2018
jan
21
Hír

A Call of Duty überelt mindent tavaly

0

Az NPD közzétette a 2017-es évről szóló iparági elemzését, melyből kiderült, hogy szerencsés évet zárt a piac tavaly az Egyesült Államokban. A legnépszerűbb játék a Call of Duty: WWII volt. 

Bővebben
2017
Sze
16
Hír

Amerikában is a Switch vitte a prímet

0

Az NPD közzétette legfrissebb elemzését az amerikai játékpiac augusztusi teljesítményéről, melyből kiderült, hogy a tengeren túl is a Nintendo Switch volt a legnépszerűbb konzol, mint az Egyesült Királyságban. 

Bővebben
2017
Júl
22
Hír

A Tekken, az Injustice és Crash Bandicoot vitték a júniust Amerikában

0

Befutott az NPD aktuális jelentése júniusról, az E3 megtette hatását és felpörgette a játékeladásokat. A listák élén az Injustice 2, a Tekken 7 valamint a felújított Crach Bandicoot szerepelt. 

Bővebben
2017
máj
21
Hír

Több NES Classic fogyott az USA-ban áprilisban, mint PS4 és Xbox One

0

Meglepő hónapot produkált a videojáték-ipar áprilisban az Egyesült Államokban, ugyanis a Nintendo mindent vitt. Nem elég, hogy a Switch volt a legkelendőbb konzol, de a második helyen is a saját masinájuk állt. 

Bővebben
2017
feb
19
Hír

NPD: A Resi 7 vitte a januárt Amerikában

0

Az NPD elkészült az amerikai játékpiacról szóló elemzésével, melyből kiderült, hogy a januárt ismét a PlayStaton 4 vitte, s a legnépszerűbb játék a Resident Evil 7 volt. 

Bővebben
2016
máj
14
Hír

A Dark Souls III volt a legkelendőbb cím Amerikában

0

Az NPD közzétette legfrissebb jelentését az amerikai játékpiac áprilisáról, melyből kdierült, hogy a Dark Souls III bizony nem talált kihívóra, s ezzel a legkelendőbb játék lett az észak-amerikai kontinensen. 

Bővebben
2016
feb
15
Hír

NPD: A Call of Duty vitte a januárt Amerikában

0

Januárban az amerikai játékpiacon a Call of Duty: Black Ops III volt ismét a legnépszerűbb játék, s összességében a teljes piac nem zárt jó hónapot. Csökkent a forgalom, így a bevétel is. 

Bővebben
2016
jan
16
Hír

Már negyedmilliárd Call of Duty fogyott

0

Hülye lenne az Activision abbahagyni az évenkénti Call of Duty-epizódok “gyártását”, amikor ez az egyik legnagyobb arany tojást tojó tyúk a játékiparban. Mindössze két frencsájz teljesített jobban nála. 

Bővebben
2016
jan
15
Hír

NPD: A Black Ops 3 fogyott a legjobban tavaly

0

Az NPD közzétette legfrissebb jelentését az amerikai játékpiacról, s a december mellett a teljes évet is górcső alá vették. Ezúttal az utóbbiról számolunk be adatokkal. 

Bővebben
2015
dec
12
Hír

NPD: November volt a PS4 valaha volt legjobb hónapja

Befutott az NPD legfrisebb jelentése az amerikai játékpiacról, melyből kiderült, hogy ismét a PlayStation 4 volt a legnépszerűbb konzol a tengerentúlon, maga alá gyűrve saját hazájában az Xbox One-t. 

Bővebben
2015
nov
14
Hír

Az Xbox One vitte az októbert Amerikában

Ritka hónapot zárt az amerikai videojáték piac, az Xbox One ugyanis megelőzte eladásokban a PlayStation 4-et, annak ellenére, hogy a Sony még árat is csökkentett. Itt az NPD legfrissebb felmérése. 

Bővebben
2015
Sze
11
Hír

NPD: Amerikában a PS4 vitte az augusztust

Az NPD közzétette aktuális jelentését az amerikai játékpiac augusztusi teljesítményéből, melyből kiderült, hogy ismét a PlayStation 4 volt a legnépszerűbb konzol a tengeren túlon. 

Bővebben
2015
aug
16
Hír

NPD: Továbbra is vezet a PS4 Amerikában

Az NPD közzétette soron következő elemzését az amerikai játékpiac elmúlt hónapjáról, melyből kiderült, hogy a PlayStation 4 továbbra is első helyen áll, s a Warner Bros.-nak pedig nincs oka szomorkodni. 

Bővebben
2015
jún
12
Hír

Amerikában is tarolt a The Witcher 3

Befutott az NPD elemzése a májusi amerikai videojáték-ipar teljestményéről, melyből kiderült, hogy a legkeresettebb konzol a PlayStation 4 volt, a játékok közül pedig a The Wither 3: Wild Hunt tarolt. 

Bővebben