2019
jan
31
Hír

Már 32 milliónál tart a Nintendo Switch

0

A Nintendo hivatalos információjából kiderült, hogy a Switch nagyon nagyot ment tavaly, és immáron több mint 32 millió darab kelt el belőle világszerte. Az év utolsó három hónapjában eladtak 9,5 milliót. 

Bővebben
2019
jan
15
Hír

A Fortnite volt a legnépszerűbb játék tavaly Switch-en

0

Egyenesen a konzolgyártótól érkezett az információ, miszert tavaly – Mario ide, Zeldácska oda, bugyuta játékok amoda – a Fortnite volt a legnépszerűbb játék Nintendo Switch-en. 

Bővebben
2019
jan
2
Hír

Jobban fogy a Switch Japánban a PlayStation 4-nél

0

A Nintendo Switch már a PlayStation 4-et is lenyomta Japánban, megjelenése óta ugyanis többet adtak el belőle, mint a PS4-ből öt év alatt. A kézikonzol hatalmas karrier előtt áll az anyaországban. 

Bővebben
2018
dec
19
Hír

A Nintedo Switch lett a generáció legjobban fogyó konzolja az USA-ban

0

Az NPD Group bejelentette, hogy a Nintendo Switch lett a generáció legjobban fogyó konzolja Észak-Amerikában. A hibrid konzol megjelenése óta elképesztő sikereket ért el a távoli kontinensen. 

Bővebben
2018
nov
18
HírVideó

A Smite is Nintendo Switch-re költözik

0

A Hi-Rez bejelentette, hogy a külső nézetese MOBA-játéka jövő év január 24-én Nintendo Switch-re is megjelenik. Ráadásul keresztplatformos is lesz, azaz a PC-s és Xbox One-os játékosokkal együtt lehet veretni. 

Bővebben
2018
okt
27
Hír

Hamarosan lesz pár Resident Evil Switch-re is

0

  A Nintendo Switch egyre inkább erősít értelmezhető játékokkal, és most ehhez a Capcom is hozzátesz egy csokorral. A kiadó bejelentette, hogy jövőre jönnek a Resident Evil-játékok a hibridkonzolra. 

Bővebben
2018
Sze
16
Hír

NES-kontrollereket kap a Nintendo Switch

0

A Nintendo bejelentette, hogy a Nintendo Switch-hez piacra dobja a legendás NES kontrollerét, így a Super Mario Bros. 3-at már úgy játszhatod, ahogy azt eredetileg tervezték. Egy lényeges módosítás lesz azonban. 

Bővebben
2018
Sze
16
HírVideó

Januárban új Super Mario-játék érkezik

0

A Nintendo bejelentette, hogy jövő januárban jelenik meg a New Super Mario Bros. U Deluxe. Az alapjáték mellett a csomag a New Super Luigi U-bővítményt is magába foglalja majd. Alant a trailer. 

Bővebben
2018
Sze
15
Hír

Fizetni kell a multiért Nintendo Switch-en, de lesz kivétel

0

A Nintendo szeptember 18-án indítja el a fizetős online szolgáltatását Switch-re, így mostantól a kooperatív és kompetitív játékokért külön fizetni kell. Lesznek azonban kivételek, mint például a Fortnite. 

Bővebben
2018
aug
1
HírVélemény

Majd’ 20 millió Nintendo Switch fogyott eddig

0

A Nintendo is közzétette előző negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, melyből kiderült, mennyi konzolt is értékesítettek az elmúlt három hónapban a japánok. Lass több fogy belőle, mint Xbox One X-ből. 

Bővebben
2018
feb
11
Hír

A Bandai Namco készíti a Metroid Prime 4-et

0

Az Eurogamerhez közeli forrás értesülései szerint a sokak által már nagyon várt Metroid Prime 4 készülőben van, a feladatot a Bandai Namco egy szingapúri egysége látja el. Tíz éve várnak rá a játékosok. 

Bővebben
2018
jan
7
Hír

Újabb rekordot állított fel a Nintendo Switch

0

Az elmúlt 10 napban a Nintendo Switch eladásai Japánban egy lélektani határt léptek át azzal, hogy több fogyott a konzolból mint a Wii U-ból teljes élettartama, azaz hat év alatt! 

Bővebben
2018
jan
1
Hír

A Nintendo Switch volt az ötödik legnépszerűbb kütyü tavaly

0

A Nintendo Switch volt a világon az ötödik legjobban fogyó műszaki cikke, melyből egy év alatt körülbelül 15 millió darab kelt el a Föld minden zugában. Ezzel a legjobban fogyó konzol címet is bezsebelte. 

Bővebben
2017
dec
27
HírVideó

Switchen rémisztget tovább a Layers of Fear

0

A Bloober Team bejelentette, hogy hamarosan Nintendo Switch-en is lehet borzongani, ugyanis a legutóbbi horrojátékuk, a Layers of Fear a hibrid konzolra is megjelenik. 

Bővebben