Detroit: Become Human | Konzol Center
2019
jan
2
Hír

Nagy bejelentésre készül a Detroit: Become Human fejlesztője

0

A Detroit: Become Human a tavalyi év (egyik) legjobb játéka volt, és az azt készítő Quantic Dream hamarosan nagy bejelentésre készül. A találgatások beindultak, vajon mi lehet a franciák közlendője. 

Bővebben
2018
dec
15
HírVideó

Már 2 millió felett jár a Detroit: Become Human

0

A Detroit: Become Human szép sikereket ért és ér el, a játékból megejelnése óta már több mint két milliót adtak el ténylegesen, beleértve a digitális és fizikai kópiákat is. Eddig ez a legsikeresebb játéka a stúdiónak. 

Bővebben
2018
máj
27
HírTeszt

Megosztja a kritikusokat a Detroit: Become Human

0

A héten debütált a Quantic Dream-féle Detroit: Become Human, és mindenki arra kíváncsi, hogy vajon meg tudja-e a játék lépni a Heavy Rain klasszikusságát, vagy épp a Beyond: Two Souls szintjét. 

Bővebben
2018
máj
12
HírVideó

Tévés reklámot kapott a Detroit Become Human

0

A Quantic Dream PlayStation 4-exkluzív játéka, a Detroit Become Human hamarosan már a boltokban lesz, a Sony épp ezért televíziós reklámot is szentel a játéknak a minél sikeresebb eladások érdekében. Íme. 

Bővebben
2018
ápr
24
HírVideó

Tölthető a Detroit: Become Human demója

0

Mától tölthető kizárólag PlayStation 4-re a Detroit: Become Human demója. A próbaverziót eddig kipróbáló játékosok áradoztak a Quantic Dream májusban megjelenő játékáról. Ne hagyd ki! 

Bővebben
2018
ápr
14
HírVideó

Detroit Become Human – zene füleidnek

0

A Quantic Dream-féle PlayStation 4-exkluzív Detroit: Become Human a kulisszák mögé kalauzol legfrissebb videójával, melyben a karakterekhez készített különböző zenei témákról mesél. 

Bővebben
2018
Már
31
HírVideó

Újra kulisszák mögé visz a Detroit

0

A Quantic Dream az utóbbi időben kicsit rákapcsolt a Detroit: Become Human bemutatására, s ezúttal három videóval lepte meg a nagyérdeműt, melyben a főszereplők, és az őket megformáló színészek jelennek meg. 

Bővebben
2018
Már
24
HírVideó

Íme, a Detroit főszereplői

0

A PlayStation Blogon bemutatkoztak a Detroit: Become Human főszereplői, akik mind a hárman androidok. Kara, Marcus és Connor lesznek társaink a játék során. 

Bővebben
2018
Már
3
Hír

Május végén érkezik a Detroit

0

David Cage, a Detroit: Become Human atyja a PlayStation blogon árulta el, hogy napra pontosan mikor érkezik a futurisztikus körítésbe ágyazott játék. 

Bővebben
2018
jan
10
Hír

Magyar felirattal jön a Detroit: Become Human

0

Sokan fognak örülni az alábbiaknak: a PlayStation Magyarország ma bejelentette, hogy magyar felirattal érkezik David Cage új játéka, a Detroit: Become Human. Nem sok cím mondhatja el ezt magáról. 

Bővebben
2017
dec
9
HírVideó

PSX 2017: Mozgásban a Detroit: Become Human

0

Lassan a célegyenesbe fordul a Detroit: Become Human fejlesztése, és a PSX-en lehetősége volt arra a közönségnek, hogy a történetét ők alakítsák a bemutató alkalmából. Megjelenés 2018 tavaszán. 

Bővebben
2017
Sze
19
HírVideó

Traileren a Detroit: Become Human

0

A Quantic Dream legújabb játéka tiszteletét tette a Tokyo Game Shown, ahol egy újabb előzetes képében az emberek és androidok viszonyát mutatják be. A játék csak PS4-re érkezik jövőre. 

Bővebben
2017
jún
13
E3HírVideó

E3 2017: Hallat magáról a Detroit: Become Human

0

A Quantic Dream új játéka, a Detroit: Become Human is hallatott magáról az E3-on, egy friss előzetes képében. Az előzetesen egy új karaktert lepleznek le, akivel az andoridlázadást vezethetjük. 

Bővebben
2016
jún
19
E3HírVideó

Csupán 8-10 órás lesz a Detroit: Become Human

0

A megjelenésre váró játékok közül az egyik legeredetibb koncepció a Quantic Dream új játéka, a Detroit: Become Human, melyről most kiderült, hogy gyakorlatilag egy nap alatt végigjátszható lesz. 

Bővebben