Death Stranding | Konzol Center
 
2018
dec
2
Hír

A Walmart Canada szerint jövő júniusban jön a Death Stranding

0

Egészen képtelen információt tett közzé a Walmart Canada, miszerint a Death Stranding jövő júniusban jelenik meg. Tekintettel arra, hogy mit tudunk (vagyis mit nem) a játékról, ez teljesen lehetetlen. Szerintük pedig de. 

Bővebben
2018
Sze
25
HírVideó

Újabb előzetesen a Death Stranding

0

A Tokyo Game Show falain belül mutatta be Kojima Hideo a Death Stranding új előzetesét, amit látva sokkal többet nem értünk a játékból, mint eddig. Elég zavaros a koncepció, mondhatni beteg. 

Bővebben
2018
Sze
7
Hír

TGS 2018: A Death Stranding élő demót kap

0

A Kojima Production Twitteren jelentette be, hogy a Tokyo Game Show-n, a világ legnagyobb videojátékos expóján bemutatót kap a Deaht Stranding. Jó ideje nem hallottunk már a szürreális játékról és mesteréről. 

Bővebben
2017
dec
9
HírVideó

Beteg előzetest kapott a Death Stranding

0

Hideo Kojima is képviseltette magát a The Game Awards-on, méghozzá egy klassz, ám igen beteg előzetessel a Death Strandingről. A játékról továbbra se lehet semmit tudni, azt se, hogy miről szól, mikor jelenik meg, semmit. 

Bővebben
2017
dec
4
HírVideó

Ott lehet a Game Awardson a Death Stranding

0

Tavalyi E3-as bejelentése óta szinte semmit nem lehetett hallani a Kojima-féle Death Strandingről, de úgy néz ki, hogy az idei Game Awardsra valami készül a mester boszorkánykonyháján. 

Bővebben
2016
dec
3
HírVideó

Furcsa trailert kapott a Death Stranding

0

Hideo Kojima legújabb projektje, a Death Stranding furcsa trailert kapott, melyben Mads Mikkelsen és Guillermo del Toro kapták a főszerepet! A videó PS4 Pro-n futott valós időben annak bemutatásakor. 

Bővebben
2016
Sze
19
Hír

2019 előtt jelenik meg Kojima új játéka

0

Hideo Kojima a hétvégén cseppentette el, hogy új játéka, a Death Stranding valamikor 2019 előtt jelenik majd meg. Emlékeztetőül: jelenleg 2016-ot írunk. 

Bővebben