2017
ápr
14
Hír

A Microsoft is visszaadja a pénzt a nemtetsző játékokért

0

A Steam után a Microsoft is teszteli már azt a rendszert, mellyel a játékosok visszakaphatják pénzüket majd az olyan játékok után, melyek nem tetszenek nekik. Persze, ennek szigorú feltételei vannak. 

Bővebben
2016
jún
5
E3HírVideó

E3 2016: Itt a Microsoft expós trailere

0

A Microsoft külön trailerrel készül az alig egy hét múlva kezdődő Electronic Entertainment Expóra, melyből érekesség ugyan nem derül ki, de bevésik a saját paneljük időpontját: június 13., 18.30. 

Bővebben
2016
Már
21
Hír

A Microsoft tervezi a digitális játékok eladásának lehetőségét

0

A Microsoft felismerte azt, amit csak a hülye nem vesz észre: sokkal több vásárlót lehetne a digitális címek felé terelni, ha a játék, annak végigjátszását követően eladható lenne. Na, a cég pont most tervezi ezt. 

Bővebben
2015
okt
25
HírVélemény

A Microsoft többé nem közli, mennyi Xboxot adott el

Érdekes döntésre szánta el magát a Microsoft menedzsmentje: a cég vezetése úgy döntött, hogy a jövőben nem szolgáltat adatot arról, mennyi Xboxot adott el az aktuális pénzügyi időszakban. Bezzeg ha vezetnének! 

Bővebben
2015
okt
25
Hír

Szépen hoz a konyhára az Xbox LIVE

A Microsoft közzétette az aktuális negyedéves pénzügyi jelentését, melyből kiderült, hogy bár a cég árbevétele csökkent, az Xbox LIVE többet termel, mint az előző évi azonos időszakban. Nem is kicsivel. 

Bővebben
2015
máj
24
E3Hír

E3 2015 : Másfél órás lesz a Microsoft konferenciája

Ha június 15-én élőben szeretnéd nézni a Microsoft E3-as konferenciáját, akkor valami harapnivalót is készíts magad mellé, ugyanis a redmondiak parádéja másfél órán keresztül tart majd. 

Bővebben
2015
máj
14
Hír

E3 2015: A Microsoft az eddigi legerősebb felhozatalt ígéri

Egy hónap múlva kezdődik a los angeles-i E3 konferencia, s a nagy cégek már ezerrel készülnek az expóra. A Microsoft nem szűkölködik nagy szavakban, s olyat ígér, amit még nem láttunk soha. 

Bővebben
2015
Már
22
Hír

Nem készül felújított Gears of War

Az utóbbi napokban számos pleytka került fel a hálóra, miszerint a Microsoft egy Gears of War felújításon dolgozik, melyből az utóbbi hónapokban már annyit láttunk, Remastered jelzéssel megjelenni. Nos, most cálfotak. 

Bővebben
2015
jan
27
Hír

Három hónap alatt 6,6 millió Xbox került a boltokba

A Microsoft közzétett a december 31-gyel véget ért második üzleti negyedévének eredményét, melyből kiderült, hogy közel 6 milliárd dollár nyereséget értek el, valamint 6,6 millió Xbox ment az üzletekbe. 

Bővebben
2014
aug
19
Hír

A Rise of the Tomb Raider a Microsoft válasza az Uncharted-ra

A Microsoft múlt héten mindenkit meglepett, amikor bejelentette, hogy a Rise of the Tomb Raider Xbox One-exkluzív lesz. Bár a nyelvezet azt sejtette, hogy szó szerint az lesz, Phil Spencer később elárulta, hogy csak bizonyos ideig. 

Bővebben
2014
Júl
18
Hír

Bezár az Xbox Entertainment Studios

0

Tegnap jelentette be a Microsoft, hogy a cég történetének legnagyobb leépítését tervezi, melynek keretében 18 ezer embert bocsátanak el. Úgy tűnik, hogy a végzet az Xbox Entertainment Studios-t is elérte, ugyanis bezárják. 

Bővebben
2014
Júl
17
Hír

18 ezer embert küld el a Microsoft

0

A Bloomberg szellőztette meg délelőtt, azonban a Microsoft később megerősítette, hogy történetének legnagyobb elbocsátására készül a redmondi cég, ugyanis 18 ezer embert raknak utcára. 

Bővebben
2014
jún
9
E3Hír

E3 2014: A Microsoft konferenciája

0

Néhány perc múlva hivatalosan is elindul az idei E3, s szokás szerint a Microsoft konferenciájával kezdődik a program. Kövess minket élőben, beszámolunk minden érdekességről! 

Bővebben
2014
ápr
16
Hír

Bezár a londoni Xbox-bemutatóterem

0

Bezárja a GAME áruházlánc a tavaly ősszel Londonba, kizárólag Xbox-termékek bemutatására és értékesítésére szóló üzlethelységét, mely csupán kilenc hónapig tartott nyitva. 

Bővebben