2018
máj
27
Hír

5 millió God of War ment el egy hónap alatt

0

A God of War kétséget kizáróan az idei év egyik legnagyobb slágere. Megjelenését követően 72 órán belül 3,1 milliót adtak el belőle, míg az első teljes hónapja végén az 5 milliónál állt meg a számláló. 

Bővebben
2018
máj
6
Hír

A God of War minden idők legjobban fogyó PS4-exkluzív címe

0

A Sony bejelentette, hogy a God of War lett minden idők legjobban fogyó PlayStation 4-exkluzív címe. Még az Uncharted 4-et, valamint a Horizon: Zero Dawn-t is lenyomta Kratos és Athreus. 

Bővebben
2018
ápr
24
HírVideó

God of War – tippek a harchoz

0

A Sony Santa Monica az új God of War-hoz kompletten átdolgozta a sorozat harcrendszerét, ami bizony időnként alaposan megizzasztja a játékosokat. Éppen ezért készítettek egy videót, melyben hasznos tippeket kaphatsz.

Bővebben
2018
ápr
21
HírVideó

Könnyekbe tört ki a God of War rendezője a teszteket látva

0

Öt évnyi kemény munka után a tegnapi nap jelent meg a Sony Santa Monica által fémjelzett God of War, és a játék rendezője, Cory Barlog videóra vette, mit érzett, amikor először látta meg a teszteredményeket. 

Bővebben
2018
ápr
15
HírVideó

Szenved a God of War a 4K alatt

0

A jövő hét és az idei év egyik legnagyobb megjelenése lesz a PlayStation 4-exkluzív God of War, és bár a játék kiváló értékeléseket kapott, technológiailag azért ha nem is több sebből, de vérzik. Például a 4K-módja. 

Bővebben
2018
ápr
14
HírVideó

God of War – visszaszámlálás

0

Már olvashatók a világhálón a God of War-ról szóló tesztek, azért a Sony még egy utolsó kedvcsinálót a talpunk alá vág a jövő heti megjelenést előkészítendő. Az nem kérdéses, hogy ez a játék kell-e, csak az, hogy mikor. 

Bővebben
2018
ápr
11
HírVideó

God of War – a páncél testreszabhatósága

0

Sokat már nem kell várni a God of War megjelenéséig, s a legfrissebb előzetes Kratos páncéljának fejleszthetőségét mutatja be. Különböző cuccokkal a páncél különböző attribútumai lesznek erősíthetők. 

Bővebben
2018
ápr
1
HírVideó

Így kelt életre Kratos fia

0

Új fejlesztői naplón feszít a God of War, a videóból kiderült, hogyan alkottam meg a Sony Santa Monica csapata Kratos fiát, Atreust. A magyar felirattal érkező játék április 20-án landol a boltokban. 

Bővebben
2018
Már
31
HírVideó

Így fest a God of War 4K-ban

0

A japán PlayStation-csatorna jóvoltából most belenézhettek a God of War játékmenetébe, ráadásul mindezt 4K-ban. Az április 20-ig megjelenésig még sokszor végig lehet nézni ezt a négyperces felvételt. 

Bővebben
2018
Már
25
HírVideó

God of War – egy sajátos apa-fia kapcsolat

0

A Sony Santa Monica fejlesztői egy új, kulisszák mögött videóban mesélnek arról, hogy alkották meg a játék két főhősének, Kratosnak és fiának a dinamikáját, milyen kapcsolatot szerettek volna építeni köztük. 

Bővebben
2018
Már
22
HírVideó

God of War – átvezetők és vágás nélkül

0

Sokan dörzsölik már a tenyerüket, hogy hamarosan megkaparinthatják a God of War-t, mely az idei év PlayStation 4-exkluzív játéka címre is esélyes. Azon túl, hogy várhatóan jó lesz, valamitől még különös is. 

Bővebben
2018
Már
19
HírVideó

Velős reklámot kapott a God of War

0

A Sony Santa Monica készített egy meglehetősen velős televíziós reklámot az április 20-án debütáló God of War-hoz, melyben egy nyílvessző útját kísérhetjük végig. Utolsó fokozatra kapcsol a marketingkampány. 

Bővebben
2018
Már
8
Hír

Mikrotranzakciók nélkül jön a God of War

0

A God of War rendezője Twitteren árulta el egy rajongó kérdésére válaszolva, hogy a God of War mikrotranzakciók nélkül érkezik majd. Üde kivétel lesz a palettán. 

Bővebben
2018
jan
24
HírVideó

Áprilisban jön a God of War

0

A God of War kreatív direktora a PlayStation Blogon tette közzé, hogy a játék április 20-án kerül az üzletek polcaira. A bejelentés mellé egy friss trailer is jár, még van idő megfontolni az előrendeléseket. 

Bővebben