2018
Már
19
HírVideó

Velős reklámot kapott a God of War

0

A Sony Santa Monica készített egy meglehetősen velős televíziós reklámot az április 20-án debütáló God of War-hoz, melyben egy nyílvessző útját kísérhetjük végig. Utolsó fokozatra kapcsol a marketingkampány. 

Bővebben
2018
Már
8
Hír

Mikrotranzakciók nélkül jön a God of War

0

A God of War rendezője Twitteren árulta el egy rajongó kérdésére válaszolva, hogy a God of War mikrotranzakciók nélkül érkezik majd. Üde kivétel lesz a palettán. 

Bővebben
2018
jan
24
HírVideó

Áprilisban jön a God of War

0

A God of War kreatív direktora a PlayStation Blogon tette közzé, hogy a játék április 20-án kerül az üzletek polcaira. A bejelentés mellé egy friss trailer is jár, még van idő megfontolni az előrendeléseket. 

Bővebben
2018
jan
20
Hír

Magyar felirattal érkezik a God of War

0

Január elején derült ki, hogy magyar feliratot kap a Detroit: Become Human, s bár a hónapnak még nincs vége, újabb játékról derült ki, hogy az angolul tanulni nem akarók ismét kisegítő lehetőséget kapnak. 

Bővebben
2017
dec
10
HírVideó

25-35 órás lesz a God of War sztorija

0

A PlayStation Experience keretében az egyik panelbeszélgetésben direktben a Sony Santa Monica képviselőjének szegezték a kérdést, mi újság a God of War-ral, és ő beszélni kezdett. 

Bővebben
2017
dec
5
Hír

A PlayStation Store szerint márciusban jön a God of War

0

Az amerikai PlayStation Store-ra véletlenül (?) felkerült a God of War megjelenési dátuma, amit azóta javítottak is, de már későn. Az internet népe lementette, s szentül hiszi, hogy igazságra lelt. 

Bővebben
2016
dec
4
HírVideó

A legjobb játékok 2017-ben

0

Bár még egy szűk hónap hátra van az évből, már a fű sem nagyon terem majd játékok frontján. 2017 viszont remek évnek ígérkezik, jobbnál jobb címekkel, melyek jelenlegi tudásunk szerint meg is jelennek jövőre. 

Bővebben
2016
jún
16
E3HírVideó

E3 2016: A teljes God of War-demó

0

A Sony lérhetővé tette a kedd hajnali E3-as konferenciájukon bemutatott God of War-bemutató teljes változatát, melyet elnézve sokaknak esett le az álla. A Sony Santa Monica kitesz magáért. 

Bővebben
2015
jan
1
Hír

Márciusban lesz tíz éves a God of War-sorozat, bejelentés jöhet

Márciusban lesz tíz éve annak, hogy bemutatkozott Kratos, és vele együtt a God of War-sorozat, mely a PlayStation-konzolok egyik legsikeresebb frencsájza lett. A Sony Santa Monica ezt méltón ünnepli majd meg. 

Bővebben
2014
dec
7
HírVideó

Készül az új God of War

Tegnap este a PlayStation Experience-en jelentették be, hogy már bizony készül az új God of War. Részletekről egyelőre természetesen semmi hír, pláne nem látnivalókról, de legalább a tény hivatalos. 

Bővebben
2013
aug
10
Hír

Visszatért a Sony-hoz a God of War II direktora

0

Cory Blog, a God of War II direktora hat évvel ezelőtt hagyta el a Sony Santa Monica csapatát, s ma Twitteren jelentette be, hogy visszatér a stúdióhoz, ahol valami “elképesztő” projekten dolgozik társaival.

Bővebben
2011
máj
16
HírPletyka

PS3-ra érkezhet a PSP-s God of War gyűjtemény

0

Az úgynevezett God of War Portable Collection idén júliusban PS3-ra érkezik, derül ki egy állítólagos sajtóközleményből, melyet a Sony Computer Entertainment Taiwan adott ki.

Bővebben
2011
ápr
2
HírPletyka

Titokzatos játékot készül leleplezni a PlayStation Magazine

0

Egy új játékot készül leleplezni a francia PlayStation Magazine következő havi száma, melyről csak annyit árultak el, hogy “egy híres sorozat visszatérése”.

Bővebben