2017
Júl
13
Hír

Demót kap a The Surge

0

A Deck 13 játéka a közelmúltban debütált, és bár egyáltalán nem sikerült rosszul, a kasszákat azért nem robbantotta fel a játék. A kiadó most úgy döntött, jövő héten próbaverziót kap a játék. 

Bővebben
2015
Sze
8
HírVideó

Tölthető a FIFA 16 demója

PlayStation 4-re és Xbox One-ra már tölthető a FIFA 16 demója, a régebbi konzolokra és PC-re majd holnaptól. A próbaverzió 4.2 GB-ot foglal el a merevlemezeken. 

Bővebben
2014
jún
3
HírVideó

Megjelent az UFC demója, látnivalók érkeztek

0

Tölthető már az EA Sports-féle UFC demója, s ebből az alkalomból látnivalók érkeztek a játékból. A teljes verzió június 20-án jelenik meg Európában, a mellékelt videók a PS4-es változatból készültek. 

Bővebben
2014
Már
31
Hír

Érkezik a 2014 FIFA World Cup Brazil demója

0

Fociőrülteknek Kecskeméten, és a világ más tájain jó hír, hogy a napokban elérhetővé válik a 2014 FIFA World Cup Brazil demója. Igaz, egyelőre csak az Egyesült Államokban, de tuti jön Európába is. 

Bővebben
2014
feb
12
HírVideó

Tölthető a Castlevania: Lords of Shadow 2 demója

0

Már elérhető, s így tölthető is a Castlevania: Lords of Shadow 2 demója, a kipróbálható verzió mind a három platformon, Xbox 360, PS3 konzolokon, és PC-n érhető el. 

Bővebben
2013
jún
15
Hír

Tölthető a Company of Heroes 2 demója Steamről

0

Az E3 falain belül bárki kipróbálhatta a Relic Entertainment műhelyében készülő, és hamarosan megjelenő Company of Heroes 2-t, most azonban a világon bárki megteheti ezt, ugyanis a játszható demó tölthető Steamről.

Bővebben
2013
máj
8
HírVideó

Megérkezett a Fuse demója

0

Tegnap az ígéreteknek megfelelően megérkezett a Fuse demója PSN-re és Xbox LIVE-ra, a próbaverzió 1,45 GB-on terpeszkedik el a merevlemezeken. Ez alkalomból az Insomniac Games új előzetest is tett közzé, melyet mellékelünk.

Bővebben
2013
máj
3
Hír

Jövő héten érkezik a Fuse demója

0

Napokon belül elérhető lesz az Insomniac Games legújabb játékának, a Fuse-nak a demója, mely az összes platformon tiszteletét teszi. S mivel a játék lényege a kooperatív mód, ez is kipróbálható lesz az előzetes verzióban.

Bővebben
2013
Már
8
Hír

Késik a The Last of Us demója

0

A Sony egészen biztosan elszomorítja a rajongóit azzal a bejelentéssel, miszerint az eredetileg április 17-re tervezett The Last of Us demó nem érkezik meg, arra több mint másfél hónappal tovább kell várni. A végleges játék, és a demó is csúszik tehát.

Bővebben
2013
feb
17
Hír

Kilenc nap múlva érkezik a God of War: Ascension demója

0

A Sony Santa Monica Studios bejelentette, hogy a God of War: Ascension publikus demója február 26-tól lesz letölthető PSN-ről. Vannak azonban, akik már napokon belül játszhatnak a próbaverzióval.

Bővebben
2013
jan
18
Hír

Egyelőre nem készül Tomb Raider demó

0

A Crystal Dynamics bejelentette, hogy nem készít a játék megjelenése előtt demót a Tomb Raiderhez. Ennek oka az, hogy az izgalmas történetből akarva akaratlanul a próbaverzió érdekes dolgokat fedne fel, és lelőné a poént.

Bővebben
2012
dec
26
HírVideó

Január közepén jön a Dead Space 3 demója

0

A jövő év elején megjelenő Dead Space 3 demója január 15-től lesz elérhető Xbox LIVE Marketplace-en, PSN-re pedig egy héttel később, január 22-én költözik. Ahhoz, hogy egy héttel korábban játszhass az Xbox-verzióval, regisztrálnod kell.

Bővebben
2012
nov
13
HírVideó

Tölthető a Need for Speed: Most Wanted demó

0

Két héttel a Need for Speed: Most Wanted megjelenését követően mától elérhetővé vált a játék demója Xbox LIVE-on és PSN-en. A demó megjelenése alkalmából egy előzetest is mellékelt a Criterion Games. Ha még nem tetted, most itt az idő a próbára!

Bővebben
2012
Sze
25
Hír

Tölthető az XCOM: Enemy Unknown PC-s demó

0

Folytassuk az estét egy kis nosztalgiával: a Firaxis bejelentette, hogy a még mindig számítógépen játszóknak már tölthető az XCOM: Enemy Unknown próbaváltozata, melyben két küldetést lehet kipróbálni. A konzolos demó még odébb van.

Bővebben