2018
Már
3
Hír

Május végén érkezik a Detroit

0

David Cage, a Detroit: Become Human atyja a PlayStation blogon árulta el, hogy napra pontosan mikor érkezik a futurisztikus körítésbe ágyazott játék. 

Bővebben
2018
jan
10
Hír

Magyar felirattal jön a Detroit: Become Human

0

Sokan fognak örülni az alábbiaknak: a PlayStation Magyarország ma bejelentette, hogy magyar felirattal érkezik David Cage új játéka, a Detroit: Become Human. Nem sok cím mondhatja el ezt magáról. 

Bővebben
2017
dec
9
HírVideó

PSX 2017: Mozgásban a Detroit: Become Human

0

Lassan a célegyenesbe fordul a Detroit: Become Human fejlesztése, és a PSX-en lehetősége volt arra a közönségnek, hogy a történetét ők alakítsák a bemutató alkalmából. Megjelenés 2018 tavaszán. 

Bővebben
2017
Sze
19
HírVideó

Traileren a Detroit: Become Human

0

A Quantic Dream legújabb játéka tiszteletét tette a Tokyo Game Shown, ahol egy újabb előzetes képében az emberek és androidok viszonyát mutatják be. A játék csak PS4-re érkezik jövőre. 

Bővebben
2017
jún
13
E3HírVideó

E3 2017: Hallat magáról a Detroit: Become Human

0

A Quantic Dream új játéka, a Detroit: Become Human is hallatott magáról az E3-on, egy friss előzetes képében. Az előzetesen egy új karaktert lepleznek le, akivel az andoridlázadást vezethetjük. 

Bővebben
2016
jún
19
E3HírVideó

Csupán 8-10 órás lesz a Detroit: Become Human

0

A megjelenésre váró játékok közül az egyik legeredetibb koncepció a Quantic Dream új játéka, a Detroit: Become Human, melyről most kiderült, hogy gyakorlatilag egy nap alatt végigjátszható lesz. 

Bővebben