2018
máj
15
Hír

Xbox-kontroller készül fogyatékkal élőknek

0

Nemes húzásra készül a Microsoft: a fogyatékkal élők részére speciális kontrollert készít az Xbox One-hoz. A kiegészítőt nagy valószínűséggel az E3-on leplezik majd le a redmondiak. 

Bővebben
2018
Már
15
HírVélemény

E3 2018: Különcködik a Microsoft, a legnagyobb showt ígéri

0

Az idei E3-on a Microsoft a szokásos prezentációját külön épületben tartja, ami bár nem lesz messze az expónak helyt adó Los Angeles Convention Centertől, mégis csak beint neki. A valaha volt legnagyobb showt ígérik.

Bővebben
2017
dec
24
Hír

Xbox sale – indul a visszaszámlálás

0

A Microsoft is útjára indította az év végi kiárusítását Countdown to 2018 címmel, melyben több száz játékot lehet megvásárolni maximum 50%-os akciós áron. A promóció január 4-ig tart. 

Bővebben
2017
nov
17
Hír

Elindult a Fekete Péntek Xboxon

0

Bár hivatalosan csak november 20-án kezdődik a Microsoft Black Friday-ja, máris elérhető az összes akció a Gold-előfizetők számára. A promóció egészen november 24-ig tart. 

Bővebben
2017
okt
28
Hír

53 millió Xbox Live-felhasználó van

0

A Microsoft közzétette a harmadik negyedéves pénzügyi jelentését, melyből többek között az is kiderült, hogy az Xbox Live felhasználóinak száma szeptember végén 53 millió volt. 

Bővebben
2017
ápr
14
Hír

A Microsoft is visszaadja a pénzt a nemtetsző játékokért

0

A Steam után a Microsoft is teszteli már azt a rendszert, mellyel a játékosok visszakaphatják pénzüket majd az olyan játékok után, melyek nem tetszenek nekik. Persze, ennek szigorú feltételei vannak. 

Bővebben
2016
jún
5
E3HírVideó

E3 2016: Itt a Microsoft expós trailere

0

A Microsoft külön trailerrel készül az alig egy hét múlva kezdődő Electronic Entertainment Expóra, melyből érekesség ugyan nem derül ki, de bevésik a saját paneljük időpontját: június 13., 18.30. 

Bővebben
2016
Már
21
Hír

A Microsoft tervezi a digitális játékok eladásának lehetőségét

0

A Microsoft felismerte azt, amit csak a hülye nem vesz észre: sokkal több vásárlót lehetne a digitális címek felé terelni, ha a játék, annak végigjátszását követően eladható lenne. Na, a cég pont most tervezi ezt. 

Bővebben
2015
okt
25
HírVélemény

A Microsoft többé nem közli, mennyi Xboxot adott el

Érdekes döntésre szánta el magát a Microsoft menedzsmentje: a cég vezetése úgy döntött, hogy a jövőben nem szolgáltat adatot arról, mennyi Xboxot adott el az aktuális pénzügyi időszakban. Bezzeg ha vezetnének! 

Bővebben
2015
okt
25
Hír

Szépen hoz a konyhára az Xbox LIVE

A Microsoft közzétette az aktuális negyedéves pénzügyi jelentését, melyből kiderült, hogy bár a cég árbevétele csökkent, az Xbox LIVE többet termel, mint az előző évi azonos időszakban. Nem is kicsivel. 

Bővebben
2015
máj
24
E3Hír

E3 2015 : Másfél órás lesz a Microsoft konferenciája

Ha június 15-én élőben szeretnéd nézni a Microsoft E3-as konferenciáját, akkor valami harapnivalót is készíts magad mellé, ugyanis a redmondiak parádéja másfél órán keresztül tart majd. 

Bővebben
2015
máj
14
Hír

E3 2015: A Microsoft az eddigi legerősebb felhozatalt ígéri

Egy hónap múlva kezdődik a los angeles-i E3 konferencia, s a nagy cégek már ezerrel készülnek az expóra. A Microsoft nem szűkölködik nagy szavakban, s olyat ígér, amit még nem láttunk soha. 

Bővebben
2015
Már
22
Hír

Nem készül felújított Gears of War

Az utóbbi napokban számos pleytka került fel a hálóra, miszerint a Microsoft egy Gears of War felújításon dolgozik, melyből az utóbbi hónapokban már annyit láttunk, Remastered jelzéssel megjelenni. Nos, most cálfotak. 

Bővebben
2015
jan
27
Hír

Három hónap alatt 6,6 millió Xbox került a boltokba

A Microsoft közzétett a december 31-gyel véget ért második üzleti negyedévének eredményét, melyből kiderült, hogy közel 6 milliárd dollár nyereséget értek el, valamint 6,6 millió Xbox ment az üzletekbe. 

Bővebben