2018
máj
7
HírVideó

Velencei térképet kapott az Overwatch

0

Újabb pályával bővült az Overwatch, ezúttal a napos Velencébe kalauzolja a játékosokat annak Escort-módjába. A pálya a Rialto-hídról kapta a nevét, városnézésre azonban senkinek nem lesz benne ideje. 

Bővebben
2017
nov
14
Hír

4K-frissítést kap az Overwatch Xbox One X-en

0

Tekintettel arra, hogy az Xbox One X stabil rajtot vett, számíthatunk arra, hogy egyre több játék kapja majd meg a saját X-frissítését. Ezúttal az Overwatch állt be a sorba.

Bővebben
2017
nov
4
HírVideó

Moira, az új Overwatch-karakter

0

A Blizzcon 2017 alkalmából a Blizzard lerántotta a leplet az Overwatch új karakteréről. Moira, aki hamarosan elérhető lesz a játékban gyógyítóként fog rohangálni a virtuális csatatereken. 

Bővebben
2017
Sze
17
HírVideó

Jön a negyedik ingyenes Overwatch-hétvége

0

A Blizzard bejelentette, hogy újabb ingyenes hétvégét rendez a csapatalapú többjátékos lövöldéjének, az Overwatch-nak. A játék teljes tartalmában és funkcionalitásával lesz hozzáférhető. 

Bővebben
2017
máj
18
HírVideó

Mocorog az Overwatch, hamarosan egyéves lesz

0

A Blizzard egy eseménysorozattal ünnepli az Overwatch hamarosan közeledő születésnapját, melynek része lesz ingyenes hétvége, GOTY-kiadás valamint más nyalánkságok. Május 23. és június 12. között figyeld! 

Bővebben
2017
máj
1
Hír

Nem a magyarok játéka az Overwatch

0

Javában zajlik az Overwatch Világbajnokság, mely a második szakaszához érkezett. A Blizzard közzétette a legjobb 32 ország listáját, akik bekerültek a második fordulóba. A magyroknak se híre, se hamva. 

Bővebben
2017
ápr
30
Hír

30 millióra hízott az Overwatch játékosainak száma

0

A Blizzard bejelentette, hogy az Overwatch játékosainak száma elérte a 30 milliót. A játékot megjelenése hetében már 7 millióan játszották, azóta havi 2.2 millióval gyarapszik a bázis. 

Bővebben
2017
Már
4
HírVideó

Itt az Overwatch új hőse, Orisa

0

Bemutatkozott az Overwatch huszonnegyedik hőse, Orisa, aki leginkább egy hatalmas pókra hasonlít, brutális fegyverekkel és pajzzsal. Az előzetes a karakter történetét mutatja be. 

Bővebben
2017
jan
4
HírVideó

Overwatch – tölthető az Oasis pálya

0

A Blizzard elérhetővé tette mindenki számára az Overwatch legújabb pályáját, az Oasis-t, így az már szabadon játszható. A kiadó erre az évre is újabb tartalmakat ígér. Így fest az új pálya. 

Bővebben
2016
nov
30
HírVideó

Itt az Overwatch új pályája

0

Oasis névre keresztelték az Overwatch új pályáját, melyet Dubairól mintáztak, s melyet a játék hivatalos tesztszerverén már ki is lehet próbálni. Egyelőre csak PC-n, konzolokon majd később élesedik az új terület. 

Bővebben
2016
nov
29
Hír

Overwatch – 1800-as szintig küzdötte fel magát

0

Bár hivatalosan nincs szintsapka az Overwatch-ban, valaki mégis csak megtudta, hogy hol a határ: a játék 1800-as szinten nem dobál több loot-ot, megáll a fejlődés. 

Bővebben
2016
nov
19
Hír

Az Overwatch is kapott Pro-patch-et

0

Az Overwatch váratlanul PlayStation 4 Pro-támogatást kapott, bár nem teljesen világos, hogy a frissítés pontosan mit is tesz a játékkal. A frissítés egy nagyobb, 2.0-s javítással érkezett. 

Bővebben
2016
nov
5
HírVideó

Bemutattál az Overwatch új karakterét

0

A BlizzCon-on rántotta le a leplet a Blizzard az Overwatch új karakteréről, Sombráról, akit most meg tudunk mutatni akcióban is. A játékhoz hamarosan új pálya is érkezik, sőt, a Blizzard profi ligát indít amatőröknek! 

Bővebben
2016
okt
13
HírVideó

Óránként 3 ezerrel nő az Overwatch játékosainak száma

0

A Blizzard májusban jelentette meg az Overwatch című játékát, s talán még ők sem számítottak akkora sikerre, amit a játék elért. Augusztus elejére már 15 millióan tolták a lövöldét. 

Bővebben