2018
ápr
2
Hír

Mostantól 4K-val van kiverve a Doom

0

A Bethesda a tavalyi E3-on jelentette be, hogy a Doom Xbox One X-frissítést fog kapni, bár dátumot nem adott hozzá, még közelítőt sem. A játék PS4 Pro-frissítéséről pedig szó sem volt. Most megtörtént mind a kettő. 

Bővebben
2017
nov
12
HírVideó

Befutott a Doom launch trailere Switch-re

0

Aligha nem a legvéresebb játékát kapta meg a Nintendo Switch a napokban azzal, hogy elérhetővé vált rá a Doom, a tavalyik remake portja. Bár a multiplayer módot külön kell letölteni, nagy lépés ez a kézikonzolnak. 

Bővebben
2017
Sze
22
HírVideó

Így fest a Doom Nintendo Switchen

0

A közelmúltban bejelentetett, Nintendo Switch-re megjelenő Doom-ot a GameSpot csapata kipróbálta, és minderről készített egy videót, melyet közzé is tettek. 30 fps-sel pörög majd a játék. 

Bővebben
2016
Sze
11
HírVideó

Doom – érkezik a Deathmatch

0

Bármilyen furcsa, de igaz, a Doom multiplayer módja megjelenéskor nem tartalmazta a Deathmatch-t, minden multik alapját, ezt a Bethesda egy frissítés keretében teszi hamarosan elérhetővé. 

Bővebben
2016
aug
7
HírVideó

Tölthető a Doom új DLC-je

0

A Doom Unto the Evil címre keresztelt többjátékos bővítménye már tölthető, 11.99 fontért cserébe. Akinek van szezonbérlete, annak természetesn nem kell fizetnie érte. Itt van az előzetese. 

Bővebben
2016
Júl
28
HírVideó

Jövő héten jön a Doom első multiplayer bővítménye

0

A Doom első, Unto the Evil címre keresztelt multiplayer bővítménye jövő hét péntektől válik elérhetővé, 11.99 fontért cserébe. A DLC számos új tartalommal kecsegtet. 

Bővebben
2016
máj
22
HírVideó

Grafikai présben a Doom

0

A trancsírozás már javában tart a héten megjelent Doom-ban, de bizonyára legtöbben csak az egyik platformon püfölik. Ha kíváncsi vagy arra, hogy a többin hogy néz ki, íme az összehasonlító videó. 

Bővebben
2016
máj
14
HírVideó

Ízekre szedték a Doom-ot

0

A Digital Foundry szépen a boncasztalra tette a Doom PS4-es és Xbox One-os változatát, és ízeire szedte. Tapasztalataikat videóra rögzítették: mindkét változat szépen fut, a PS4-es egy hajszállal jobban. 

Bővebben
2016
máj
5
HírVideó

DOOM launch trailer

0

A Bethesda és az id Software fellőtte a DOOM launch trailerét, s ezzel egy nagyon hosszú fejlesztési idő végére tettek pontot. A játék május 13-án érkezik PC, Xbox One és PS4 platformokra. 

Bővebben
2016
ápr
28
HírVideó

Mozgásban a Doom kampánya

0

A Bethesda-féle Doom most elég sokáig leköti a rajongókat, ugyanis a játék sztori módjába enged betekintést egy órán keresztül. Megjelenés május 13-án, PC, PS4 és X1 platformokon. 

Bővebben
2016
ápr
15
HírVideó

Így szabd testre Doom-karaktered

0

Mai nap indult el a Doom nyílt bétatesztje, s a mellékelt videó azt mutatja be, hogyan szabhatod testre a játékban választott karaktered. A végleges verzióra május 13-ig kell várni. 

Bővebben
2016
ápr
1
HírVideó

Élőszereplős traileren a DOOM

0

Azok, akik előrendelték a Wolfenstein: The New Order-t, holnaptól nekikezdhetnek a DOOM bétájának.. Ebből az alkalomból egy élőszereplős trailer érkezett, melyet a Tron: Legacy rendezője dirigált. 

Bővebben
2016
Már
28
HírVideó

DOOM – a fegyverek és képességek

0

Pörgős összeállítást készített a Bethesda a május 13-án debütáló DOOM-ból, melyen 4 képesség, és 3 szuperfegyver mutatja meg, hogy mire is lesz képes használat közben. A cím nem hazudtolja meg önmagát. 

Bővebben
2016
Már
21
HírVideó

Véres Doom multiplayer trailer érkezett

0

A DOOM többjátékos porciója hat játékmóddal büszkélkedhet majd, melyek közül hármat mutat be a legfrissebb videó a Bethesdától. Az anyag pörgős és véres. 

Bővebben