2017
máj
26
Hír

Őrület: 80 milliónál jár a Grand Theft Auto V

0

A Take-Two legfrisebb pénzügyi helyzetjelentése szerint a Grand Theft Auto V elképesztő siker, már 80 millió darab kelt el belőle világszerte megjelenése óta. Ami közel négy évvel ezelőtt volt. 

Bővebben
2017
feb
13
Hír

UK Charts – a GTA V az első megint. Tényleg? Igen!

0

Lehet, hogy a gravitációs hullámok az oka, de valami nagyon nincs rendben az Egyesült Királyságban, a múlt héten ugyanis ismét a Grand Theft Auto V volt a legkelendőbb játék a briteknél. Ha hiszed, ha nem. 

Bővebben
2017
feb
8
Hír

75 milliónál tart a Grand Theft Auto V

0

A Take-Two remek eredményről számolt be befektetőinek az aktuális negyedéves pénzügyi jelentése megosztásakor: a GTA V megjelenése óta már 75 millió pélányban fogyott világszerte. 

Bővebben
2017
jan
16
Hír

A Grand Theft Auto V volt a legnépszerűbb játék Angliában

0

A címmel semmi gond nem lenne, ha mondjuk ez egy 2014-es hír lenne, de bármilyen hihetetlen, ez a múlt hétre  vonatkozik. Az Egyesült Királyságban a GTA 5-ből fogyott a legtöbb múlt héten. 

Bővebben
2016
dec
22
Hír

Csak Angliában fogyott 6 millió lemezes GTA V

0

A Grand Theft Auto V Angliában különösen jól teljesít. Megjelenése óta már több mint 6 millió darab fogyott el belőle, kizárólag lemezes formában. A digitális kópiákkal együtt ennél sokkal több. 

Bővebben
2016
okt
15
HírVideó

Szenzációs videón a GTA V VR

0

Ugyan csak fikció, de egy szenzációs videó mutatja be, milyen lenne VR-élménnyel a Grand Theft Auto V. A mellékelt videón az igazi sztár természetesen Trevor, vagyis az őt alakító színész. 

Bővebben
2015
Sze
12

Nem készül sztori DLC a Grand Theft Auto V-höz

Lassan két éve már, hogy a Grand Theft Auto V megjelent, és sok rajongó tátott szájjal várja, hogy vajon mikor érkezik a sztori-bővítmény a játékhoz. Nos, szájakat becsukni, nem lesz! Egyelőre biztos nem. 

Bővebben
2015
aug
21
HírVideó

GTA V – konzolokra érkezik a videoszerkesztő

A Grand Theft Auto V PC-exkluzív funkciója volt az a videoszerkesztő, melyet hamarosan a konzolosok is megkapnak, jelentette be a Rockstar Games. Az előző geneárción játszók hoppon maradnak. 

Bővebben
2015
aug
11
Hír

54 millió Grand Theft Auto V fogyott

A Take-Two közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, amiből kiderült, hogy a kiadónak továbbra is nagyon jól megy, főleg a régi játékainak köszönhetően. A GTA V pedig fogy, mint a cukor. 

Bővebben
2015
ápr
12
HírVideó

Minden amit tudnod kell a PC-s GTA 5-ről

Napok kérdése, és a még mindig számítógépen játszók végre kezükbe vehetik a Grand Theft Auto 5-t, s bámulatos minőségben lesz részük. Itt a felkészítés, a videó mindent elárul, amit tudnod kell a PC-s verzióról. 

Bővebben
2015
ápr
9
Hír

7 DVD-n érkezik a PC-s GTA V

Valahol röhejes, valahol érthető: a PC-s Grand Theft Auto V vásárlók egy egész kollekcióban kapják meg azt a játékot, amire közel két évig vártak annak konzolos megjelenése után. 

Bővebben
2015
ápr
4
HírVideó

Kiszivárgott a PC-s GTA V Online trailer

A napokban bemutatott Grand Theft Auto V PC-s trailere után most idő előtt került fel a netre a játék multiplayer módját bemutató anyag. A játék orosz forrásból származik, így a nyelven senki ne akadjon fenn! 

Bővebben
2015
ápr
3
HírVideó

Megérkezett a PC-s GTA V trailere, lehidalsz

A Rockstar Games jelmondata egészen biztosan az, hogy “jobb később, mint soha”, de ebben az esetben úgy tűnik, tényleg megérte várakozni. Befutott a PC-s Grand Theft Auto V trailere, gyönyörű, na! 

Bővebben
2015
Már
27
HírVideó

Jóval csúnyább lett a GTA V a frissítés után!

Azok, akik letöltötték a Grand Theft Auto V legújabb, 1.08-as frissítését, meglepve tapasztalhatték PS4-en és Xbox One-on, hogy az amúgy rendkívül szép játék szó szerint megrondult. 

Bővebben