2017
nov
12
HírVideó

Befutott a Doom launch trailere Switch-re

0

Aligha nem a legvéresebb játékát kapta meg a Nintendo Switch a napokban azzal, hogy elérhetővé vált rá a Doom, a tavalyik remake portja. Bár a multiplayer módot külön kell letölteni, nagy lépés ez a kézikonzolnak. 

Bővebben
2017
nov
12
Hír

50 millió Switch-t akar leszállítani a Nintendo 2019 tavaszáig

0

A Nintendo felpörgetia az új konzoljának, a Switch-nek a gyártását, ugyanis a konzol iránti kereslet fokozódik. 2019 tavaszára 50 millió leszállított masinával számol a vállalat. 

Bővebben
2017
nov
5
Hír

Az Electronic Arts kivár a Switch-csel

0

Az Electronic Arts-t még nem vette le a Nintendo Switch a lábáról. A kiadó egyelőre nem kötelezi el magát a platform mellett, és kivár, hogy eldöntse, érdemes lesz-e rá fejleszteni. 

Bővebben
2017
okt
20
Hír

Fogy a Switch mint a cukor

0

Az NPD közzétette aktuális elemzését az észak-amerikai játékpiacról, melynek legfőbb érdekessége, hogy a Nintendo Switch már zsinórban a harmadik hónapja a legkelendőbb konzol Amerikában. 

Bővebben
2017
okt
1
HírVideó

Így fest a FIFA 18 Switchen

0

A FIFA 18 pénteken elindult hódító útjára, többek között Nintendo Switch-en, ahol számos kompromisszummal kell megküzdenie a játéknak, és a játékásnak egyaránt. A csatolt videón egy teljes meccs pörög le. 

Bővebben
2017
Sze
22
HírVideó

Így fest a Doom Nintendo Switchen

0

A közelmúltban bejelentetett, Nintendo Switch-re megjelenő Doom-ot a GameSpot csapata kipróbálta, és minderről készített egy videót, melyet közzé is tettek. 30 fps-sel pörög majd a játék. 

Bővebben
2017
Sze
20
HírVideó

Szárnyalnak a Nintendo részvényei

0

Remekül teljesítenek a börzéken a Nintendo papírjai, a vállalat részvényei kilenc éve nem értek annyit, mint most. Mindez természetesen a Switch-nek köszönhető, illetve a vállalat terveinek. 

Bővebben
2017
Sze
18
HírVideó

Switch-re költözik a Layers of Fear

0

A Bloober Team bejelentette, hogy a Layers of Fear Nintendo Switch-re költözik, Legacy alcímmel. Az Aspyr Media kiadásában érkező játákban az Inheritance DLC is benne lesz.

Bővebben
2017
aug
28
Hír

Több Switch kerül az üzletekbe év végéig

0

A Nintendo Switch megjelenése hatalmas siker volt, s bár ezt sokan nem érték, attól még tény, hogy a konzol fogyott, mint a cukor, és azóta is hiánycikk. Az év második felére azonban már készül az utánpótlás. 

Bővebben
2017
Júl
22
HírVideó

Launch traileren a Splatoon 2

0

A Nintendo-rajongók egyik kedvenc címe, a Splatoon legújabb része landolt a héten a konzolon. Ráadásul masszív kritikákat is kapott, így mindkét oldal büszke, és egyaránt elégedett. Íme a játék launch trailere. 

Bővebben
2017
jún
12
E3HírVideó

E3 2017: Így néz ki a Skyrim Switch-csen

0

A Bethesda lerántotta a leplet a  The Elder Scrolls V: Skyrim Nintendo Switch-cses változatáról. A játékban alapból benne lesz a Skyrim három nagy DLC-je, a Dawnguard, a Hearthfire és a Dragonborn. 

Bővebben
2017
jún
1
HírVideó

Kiállta a 300 méteres töréspróbát a Nintendo Switch

0

Néhány nagyon ráérő srác furcsa tesztnek vetette alá a Nintendo Switch-et: 1000 láb (300 méter) magasról dobták le betonra, és a konzol nem tört el. Landolás után bekapcsolták és üzemelt. 

Bővebben
2017
máj
18
HírVideó

Ízelítő a Splatoon 2 kampányából

0

Leleplezésre került a Splatoon 2 egyjátékos módja, mely remek lehetőség felkészülni az online küzdelmekhez. A játék július 21-től lesz kapható, Nintendo Switch-en keresd! 

Bővebben
2017
feb
27
HírVideó

Így indul az új Zelda-játék

0

Március 3-án, a Nintendo Switch megjelenésekor debütál a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, melyből most a játék első negyed óráját tudjuk megmutatni azoknak, akiknek nem remeg meg a lába a spoilertől. 

Bővebben