2017
ápr
30
Hír

Közel 150 millió letöltést produkált a Super Mario Run

0

Néhány hónappal ezelőtt a Nintendo történelmi lépésre szánta el magát, amikor mobileszközökre megjelent a Super Mario Run. A játék ingyenes volt, de a teljes tartalomért 10 dollárt kellett fizetni. Vitték, mint a cukrot. 

Bővebben
2017
ápr
30
Hír

2.3 millió NES Classic kelt el az elmúlt hónapokban

0

Fél évvel ezelőtt dobtai ismét piacra a Nintendo ikonikus konzolját, a NES Classic-et, s azt pillanatok alatt szétkapkodták világszerte. Jelenleg sehol nem kapható, s a Nintendo be is jelentette a gyártás leállítását. 

Bővebben
2017
ápr
17
Hír

A Nintendo leállítja a NES Classic Edition-t

0

Alig fél évvel a piacra dobását követően a Nintendo úgy döntött, hogy leállítja az ikonikus konzoljának, a NES Classic Edition-nek a gyártását, és azt kivonja Észak-Amerikából. Egyelőre indoklás nincs, miért. 

Bővebben
2017
jan
2
Hír

37 millió letöltést élt meg a Super Mario Run három nap alatt

0

Mindenki nagy kedvence, Mario visszatért tavaly decemberben, ráadásul, történelmi alkalom volt ez, ugyanis a Nintendo slágere tiszteletét tette iOS-re is, először a történelem során. Nagy sikere is volt. 

Bővebben
2016
jan
1
Hír

20 milió felett a Nintendo 3DS Japánban

A japánoknak (számunkra) fura ízlésük van, s ez nem csak a játékaikon látszik, hanem vásárlói szokásaikon is. Ezt támasztja alá, hogy a Nintendo 3DS konzoljából már több mint 20 milliót adtak el, csak Japánban. 

Bővebben
2015
Sze
14
Hír

Tatsumi Kimishima a Nintendo új elnöke

Kinevezésre került a Nintendo új elnöke, miután a korábbi vezér, Satoru Iwata sajnos a nyár folyamán elhunyt. Egyelőre nem szól a fáma az új vezér terveiről és elképzeléseiről. 

Bővebben
2015
Júl
13
Hír

Meghalt a Nintendo elnöke, Saturo Iwata

Gyászol a gémer-világ, legfőképp a Nintendo játékainak rajongói, ugyanis néhány nappal ezelőtt elhunyt a legendás japán cég elnöke, Satoru Iwata. Mindössze 55 éves volt. 

Bővebben
2015
máj
25
Hír

Egy Wii miatt égett ki a háza

A Colorado Springsben található otthona egy Wii miatt gyulladt ki egy férfinak, aki a tűz idején nem tartózkodott otthon. A helyi tűzoltóság szerint a rontás a készülék belsejéből jött. 

Bővebben
2014
dec
20
Hír

Már készül a Nintendo új konzolja

A Nintendo Wii U kis túlzással megbukott, s érzi ezt a japán cég is, ugyanis a háttérben már javában dolgozik a cég következő konzolján, derült ki egy friss interjúból. 

Bővebben
2014
Sze
18
HírVideó

Bayonetta 2 – a főhős ruhái

Hogy minél inkább változatos legyen a játék, a Bayonetta 2-ben a főhősnő ruháit is lehet majd váltogatni, erről szól a legújabb előzetes. A Nintendo megerősítette, hogy a hivatalos euorópai megjelenés dátuma október 24. 

Bővebben
2014
Júl
15
HírVideó

Friss Super Smash Bros. előzetes

0

A 2013-as E3-on jelentette be a Nintendo a Super Smash Bros. című verekedős játékát, mely még idén a boltok polcaira is kerül 3DS és Wii U konzora. Ebből a játékból érkezett most egy friss előzetes. 

Bővebben
2014
Júl
4
HírVideó

Sonic Boom előzetes

0

Idén novemberben kerül a boltok polcaira a Sonic Boom, s mindjárt két platformon is tiszteletét teszi: Wii U és 3DS. Ennek megfelelően dupla előzetes érkezett a kék süni legújabb kalandjáról. 

Bővebben
2014
jún
28
HírVideó

Megdőlt a Super Mario Bros. gyorsasági rekordja

0

Közeli 30 évvel (!) a megjelenése után a Super Mario Bros. még mindig számos játékos érdeklődését leköti, főleg azokét, akik örömet találnak abban, hogy a játékon végigrohannak (speedrunners). Mos újabb rekord született. 

Bővebben
2014
máj
9
Hír

Új konzolon dolgozik a Nintendo

0

A Nintendo atyaúristene, Satoru Iwata bejelentette, hogy a vállalat új konzol kiadását tervezi 2015-ben, mellyel elsősorban a feltörekvő piacokat igyekszik kiszolgálni. 

Bővebben