2017
aug
6
HírVideó

Mikrotranzakciókkal jön a Shadow of War

0

A Gyűrűk Ura világát is elérték a mikrotranzakciók, ugyanis a Middle-earth: Shadow of War-ban XP-bosstereket és lootdobozokat lehet majd vásárolni. Valós és ingame pénzért is. 

Bővebben
2017
jún
18
HírVideó

Shadow of War – ha elszúrod, nincs több próba

0

Februárban jelentették be a Middle-earth: Shadow of War-t, és a Monolith most egy igen érdekes információt osztott meg a játékról: ha egy küldetés során meghalsz, nem próbálhatod meg azt újra. 

Bővebben
2017
jún
8
HírVideó

Sztoritrailert kapott a Middle-earth: Shadow of War

0

Új előzetesen pózol a közelmúltban elhalasztott Middle-earth: Shadow of War, mely ezúttal a játék történetére koncentrál. Az új megjelenési dátum október 10, PC-n, PS4-en és Xbox One-on. 

Bővebben
2017
jún
1
Hír

Késik a Middle-earth: Shadow of War

0

A tervezettel ellentétben mégsem jelenik meg augusztusban a Middle-earth: Shadow of War, derült ki a játék készítőitől. Több időre van szükség ahhoz, hogy olyan élményt nyújtsanak, amit szeretnének. 

Bővebben
2017
ápr
29
HírVideó

Shadow of War – az új Nemesis-rendszer

0

Az IGN folytatja a Middle-earth: Shadow of War bemutatását, ezúttal a játék felújított Nemesis-rendszere kapaja a főszerepet. Az első rész különlegessége most még profibban működik majd. 

Bővebben
2017
ápr
25
HírVideó

Shadow of War – cuccok és felszerelések

0

A Middle-earth: Shadow of War-ban a képességek mellett a felszereléseket is lehet fejleszteni, erről szól az IGN First legújabb videója. A jobb cuccokért jobb bónuszok járnak, és persze a harcot is megkönnyítik. 

Bővebben
2017
ápr
22
HírVideó

Shadow of War – a főhős képességei

0

A Middle-earth: Shadow of War-ban a főhős, Talion képességei fejleszthetők lesznek, s az IGN most egy videót szállított arról, hogy is lehet hasznunkra fordítani a Predator-képességfát. 

Bővebben
2017
ápr
14
HírVideó

Kulisszák mögött a Middle-earth: Shadow of War

0

A Warner-féle Shado of War hallat magáról, a Monolith szakemberei egy fejlesztői naplóban beszélnek a játék készítésének folyamatáról, hogyan hívták életre Minas Ithil városát. 

Bővebben
2017
Már
8
HírVideó

Negyed órán át mozog a Middle-earth: Shadow of War

0

A Warner Bros. korábban megígérte, hogy Nőnap alkalmából bemutatót nyújt a Middle-earth: Shadow of Mordor-ból, s ezt be is tartotta. Most negyed órán át nézheted meg, mi i van készülőben. Ígéretes. 

Bővebben
2017
Már
7
HírVideó

Middle-earth: Shadow of War – az első képkockák

0

Tegnap már szivárgott a Middle-earth: Shadow of War, de akkor még csak képek formájában. Most ez összeállt egy mozgóképpé, igaz, gyakorlatilag nyúlfarknyi hosszúságban. A semminél ez is több egyelőre. 

Bővebben
2017
feb
27
HírVideó

Jön a Middle-earth: Shadow of War

0

A Warner Bros. a tegnapi szivárogtatás után bejelentette, hogy valóban érkezik a Shadow of Mordor folytatása, a Middle-earth: Shadow of War. Mordor sötét seregére pusztulás vár. 

Bővebben