2017
nov
11
HírVideó

Megfoltozzák a Destiny 2-t

0

Az Xbox One X megjelenésével egyre több játékot combosítanak meg a fejlesztők a teljesítménynövelő frissítéssel, s ezalól a Destiny 2 sem lesz kivétel. Decemberben már a turbózott változattal játszhatunk.

Bővebben
2017
Sze
12
Hír

UK Charts – az év legnagyobb rajtja volt a Destiny 2

0

Tarolt a brit videojáték-toplistán a Destiny 2 azzal, hogy az év legerősebb rajtját tudta produkálni. A siker ellenére azonban nem volt olyan népszerű, mint az első rész. 

Bővebben
2017
Sze
10
Hír

Megreccsent a PSN a Destiny 2 alatt

0

A napokban megjelent Destiny 2 nagyobb érdeklődést váltott ki, mint sokan várták, olyannyira, hogy tegnap este a PSN le is lassult, vélhetően a rengeteg online játékos miatt. 

Bővebben
2017
aug
29
HírVideó

Mit kínál a Destiny 2?

0

Hamarosan debütál a Destiny második része, s akinek lövése sincs, hogy mi ez az egész, jobban teszi, ha megnézi a Bungie erről készült videóját. Mindent megtudhatsz a játékról néhány percben. 

Bővebben
2017
aug
22
gamescomHírVideó

GC 2017: Launch traileren a Destiny 2

0

Még alig tértünk magunkhoz az első rész csalódásából, máris itt a Destiny 2, mely konzolokon szeptember elején debütál. Annak rendje és módja szerint meg is kapta az utolsó előzetesét a gamescomon. 

Bővebben
2017
Júl
27
HírVideó

Ilyen lesz a Destiny 2 Survival-módja

0

A Destiny 2 publikus bétájának végét követően a Bungie egy új előzetest tett közzé a lövöldéből, melyen a játék Survival-módja kerül bemutatásra alaposabban. 

Bővebben
2017
Júl
22
HírVideó

Tölthető a Destiny 2 bétája

0

Azok, akik nem fértek hozzá a Destiny 2 béta első szakaszához, most mindent bepótolhatnak, ugyanis ingyenesen tölthető PS4-re és Xbox One-ra a játék bétakliense. 

Bővebben
2017
Júl
15
HírVideó

Mozgsban a Destiny 2 Vostok-pályáján

0

Az IGN jóvoltából a Destiny 2 Vostok-pályájába nézhetünk most bele. A fejlesztők nagyon készülnek, rengeteg tartalommal próbálják a játékot megszerettetni a szeptember 8-i rajt előtt. 

Bővebben
2017
máj
20
HírVideó

Destiny 2 – konzolokon fix 30 fps lesz

0

A napokban leplezték le a Destiny 2-t, és számos részlet derült már ki a játékról eddig is, azonban egy dolog még nem került szóba mostanáig: milyen framrate-tel fut majd a cím konzolokon és PC-n. 

Bővebben
2017
máj
19
HírVideó

Akcióban a Destiny 2

0

A Bungie leleplezte a szeptemberben megjelenő Destiny 2 helyszínet, melynek külön előzetest is szentelt, fejlesztői kommentárokkal és gameplay jelenetekkel. A Titan, az Io és a Nessus jelennek meg a Föld mellett a játékban. 

Bővebben
2017
Már
30
HírVideó

Bemutatták a Destiny 2-t

0

A Bungie az imént leplezte le a Destiny 2-t, mely konzolok mellett ezúttal PC-re is megjelenik majd. A játék szeptember 8-án kerül fel az üzletek polcaira, íme az első trailer. 

Bővebben
2016
jan
24
Hír

Késik a Destiny 2

0

A Bungie a Destiny bejelentésekor azt nyilatkozta, hogy a Destiny univerzumát egy tízéves ciklusban készül feltálalni a játékosoknak. Mindez három éve volt, időszerű lenne a folytatás, de még a fasorban sincs. 

Bővebben