2018
jún
3
Hír

A Borussia Dortmund beintett a Konaminak

0

Nem lesz könnyű helyzetben a Pro Evolution Soccer 2019: az UEFA után már egy klubcsapat is, nevezetesen a Borussia Dortmund is nemet mondott a Konaminak. Még szerencse, hogy Beckham ott van még. 

Bővebben
2018
ápr
18
Hír

Elválnak a Konami és az UEFA útjai

0

Tíz év sikeres együttműküdés után búcsút int egymásnak a Konami és az UEFA. Egyelőre nem lehet tudni, hogy ez milyen hatással lesz a Pro Evolution Soccer-frencsájzra nézve. 

Bővebben
2016
dec
3
Hír

Guillermo del Toro: “Baszd meg Konami!”

0

Guillermo del Toro, a Pacific Rim rendezője, és a törölt Silent Hills társrendezője nem fogta vissza magát a tegnapi nap folyamán, miután a The Game Awards-on levetítették a Death Stranding új trailerét. Beszólt a Konaminak.

Bővebben
2016
ápr
1
HírVideó

Túlélőmódot kap a Metal Gear Online

0

A Far Cry Primal után a Metal Gear Online is túlélúőmódot kap, melyben két csapat ugrik egymás torkának, és utolsó vérig tart a harc. Április 7-én érkezik az a frissítés, mellyel az új játékmód is játszható lesz. 

Bővebben
2015
dec
20
Hír

Új Metal Gear-játékot készít a Konami

Bár Hideo Kojima most már hivatalosan is távozott a Konami sorából, meglepő módon a kiadó új Metal Gear-játékhoz keres fejlesztőket álláshirdetésében. 

Bővebben
2015
máj
17
Hír

A Konami a jövőben a mobilokra fókuszál

Az elmúlt hetekben nyilvánosan csinált hülyét magából a japán kiadó azzal, amit Hideo Kojima-val és a Silent Hills-zel művelt, akkor még nem lehetett tudni, hogy emögött egy stratégiai váltás is készül. 

Bővebben
2014
jún
9
E3HírVideó

E3 2014: PES 2015 trailer

0

A Konami feldobta az internetre a Pro Evolution Soccer 2015 kedvcsinálóját, természetesen az E3 alkalmából. A játék hivatalos leleplezése június 25-én lesz, addig várni kell a részletekre. 

Bővebben
2014
máj
8
Hír

Felére csökkent a Konami profitja

0

Sorba teszik közzé a kiadók a 2014-es üzleti év pénzügyi eredményét, ezúttal a Konami van soron. A kiadó ma bejelentette, hogy a tavalyi évhez képest bizony felére esett vissza az üzemi nyeresége. 

Bővebben
2013
jún
9
E3HírVideó

E3 2013: Még idén megjelenik a Castlevania: Lords of Shadows 2

0

Ismét érkezett egy E3 előtti bejelentés, ezúttal a Konamitól: a Castlevania: Lords of Shadows 2 még idén megjelenik, Xbox 360, PS3 és PC platformokra. Van hozzá kedvcsináló is.

Bővebben
2012
Júl
24
Hír

Stúdiót nyit a Konami Angliában

0

A Konami bejelentette, hogy a Pro Evolution Soccer franchise erősítése érdekében stúdiót nyitnak az Egyesült Királyságban, s a jövőben a japán csapattal karöltve készítik a PES játékokat. A cél, pozíciót szerezni a FIFA-val szemben.

Bővebben
2012
jún
29
Hír

A Konami bánja a Castlevania DLC-ket

0

Bár a Konami a Castlevania: Lords of Shadow játékot sikeresnek könyvelte el, ugyanezt már nem mondják el az alapjátékhoz érkezett két kiegészítőről. Ugyan készül a játék második része, de a DLC-ket nagyon meggondolják majd a jövőben.

Bővebben
2012
feb
5
Hír

Bitang jó negyedévet zárt a Konami

0

Míg az igazán nagy kiadók, mint például a THQ vagy a Take-Two Interactive masszív veszteséget termelt a 2012-es harmadik üzleti negyedévben, addig a Konami rendkívül jó eredményeket produkált a tavalyi hasonló időszakhoz képest.

Bővebben
2012
jan
13
HírVideó

A március a Silent Hill hónapja

0

A Konami bejelentette három Silent Hill cím márciusi megjelenését. Érkezik a Silent Hill HD Collection, a Silent Hill Book of Memories és a Silent Hill Downpour.

Bővebben
2012
jan
10
Hír

Késik a Silent Hill HD Collection

0

Ha valaki izgatottan várta a Silent Hill 2 és 3 HD feldolgozását, annak kicsit még várnia kell továbbra is izgatottan a játék megjelenéséig. A Konami a Game Informernek megerősítette, hogy a Silent Hill HD Collection késni fog.

Bővebben