Nintendo | Konzol Center
2019
Már
3
Hír

Kevés munkát vár és jól fizeti a Nintendo az alkalmazottait

0

A Nintendo néhány érdekes dolgot árult el a cég munkakultúrájáról, beleértve a munkaidőt és a fizetéseket is. Nem vár sokat a japán vállalat az alkalmazottaitól, ellenben jól fizeti őket, és azok sokáig a cégnél maradnak. 

Bővebben
2019
feb
24
Hír

Nintendo Switchre költözik az Xbox Game Pass

0

Jól látod, ez nem elírás, a Microsoft merész tervvel állt elő: a Nintendo konzoljára Xbox-exkluzív játékokat ad majd ki, valamint a Game Pass szolgáltatást is elérhetővé teszi. 

Bővebben
2018
aug
15
Hír

Már 700 millió hardvert adott el a Nintendo

0

A Nintendo elvitathatatlan helyen trónol a videojáték történelemben, iparágának meghatározó és ikonikus vállalata. Mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy fennállása során 700 millió hardvert adott el világszerte. 

Bővebben
2017
ápr
30
Hír

Közel 150 millió letöltést produkált a Super Mario Run

0

Néhány hónappal ezelőtt a Nintendo történelmi lépésre szánta el magát, amikor mobileszközökre megjelent a Super Mario Run. A játék ingyenes volt, de a teljes tartalomért 10 dollárt kellett fizetni. Vitték, mint a cukrot. 

Bővebben
2017
ápr
30
Hír

2.3 millió NES Classic kelt el az elmúlt hónapokban

0

Fél évvel ezelőtt dobtai ismét piacra a Nintendo ikonikus konzolját, a NES Classic-et, s azt pillanatok alatt szétkapkodták világszerte. Jelenleg sehol nem kapható, s a Nintendo be is jelentette a gyártás leállítását. 

Bővebben
2017
ápr
17
Hír

A Nintendo leállítja a NES Classic Edition-t

0

Alig fél évvel a piacra dobását követően a Nintendo úgy döntött, hogy leállítja az ikonikus konzoljának, a NES Classic Edition-nek a gyártását, és azt kivonja Észak-Amerikából. Egyelőre indoklás nincs, miért. 

Bővebben
2017
jan
2
Hír

37 millió letöltést élt meg a Super Mario Run három nap alatt

0

Mindenki nagy kedvence, Mario visszatért tavaly decemberben, ráadásul, történelmi alkalom volt ez, ugyanis a Nintendo slágere tiszteletét tette iOS-re is, először a történelem során. Nagy sikere is volt. 

Bővebben
2016
jan
1
Hír

20 milió felett a Nintendo 3DS Japánban

A japánoknak (számunkra) fura ízlésük van, s ez nem csak a játékaikon látszik, hanem vásárlói szokásaikon is. Ezt támasztja alá, hogy a Nintendo 3DS konzoljából már több mint 20 milliót adtak el, csak Japánban. 

Bővebben
2015
Sze
14
Hír

Tatsumi Kimishima a Nintendo új elnöke

Kinevezésre került a Nintendo új elnöke, miután a korábbi vezér, Satoru Iwata sajnos a nyár folyamán elhunyt. Egyelőre nem szól a fáma az új vezér terveiről és elképzeléseiről. 

Bővebben
2015
Júl
13
Hír

Meghalt a Nintendo elnöke, Saturo Iwata

Gyászol a gémer-világ, legfőképp a Nintendo játékainak rajongói, ugyanis néhány nappal ezelőtt elhunyt a legendás japán cég elnöke, Satoru Iwata. Mindössze 55 éves volt. 

Bővebben
2015
máj
25
Hír

Egy Wii miatt égett ki a háza

A Colorado Springsben található otthona egy Wii miatt gyulladt ki egy férfinak, aki a tűz idején nem tartózkodott otthon. A helyi tűzoltóság szerint a rontás a készülék belsejéből jött. 

Bővebben
2014
dec
20
Hír

Már készül a Nintendo új konzolja

A Nintendo Wii U kis túlzással megbukott, s érzi ezt a japán cég is, ugyanis a háttérben már javában dolgozik a cég következő konzolján, derült ki egy friss interjúból. 

Bővebben
2014
Sze
18
HírVideó

Bayonetta 2 – a főhős ruhái

Hogy minél inkább változatos legyen a játék, a Bayonetta 2-ben a főhősnő ruháit is lehet majd váltogatni, erről szól a legújabb előzetes. A Nintendo megerősítette, hogy a hivatalos euorópai megjelenés dátuma október 24. 

Bővebben
2014
Júl
15
HírVideó

Friss Super Smash Bros. előzetes

0

A 2013-as E3-on jelentette be a Nintendo a Super Smash Bros. című verekedős játékát, mely még idén a boltok polcaira is kerül 3DS és Wii U konzora. Ebből a játékból érkezett most egy friss előzetes. 

Bővebben