2018
nov
1
HírVideó

Kedvcsinálón a Just Cause 4 DLC-k

0

A Just Cause 4 2019-ben egy bővítménycsomagot kap, Expansion Pass DLC: Dare Devils, Demons, and Danger  címmel. Az egyes csomagok tartalmát most egy rövid kedvcsinálón nézheted meg. 

Bővebben
2018
okt
20
HírVideó

Just Cause 4 – megújul a Supply Depot

0

Friss videóval hallat magáról a Just Cause 4, a fejlesztők a megújult Supply Depot-rendszert mutatják be a képsorokon. A végleges játék december 4-én kerül az üzletek polcaira. 

Bővebben
2018
okt
12
HírVideó

Sztoritrailert kapott a Just Cause 4

0

Valljuk be, a Just Cause-játékokat soha nem a történet miatt szerették a rajongói, ezen szeretne változtatni most annak készítője. Külön előzetest is szentelt a sztorinak, melyben Rico apja halálát akarja megbosszulni. 

Bővebben
2018
Sze
29
HírVideó

Just Cause 4 – bemutatkozik a gonosz

0

A Just Cause 4 új előzetest kapott, melyben Rico Rodriguez riválisa, Gabriella Morales mutatkozik be. A nő a hirhedt Black Hand banda vezére, aki régóta borsot tör Rico orra alá. 

Bővebben
2018
jún
9
Hír

E3 2018: Idő előtt kiszivárgott a Just Cause 4

0

Az Avalanche Studios több projekten is rajta tartja a kezét, melyek közül a Just Cause 4 körül leng a legnagyobb érdeklődés. Már a jövő heti E3 előtt kiszivárgott, hogy a játék bizony javában készül. 

Bővebben
2012
máj
22
Hír

Just Cause 4 domaineket jegyzett be a Square Enix

0

Bár hivatalosan még a Just Cause 3 sem készül, a Square Enix a napokban több Just Cause 4 domaint jegyzett be, aminek okáról egyelőre semmit nem lehet tudni. Inkább csak óvatosságról van szó.

Bővebben