2017
nov
23
HírVideó

Megérkezett a decemberi Games With Gold, sok köszönet nem lesz benne

0

Major Nelson a blogján köhintette el, hogy mit kapnak a Gold előfizetői deemberben a pénzükért a Games With Gold-promócióban. Csak a rend kedvéért mutatjuk meg a menüt, ami hmmmm, na mindegy is. 

Bővebben
2017
Sze
28
HírVideó

Games With Gold – ezt kapod októberben

0

A Microsoft is bemutatta, hogy a Games With Gold promócióján belül mit kapnak a pénzükért a Gold-előfizetők. Nem lesz erős hónap, de a Medal of Honor rajongói kapnak egy klassz címet. 

Bővebben
2017
aug
26
HírVideó

Íme, a Games With Gold szeptemberi játékai

0

A Microsoft közzétette, hogy mit kapnak a havi előfizetési díjukért cserébe a Gold-tagok szeptemberben, azaz, hogy mely játékokat vásárolták meg a tagsággal. Nem remeg majd meg senki térde. 

Bővebben
2017
Júl
25
HírVideó

Augusztusban ezt kínálja a Games With Gold

0

A Microsoft jó előre közzétette, hogy mit kapnak előfizetési díjukért augusztusban a Gold-tagok. X360-ra a Bayonetta és a Red Faction: Armageddon, míg Xbox One-ra a Trials Fusion és a Slime Rancher jön. 

Bővebben
2017
jún
27
HírVideó

Langyos felhozatallal jön a Games With Gold a nyári forróságban

0

A Microsoft közzétette, hogy melyik játékokért fizettek havidíjat a Gold-előfizetők, azaz, nyilvános lett a Games With Gold júliusi kínálata. Az elmúlt hónapokkal ellentétben ez kicsit harmatosra sikerült. 

Bővebben
2017
máj
24
HírVideó

Kirukkol a Games With Gold júniusban

0

A Microsoft erős felütéssel kezdi a nyarat, a Games With Gold júniusi felhozatala ugyanis jó címeket tartalmaz: Assassin’s Creed III, Watch Dogs, Dragon Age Origins. Bár aki akart, ezekkel már rég játszott. 

Bővebben
2017
ápr
22
HírVideó

Itt a májusi Games With Gold-csomag

0

Szokás szerint két-két játékot kapnak az Xbox One és Xbox 360 Gold-előfizetői, bár előbbin mind a négy játszható a visszafele kompatibilitás révén. Kicsit lagymatag hónap ez a Microsoftnál, bár rosszabb is lehetne. 

Bővebben
2017
Már
25
Hír

Áprilisban odaver a Games With Gold

0

Az osztrák Xbox-részleg idő előtt szellőztette meg egy Facebook-posztban, hogy milyen játékokat kapnak a Gold-előfizetők áprilisban. A posztot azóta leszedték, de ettől még az információ már kiszivárgott.

Bővebben
2017
feb
25
HírVideó

Klassz a Games With Gold márciusi felhozatala

0

A Microsoft közzétette a márciusi Games With Gold felhozatalt, s szinte egészen biztos, hogy a Sony elbújhat majd emögött a PS Plus-szal, amiről egyelőre nincs még hír. 

Bővebben
2017
jan
24
HírVideó

Ez lesz a Games With Gold februári felhozatala

0

A Microsoft egész klassz kis csomagot állított össze februárra a Games With Gold előfizetőinek. Lesz itt autóverseny és Star Wars-játék, no meg indie-kacat is. 

Bővebben
2016
dec
21
HírVideó

Ez lesz a Games With Gold januári felhozatala

0

A Microsoft máris közzétette, hogy milyen játékoknak örülhetnek az Xbox Live Gold-előfizetők. Négy játék jön ezúttal is, kettő Xbox One-ra, kettő pedig 360-ra. Lesz köztük magyar fejlesztés is. 

Bővebben
2016
nov
23
HírVideó

Itt a decemberi Games With Gold kínálata

0

Jó játékokkal köszönti a decembert a Games With Gold, az Xbox One tulajdonosainak lesz a hónap a legjobb. A Sleeping Dogs: Definitive Edition mellé az Outlast érkezik. 

Bővebben
2016
okt
25
HírVideó

Videón a Games With Gold novemberi felhozatala

0

Kicsit gyengébbre sikerült október után a novemberi Games With Gold ígéretesebb játékokkal kecsegtet: a Murdered: Souls Suspect egyike azoknak a címeknek, melyek ingyen megérnek egy misét. Itt a teljes felhozatal. 

Bővebben
2016
Sze
22
HírVéleményVideó

Kacatokkal jön a Games With Gold októberben

0

A Microsoft októberben nem erőlteti meg magát, a Games With Gold-promócióban kacatokat ad a szolgáltatás előfizetőinek. A “legütősebb” cím is az I Am Alive lesz, a többi említésre se méltó. 

Bővebben