2018
feb
11
Hír

A Bandai Namco készíti a Metroid Prime 4-et

0

Az Eurogamerhez közeli forrás értesülései szerint a sokak által már nagyon várt Metroid Prime 4 készülőben van, a feladatot a Bandai Namco egy szingapúri egysége látja el. Tíz éve várnak rá a játékosok. 

Bővebben
2018
jan
7
Hír

Újabb rekordot állított fel a Nintendo Switch

0

Az elmúlt 10 napban a Nintendo Switch eladásai Japánban egy lélektani határt léptek át azzal, hogy több fogyott a konzolból mint a Wii U-ból teljes élettartama, azaz hat év alatt! 

Bővebben
2018
jan
1
Hír

A Nintendo Switch volt az ötödik legnépszerűbb kütyü tavaly

0

A Nintendo Switch volt a világon az ötödik legjobban fogyó műszaki cikke, melyből egy év alatt körülbelül 15 millió darab kelt el a Föld minden zugában. Ezzel a legjobban fogyó konzol címet is bezsebelte. 

Bővebben
2017
dec
27
HírVideó

Switchen rémisztget tovább a Layers of Fear

0

A Bloober Team bejelentette, hogy hamarosan Nintendo Switch-en is lehet borzongani, ugyanis a legutóbbi horrojátékuk, a Layers of Fear a hibrid konzolra is megjelenik. 

Bővebben
2017
dec
12
HírVélemény

Már 10 millió Nintendo Switch talált gazdára

0

A japánok idén debütált konzolja, a Nintendo Switch szélsebesen fogy. A megjelenése óta eltelt kilenc hónapban már 10 millió talált gazdára belőle világszerte. 

Bővebben
2017
dec
10
HírVideó

Switch-exkluzív lesz a Bayonetta 3

0

A Platinum Games bejelentette, hogy a Bayonetta 3, mely már javában készül, kizárólag Nintendo Switch-re jelenik meg. A játék első és második részét is portolják a konzolra. Íme a beharangozó előzetes. 

Bővebben
2017
nov
12
HírVideó

Befutott a Doom launch trailere Switch-re

0

Aligha nem a legvéresebb játékát kapta meg a Nintendo Switch a napokban azzal, hogy elérhetővé vált rá a Doom, a tavalyik remake portja. Bár a multiplayer módot külön kell letölteni, nagy lépés ez a kézikonzolnak. 

Bővebben
2017
nov
12
Hír

50 millió Switch-t akar leszállítani a Nintendo 2019 tavaszáig

0

A Nintendo felpörgetia az új konzoljának, a Switch-nek a gyártását, ugyanis a konzol iránti kereslet fokozódik. 2019 tavaszára 50 millió leszállított masinával számol a vállalat. 

Bővebben
2017
nov
5
Hír

Az Electronic Arts kivár a Switch-csel

0

Az Electronic Arts-t még nem vette le a Nintendo Switch a lábáról. A kiadó egyelőre nem kötelezi el magát a platform mellett, és kivár, hogy eldöntse, érdemes lesz-e rá fejleszteni. 

Bővebben
2017
okt
20
Hír

Fogy a Switch mint a cukor

0

Az NPD közzétette aktuális elemzését az észak-amerikai játékpiacról, melynek legfőbb érdekessége, hogy a Nintendo Switch már zsinórban a harmadik hónapja a legkelendőbb konzol Amerikában. 

Bővebben
2017
okt
1
HírVideó

Így fest a FIFA 18 Switchen

0

A FIFA 18 pénteken elindult hódító útjára, többek között Nintendo Switch-en, ahol számos kompromisszummal kell megküzdenie a játéknak, és a játékásnak egyaránt. A csatolt videón egy teljes meccs pörög le. 

Bővebben
2017
Sze
22
HírVideó

Így fest a Doom Nintendo Switchen

0

A közelmúltban bejelentetett, Nintendo Switch-re megjelenő Doom-ot a GameSpot csapata kipróbálta, és minderről készített egy videót, melyet közzé is tettek. 30 fps-sel pörög majd a játék. 

Bővebben
2017
Sze
20
HírVideó

Szárnyalnak a Nintendo részvényei

0

Remekül teljesítenek a börzéken a Nintendo papírjai, a vállalat részvényei kilenc éve nem értek annyit, mint most. Mindez természetesen a Switch-nek köszönhető, illetve a vállalat terveinek. 

Bővebben
2017
Sze
18
HírVideó

Switch-re költözik a Layers of Fear

0

A Bloober Team bejelentette, hogy a Layers of Fear Nintendo Switch-re költözik, Legacy alcímmel. Az Aspyr Media kiadásában érkező játákban az Inheritance DLC is benne lesz.

Bővebben