Epic Games | Konzol Center
2018
dec
28
Hír

3 milliárd dollár profitot termelt idén az Epic Games

0

Mi történik, ha készítesz egy játékot, ami a világon a leggyakrabban idézett játéka lesz megjelenés után? Természetesen keresel egy rakat pénzt, ami az Epic Games-zel is történt. Milliárdokat kaszáltak idén. 

Bővebben
2018
máj
15
Hír

Cliff Bleszinski egy időre visszavonul

0

Cliff Bleszinski, az Epic Games egykori fenegyereke, és a Gears of War-sorozat arca azt követően, hogy ma bezárta saját stúdióját, bejelentette, hogy egy időre visszavonul a videojáték ipartól. 

Bővebben
2018
jan
27
Hír

Az Epic elengedi a Paragont

0

Az Epic Games bejelentette, hogy áprilisban kikapcsolja a Paragon szervereit. A nagyobb reményeknél létrehozott free-to-play MOBA-cím bevégeztetett, nem gazdaságos az üzemeltetése. 

Bővebben
2016
máj
9
Hír

100 millió dollárba került volna a Gears of War 4 az Epicnek

0

Amikor 2014 elején a Microsoft bejelentette, hogy megvásárolta a Gears of War jogait az Epic Games-től, mindenki a szívéhez kapott. Pedig alapos kalkuláció előzte meg a döntést, hogy az Epic megváljon gyermekétől. 

Bővebben
2015
nov
4
HírVideó

Paragon – az Epic Games új játéka

Az Epic Games leleplezte új játékát, mely a Paragon címre hallgat. Az új IP 2016 első felében jelenik meg, kizárólag PC-re. Annyit tudni a játékról, hogy egy sor játszható karaktert tartalmaz majd, melyből itt az első. 

Bővebben
2015
Sze
26
HírVideó

Akcióban a Bullet Train, az Oculus Rift-lövölde

Az Epic Games megmutatta, hogyan is fest jelenleg az Oculus Rift-re készülő lövöldéje, a Bullet Train. Üdvözéün a virtuális valóságban! A játék alatt az Unreal Engine dübörög. 

Bővebben
2015
Sze
3
HírVideó

Így néz majd ki a virtuális valóság

Az Epic Games jóvoltából most betekinthetünk abba, hogy milyen élményben is lehet majd részünk a VR-szemüvegek, mint például az Oculus Rift használata közben. A virtuális valóság elkezdődött. 

Bővebben
2015
Már
5
HírVideó

Előzetesen az új Unreal Tournament

Nosztalgikus érzéseket kelt az Epic Games Unreal Tournament-előzetese, melynek fejlesztése javában zajlik. Az ingyenes arena shooter DirectX 12 támogatást is kap, mely 20 százalékos teljesítménytöbbletet jelent. 

Bővebben
2014
Júl
29
HírVideó

Unreal Tournament – ilyen lesz a TDM

0

Az Epic egy friss videót tett közzé, melyen a fejlesztők Team Deathmatch módban játszanak a fejlesztés alatt álló Unreal Tournament-ben. A játék megjelenésére még bőven kell várni, türelem, türelem. 

Bővebben
2014
Júl
9
HírVideó

Friss felvételen a Fortnite

0

Az Epic Games egy éles váltással a Gears of War után ezerrel dolgozik évek óta a Fortnite-on, a meglehetősen érdekes koncepció most friss felvételen feszít. A játék jövőre jelenik meg, kizárólag PC-re. 

Bővebben
2014
jún
27
HírVideó

Tech demót mutatott be az Epic Games

0

Az Epic Games egy vadonat új tech demón mutatja be, hogy hogyan lehet gyakorlatilag PC-szintű látványvilágot mobileszközökre varázsolni. A cég az elmúlt időszakban éles fordulatott vett, s nyitott a hadcore játékoktól a mobilos játékok felé. 

Bővebben
2014
máj
30
HírVideó

Fejlesztői naplót kapott az új Unreal Tournament

0

Az Epic Games közzétette az új Unreal Tournament legelső fejlesztői naplóját, melyen a játék még igencsak kezdetleges állapotában van. A fejlesztés során a rajongók visszajelzése elsődleges, sőt mi több, a játék velük együtt készül! 

Bővebben
2014
Már
28
Hír

Tíz évre jegelték volna a Gears of Wart

0

Idén január végén jelentette be a Microsoft, hogy megvették az Epic Gamestől a Gears of War-sorozatot, s a folytatást a Black Tusk stúdió készíti el. Most megszólalt az Epic Games, hogy miért is adták el a sikeres franchiset. 

Bővebben
2014
Már
20
Hír

GDC 2014: Egyelőre nem lesz új Unreal Tournament

0

Sokan talán nem is emlékeznek már rá, de nem is olyan rég volt egy rendkívül sikeres játék, az Unreal Tournament, melyet többen szívesen látnának viszont. Egy ideig biztos nem lesz, derült most ki.

Bővebben