2017
ápr
16
HírVideó

Peter Moore otthagyja a videojáték-ipart

0

Az Electronic Arts operatív igazgatója, Peter Moore végleg elhagyja a videojáték-ipart, s a jövőben kedvenc focicsapata, a Liverpool FC vezérigazgatójaként folytatja tovább. Személyes videóval búcsúzott. 

Bővebben
2016
aug
18
gamescomHír

GC 2016: Jöhet a Mass Effect Trilogy Remastered

0

A kölni gamescom-on végre történik valami érdekes, az EA elnökét kapta mikrofonvégre a Game Informer, amiből kiderült, hogy a kiadó már nem zárkózik el a remaszterelt játékoktól. Úgy tűnik, belevágnak. 

Bővebben
2016
jún
7
HírVideó

E3 2016: Szeptemberben érkezik a FIFA 17

0

Az Electronic Arts bejelentette, hogy szeptemberben érkezik az idei FIFA-iteráció, a 17-es számozott kiadás. Ami ennél is fontosabb, hogy a játék új motort kap. 

Bővebben
2016
jan
31
Hír

E3 2016: Az Electronic Arts nem lesz ott az expón

0

Idei első E3-as hírünk viszonylag korán érkezett, és nem is kevésbé meglepő: az Electronic Arts úgy döntött, hogy az idén kihagyja az E3-at, nem lesz ott a los angelesi kiállításon. 

Bővebben
2016
jan
23
Hír

Nem védheti le az EA az Unravel nevet

0

Az Electronic Arts lepattant Amerikában a Szabadalmi Hivatalról azzal az igényével, hogy levédesse a hamarosan megjelenő Unravel címét. Kérelmét elutasították, ugyanis az nagyon hasonlít valamire. 

Bővebben
2015
nov
18
Hír

Assassin’s Creed-szerű játékon dolgozik az EA

Az Electronic Arts idén nyáron Monteralban új stúdiót nyitott, aminek vezetését Jade Raymondra bízta, aki az Assassin’s Creed producere volt az Ubisoftnál hosszú évekig. A leckét megtanulta. 

Bővebben
2015
nov
1
Hír

Akár már jövőre jöhet a Titanfall 2

Bár messze nem aratott olyan sikert, mint amit a kiadója várt, vannak gémerek, akik várakozva néznek a Titanfall 2 megjelenése elé. Nos, nekik lehet jó hír, hogy a játék akár már jövőre megjelenhet. 

Bővebben
2015
Júl
13
Hír

Új stúdiót nyit az EA, Jade Raymond vezeti

Az Ubisoft Toronto korábbi ügyvezető igazgatója, Jade Raymond csatlakozott az Electronic Arts csapatához, s a jövőben egy új fejlesztői stúdió, a Motive Studios vezetője lesz. 

Bővebben
2015
ápr
18
HírVideó

Itt az első Star Wars Battlefront trailer

Az Electronic Arts boszorkánykonyhájában készül a Star Wars: Battlefront újgenerációs konzolokra, s most befutott a játék első előzetese. 

Bővebben
2014
Júl
30
Hír

Az EA előfizetéses szolgáltatást indít Xbox One-on

0

Az Electronic Arts havidíjas szolgáltatást indít Xbox One-on, melynek keretében a kiadó saját címeihez férhetnek hozzá az előfizetők anélkül, hogy a játékokat megvásárolnák. 

Bővebben
2014
Júl
21
HírVideó

Húszpercnyi felvétel a The Sims 4-ből

0

At Electronic Arts egy masszív, húszperces felvétellel jelentkezik a The Sims 4-ből, egyúttal azt is elárulta, hogy a játék mellé prémium tagság is váltható, csakúgy, mint a Battlefield 3-ban és 4-ben.

Bővebben
2014
jún
5
E3Hír

E3 2014: Az Electronic Arts ezzel készül

0

Sorra árulják el a kiadók kevesebb mint egy héttel az E3 előtt, hogy milyen játékokat is kívánnak bemutatni majd az expón. Ezúttal az Electronic Arts van soron, reméljük, hogy valami meglepetéssel is készülnek majd! 

Bővebben
2014
máj
28
Hír

Hivatalos a Battlefield Hardline

0

A tegnapi szivárgásokat követően az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, hogy idén ősszel jelenik meg a Battlefield-sorozat következő epizódja, mely a Hardline alcímet viseli. Kommandós játék lesz. 

Bővebben
2014
máj
7
Hír

Nem lesz idén új Need for Speed

0

Az Electronic Arts ma olyan bejelentést tett, melyre sokan megkönnyebbülve sóhajtanak fel: idén nem jelenik meg újabb Need for Speed-játék, arra bizony várni kell 2015-ig. 

Bővebben