2017
aug
11
HírVideó

Trailert kapott a Dishonored: Death of the Outsider

0

Az E3-on mutatkozott be a Dishonored önállóan is játszható új fejezete, a Death of the Outsider, mely most egy mozgalmas trailerrel jelentkezik. A megjelenést szeptember 15-re időzítik, PS4, Xbox One és PC platformokon. 

Bővebben
2016
máj
3
Hír

Novemberben jelenik meg a Dishonored 2

0

A Game Informer júniusi számában hull le a lepel a Dishonored 2-ről, jelentette be a Bethesda. Digitálisan már ma elérhető a magazin, a hét második felében jön papíron. 

Bővebben
2015
aug
27
HírVideó

Launch trailert kapott a felújított Dishonored

Péntektől lesz elérhető a Bethesda ránfelvarrott játéka, a Dishonored: Definitive Edition, mely megkapta az utolsó előzetesét. DLC-k is érkeznek vele, nem csak a felhúzott grafika a jutalom. 

Bővebben
2013
okt
8
HírVideó

Dishonored: Game of the Year Edition előzetes

0

Az Arkane Studios munkájának gyümölcse a Dishonored: Game of the Year kiadása, mely az összes DLC-t tartalmazva a héten kerül fel az üzletek polcaira. Ebből az alkalomból itt egy előzetes.

Bővebben
2013
Sze
14
Hír

Októberben érkezik a Dishonored: Game of the Year Edition

0

A Bethesda bejelentette, hogy októberben Game of the Year kiadást kap a Dishonored, mely természetesen az alapjáték mellett az összes eddig megjelent DLC-t is tartalmazza.

Bővebben
2013
Már
14
Hír

Sztori DLC-t kap a Dishonored

0

Az Arkane Studios által hegesztett, és az idei BAFTA-n az év játéka címet is elnyert Dishonored hamarosan egy történet-orientált DLC-t kap, melynek címe The Knife of Dunwall. A kiegészítőben Daud bőrébe bújhatnak a játékosok.

Bővebben
2012
okt
8
HírVideó

Dishonored – az első tíz perc

0

Reggel írtunk arról, hogy az Arkane Studios legújabb üdvöskéje, a Dishonored kiváló értékeléseket kapott a kritikusoktól, most pedig a VG247 jóvoltából meg tudjuk mutatni a játék első 10 percét. Ha még hezitálsz, nézd meg, és dönts!

Bővebben
2012
okt
8
Hír

Dishonored teszt

0

Az Arkane Studios mindent megtett azért, hogy Dishonored című játéka mind a rajongók, mind pedig a kritikusok szívét megmelengesse. Előbbire kicsit várni kell, ugyanis a játék holnap kerül az üzletekbe, utóbbiról viszont már van hírünk.

Bővebben
2012
Sze
28
HírVideó

Dishonored – dunwall-i mesék (3.)

0

Befejező epizódjához érkezett a Dishonored előzményét elmesélő websorozat, melynek főszereplője Piero, aki a Dishonored főhősének, Corvo-nak az életében is fontos szerepet tölt be. Természetesen az is kiderül, hogy miért.

Bővebben
2012
Sze
27
HírVideó

Dishonored – dunwall-i mesék (2.)

0

Már meg is érkezett a Dishonored előzményét bemutató websorozat következő epizódja, melynek címe: The Hands that Feeds. A sorozatból még egy rész van hátra, vélhetően arról is lehull hamarosan a lepel.

Bővebben
2012
Sze
26
HírVideó

Dishonored – dunwall-i mesék (1.)

0

A Dishonored világában játszódó webes animációs sorozat indult, melynek első részét tették közre a fejlesztők. A sorozat lehetőséget kínál arra, hogy a játék világát jobban megismerje a leendő játékos, számos háttér információt leplez le a most indult sorozat.

Bővebben
2012
Sze
18
HírVideó

Itt a Dishonored utolsó fejlesztői naplója

0

Az Arkane Studios jóvoltából mától megtekintheted a Dishonored utolsó fejlesztői naplóját, melyben a gameplay jelenetek mellett a fejlesztési ciklus végére koncentrál. A megjelenésig már nincs egy teljese hónap sem hátra, csekkoljátok!

Bővebben
2012
Sze
14
HírVideó

Dishonored – íme a harmadik fejlesztői napló

0

Sokat nem tököltek az Arkane Studios kollégái, ugyanis immáron a harmadik fejlesztői naplót tekinthetjük meg a Dishonored-ból, mely a harcrendszerbe enged betekintést. A játék ezen szegmense nagyfokú szabadságot nyújt a játékosoknak.

Bővebben
2012
Sze
12
HírVideó

Újabb Dishonored fejlesztői napló

0

Egy hónappal a Dishonored megjelenése előtt az Arkane Studios fejlesztői elérkezettnek látták az időt, hogy közzétegyék a második fejlesztői naplójukat, mely a játék világának megalkotásáról szól.

Bővebben