2018
feb
10
HírVideó

Far Cry 5 – velük haverkodhatsz

0

Jó néhány NPC lesz a Far Cry 5-ben, akikkel haverkodhatsz, s bizony sokszor jól is jönnek. Az Ubisoft egy friss videóban pont őket szeretné népszerűsíteni és bemutatni, amitől már csak pár másodperc választ el. 

Bővebben
2018
feb
2
HírVideó

Far Cry 5 – trailert kapott a szektavezér

0

Az Ubisoft egy új sztorielőzetest tolt az arcunkba a hamarosan megejelenő Far Cry 5-ről, melyen az elmeborult szektavezér, Joseph Seed pózol. A kész játék március 27-én érkezik a boltokba. 

Bővebben
2017
dec
16
HírVideó

Far Cry 5 – az Ellenállás

0

Az Ubisoft bár egy hónappal elhalasztotta a Far Cry 5 megjelenését, nem szeretné, ha bárki is megfeledkezne a játékról. Egy új előzetesben mutatják meg az Ellenállást, és a játékban betöltött szerepét. 

Bővebben
2017
nov
15
HírVideó

Fejlesztői naplón a Far Cry 5

0

A jövő év elején megjelenő Far Cry 5 friss fejlesztői naplót kapott, amin a játék helyszínéül szolgáló Hope County-ról szól. A montanai terep erdős-farmos vidék, igazi redneck territórium. 

Bővebben
2017
Sze
5
HírVideó

Részletesen mutatja meg magát a Far Cry 5

0

A PAX West-en naná, hogy az Ubisoft is ott volt, s a Dualshockers csapata rögzített mindent, amit a Far Cry 5-ből megmutattak. Másfél órányi anyag érkezik, alaposan szemügyre veheted a játékot. 

Bővebben
2017
aug
22
gamescomHírVideó

GC 2017: Előzetesen a Far Cry 5

0

Ugyan csak jövő februárban debütál a Far Cry 5, máris vaskos játékmenet trailerrel érkezett a gamescomra. Az Ubisoft a szokásos minőséget hozza, mindenki döntse el, ez tetszik-e neki. 

Bővebben
2017
máj
27
HírVideó

Leleplezték a Far Cry 5-t

0

Az Ubisoft ígéretének megfelelően leleplezte a Far Cry 5-öt, mely Montana államban játszódik majd, s melyben egy gonosz szekta tevékenységének a végére kell pontot tennie a játékosoknak. 

Bővebben