojáték fejlesztők a Game Developers Conference díjátadójára, melyből aligha nem egy-kettőt bizonyára meg is nyer Kojima játéka.

Bővebben
2019
dec
7
Hír

Tiszta lapokkal indítana a Death Stranding 2

0

Hideo Kojima, a Death Stranding megálmodója a napokban egy beszélgetés keretében árulta el, hogy milyen személyes élményeken alapszik a Death Stranding 2, és hogy mit gondol a folytatásról.

Bővebben
2019
dec
1
Hír

Növelik a betűméretet a Death Stranding-ben

0

Ha valaki játszott már a Death Stranding-gel, bizonyára feltűnt neki, hogy a játék menüjében milyen apró betűvel vannak szedve a szövegek. A Kojima Productions a rajongók visszajelzése alapján foltozni fogja.

Bővebben
2019
nov
9
HírVideó

Nem lesz platform exkluzív a Death Stranding PC-n

0

A Death Stranding jövő évben jelenik meg PC-n, és a játékot már most elő lehet rendelni Steam-en, illetve az Epic Games Store-ban is. Mindez azt jelenti, hogy nem kap exkluzivitást egyik áruház sem.

Bővebben
2019
nov
1
HírVideó

Spoileres launch trailert kapott a Death Stranding

0

Egy hét múlva jelenik meg az óriási kérdőjeleket tartalmazó Death Stranding, aminek utolsó, Kojima által vágott előzetesét láthatjuk most. A képsorok spoileresek, így aki nagyon ráizgult, az óvatosan nézze csak!

Bővebben
2019
okt
5
HírVideó

Kedvcsinálót kapott a Death Stranding

0

Kojima-mester egy új kedvcsinálót lőtt fel az éterbe a november 8-án megjelenő Death Stranding-ből. Sokkal okosabbak ettől sem leszünk, az előzetes sokkal inkább csak hangulatba hoz, mint elárul dolgokat a játékról.

Bővebben
2019
Sze
7
Hír

Még Kojima sem érti a Death Strandinget

0

Meglepő kijelentést tett Hideo Kojima, a Death Stranding alkotója a napokban, elmondása szerint ugyanis  nem érti a saját játékát. Nem véletlenül ráncolta a szemöldökét milliónyi játékos az előzeteseket látva.

Bővebben
2019
aug
20
gamescomHírVideó

GC 2019: Bizarr előzetesen a Death Stranding

0

Kojima ismét meglepte a közönséget a Death Stranding legújabb előzetesével, amiben a vizelés és a csecsemő szoptatás is szerepet kapott. Átvezető videók és egy valós gameplay részlet látható az új felvételen.

Bővebben
2019
aug
9
Hír

Már nem PlayStation 4-exkluzív cím a Death Stranding, soha nem is volt az

0

A Death Stranding már nem szerepel a PlayStation 4-exkluzív játékok sorában, ami azt jelenti, hogy másik platformon is megjelenik a játék. Vélhetően az a PC lesz, egyelőre csak nem hivatalos információk vannak.

Bővebben
2019
Júl
28
HírVideó

Death Stranding – 21 percenként leáll a szíve

0

Ahogy egyre közeledik a Death Stranding megjelenése, úgy lesz egyre több fogalmunk arról, miről is szól a játék. Egy friss előzetesen a játék egy karakterét, Heartman-t ismerhetjük meg, aki igen különös életet kénytelen élni.

Bővebben
2019
máj
31
Hír

Death Stranding – aszinkron multiplayer móddal érkezik

0

Újabb és újabb részletek látnak napvilágot a napokban leleplezett Death Strandingről, ezek közül a legfrissebb a játék multiplayer módjával kapcsolatos. Ha valaki klasszikus multiplayerre vár, csalódni fog.

Bővebben
2019
máj
30
HírVideó

Novemberben jön a Death Stranding, itt az előzetese

0

Tegnap este a Sony bemutatta a PlayStation-exkluzív Death Stranding friss előzetesét, melynek végén az is kiderül, hogy a játék november 8-án kerül fel az üzletek polcaira. A bizarr előzetes igazi “agyb@szás”, csekkoljátok!

Bővebben
2018
dec
2
Hír

A Walmart Canada szerint jövő júniusban jön a Death Stranding

0

Egészen képtelen információt tett közzé a Walmart Canada, miszerint a Death Stranding jövő júniusban jelenik meg. Tekintettel arra, hogy mit tudunk (vagyis mit nem) a játékról, ez teljesen lehetetlen. Szerintük pedig de. 

Bővebben
2018
Sze
25
HírVideó

Újabb előzetesen a Death Stranding

0

A Tokyo Game Show falain belül mutatta be Kojima Hideo a Death Stranding új előzetesét, amit látva sokkal többet nem értünk a játékból, mint eddig. Elég zavaros a koncepció, mondhatni beteg. 

Bővebben