2018
okt
5
HírPletyka

Hamarosan lehet majd nevet cserélni PSN-en

0

A felhasználók már régóta követelik a Sony-n, és úgy néz ki, hogy végre nem talál süket fülekre: hamarosan valósságá válik a PSN-felhasználónév cseréje. A következő frissítésben benne lesz. 

Bővebben
2018
Sze
15
Hír

A PlayStation a harmadik legismertebb márka a briteknél

0

Egy friss felmérés szerint az Egyesült Királyságban a harmadik legismertebb márkanév a PlayStation 2018-ban, ezzel a japánok ismertsége hat helyet lépett előre a korábbi felmérés óta. 

Bővebben
2018
aug
1
Hír

Jól megy a PlayStation 4-nek

0

Befutott a Sony legfrissebb üzleti jelentése, amiből kiderült, hogy még mindig nagyon jól fogy a PlayStation 4, s bár a darabszámok csökkenek, életciklusa végére lehagyja simán a PlayStation 3-at. 

Bővebben
2018
Júl
20
Hír

Lehet jelentkezni PS4-re bétázni

0

A Sony bejelentette, hogy megnyitotta a regisztrációt a PlayStation 4 következő nagy rendszerfrissítésének bétatesztjére. Gyakorlatilag mást nem is nagyon lehet róla tudni, később lesznek információk.

Bővebben
2018
máj
27
Hír

A PlayStation 4 életciklusának végét járja, mondta a PlayStation-főnök

0

Az E3 közeledtével mindenki spekulál, hogy vajon mikor jelenti be a Sony a PlayStation 5-öt. Az biztos, hogy az idei expón nem lesz bejelentés, de a PlayStation-főnök napokban tett nyilatkozata már a változásts sejteti. 

Bővebben
2018
ápr
30
Hír

Már közel 80 millió PlayStation 4-et veretnek világszerte

0

A Sony közzétette jelentését az előző üzleti évének eredményeiről, amiből kiderült, hogy világszerte már 77 millió PlayStation 4 talált gazdára. A konzol fogyása ugyan lelassult, de egy év múlva ilyenkor már 90 millió felett lesz! 

Bővebben
2018
ápr
22
Hír

Olaszországban a döntő többség PS4-en játszik

0

Hivatalos adat érkezett Olaszországból, mely a videojáték-ipar legfőbb mutatóit összegző. Ebből kiderült, hogy az olaszországi gamerek döntő többsége PlayStation 4-en játszik a konzolok közül. 

Bővebben
2018
feb
3
Hír

Lemondott a Sony elnök-vezérigazgatója

0

A Sony a negyedéves pénzügyi jelentésével párhuzamosan azt is elárulta, hogy a vállalat elnök-vezérigazgatója, Kaz Hirai távozik a cég éléről április 1-től. Megunta a sok utazást. 

Bővebben
2018
feb
2
Hír

76,5 milliónál jár a PlayStation 4

0

A Sony közzétette a legfrissebb pénzügyi beszámolóját, melyből kiderült, hogy a PlayStation 4-ből már 76,5 millió darab kelt el világszerte, ebből 9 milliót az utóbbi negyedévben értékesítettek. 

Bővebben
2018
jan
20
Hír

Kisebbet frissült a PlayStation 4

0

Miközben a PlayStation 4 új, nagyobb frissítésére várunk, a Sony tegnap egy kisebb foltot terített, mely az 5.05-ös verziószámot kapta. A vállalat a nagy frissítés bétatesztjére készül. 

Bővebben
2018
jan
17
Hír

Készülőben a következő nagyobb PS4-frissítés

0

A Sony már javában kalapálja a PlayStation 4 következő nagyobb firmwarejét, mely az 5.50-s verziószámmal érkezik majd. Hamarosan indul a szoftver tesztelése, melyre bárki jelentkezhet. 

Bővebben
2018
jan
6
Hír

Ezeket a címeket töltötték le tavaly legtöbben PS4-re

0

A Sony közzétette, hogy melyik tíz játékot töltötték le a legtöbben tavaly a PlayStation Store-ból. A lista nem rangsorolja, hogy adott játék mekkora bevételt hozott, csak a letöltések számát vette alapul. 

Bővebben
2017
dec
14
Hír

Új rendszerszoftvert kapott a PlayStation 4

0

A Sony új verziószámmal előrukkolt a PlayStation 4 legújabb szoftverével, mely az 5.03-as számot kapta a keresztségben. Mivel ez egy apróbb frissítés, ne várj semmi egetrengetőt. 

Bővebben
2017
nov
28
Hír

Aranyból készült Fekete Péntek a Sonynál

0

Ha egy vállalatot kell mondani, aki óriásit kaszált a Fekete Péntek alkalmából, akkor az a Sony: a vállalat a PlayStation-nel, és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal, termékekkel rekordot döntött. 

Bővebben