PlayStation 4 | Konzol Center
2019
aug
18
HírVideó

Újabb PS4-kontrollerek érkeznek

0

A Sony újabb PlayStation 4-kontrollereket dob piacra, azonban ezek természetesen csak esztétikailag különböznek a korábbiaktól, ugyanis más külsőt kapnak, funkcionalitásuk ugyanaz lesz.

Bővebben
2019
Júl
28
Hír

Indul a PlayStation 4 7.00-s firmware tesztje

0

A Sony megkezdte a bétakulcsok küldözgetését a PlayStation 4 legújabb, 7.00-s firmware-ének tesztjére. A bétakulcsok megoszthatók, így könnyen lehet, hogy te is kapsz majd egyet. Jönnek az új fícsörök.

Bővebben
2019
ápr
28
Hír

Csak pár hónap kell a százmilliomodik PlayStation 4-hez

0

Kis túlzással már csak egy hajszál választja el a Sony-t attól, hogy eladja a százmilliomodik PlayStation 4-et, derült ki a vállalat legfrissebb pénzügyi jelentéséből. Vélhetően a nyár végéig teljesítik ezt a mérföldkövet.

Bővebben
2019
feb
1
Hír

94 milliónál jár a PlayStation 4

0

A Sony hivatalosan is közzétette pénzügyi eredményeit, melyből kiderült, hogy a PlayStation 4 megjelenése óta már 94,2 millió példányban kelt el tavaly december végéig. Toronymagasan vezet, de a Switch nagyon jön. 

Bővebben
2018
dec
16
Hír

PlayStation 4 – te mennyit játszottál az elmúlt öt évben?

0

A PlayStation 4 ötödik éve éri el töretlen sikereit a piacon, ennyi idő alatt elmondhatatlanul sok időt töltöttek játékkal a rajongók világszerte. Egy igazi meglepetésként a Sony elárulja most, hogy te mennyit játszottál. 

Bővebben
2018
nov
16
Hír

Ötéves a PlayStation 4

0

Pontosan öt évvel ezelőtt indult hódító útjára a PlayStation 4, amiről talán még a Sony sem gondolta, hogy ennyire sikeres lesz. A születésnap alkalmából érdekes számokat és adatokat osztottak meg a világgal. 

Bővebben
2018
nov
10
Hír

Ráncfelvarrt PS4 Pro kerül piacra

0

A Red Dead Redemption II-t bundle formájában megvásárló Sony-rajongók egy új, módosított PS4 Pro-t kaptak már a csomagban, melyről külön semmilyen bejelentést nem tett a Sony. Csendesebb, halkabb, melegebb. 

Bővebben
2018
okt
30
Hír

Még mindig szalad a PlayStation 4 szekere

0

A Sony közzétette az aktuális pénzügyi negyedévének helyzetjelentését, melyből kiderült, hogy bár a hardverértékesítés lassult, a PlayStation 4-nek még mindig fut a szekere, nem is rosszul! 

Bővebben
2018
okt
5
HírPletyka

Hamarosan lehet majd nevet cserélni PSN-en

0

A felhasználók már régóta követelik a Sony-n, és úgy néz ki, hogy végre nem talál süket fülekre: hamarosan valósságá válik a PSN-felhasználónév cseréje. A következő frissítésben benne lesz. 

Bővebben
2018
Sze
15
Hír

A PlayStation a harmadik legismertebb márka a briteknél

0

Egy friss felmérés szerint az Egyesült Királyságban a harmadik legismertebb márkanév a PlayStation 2018-ban, ezzel a japánok ismertsége hat helyet lépett előre a korábbi felmérés óta. 

Bővebben
2018
aug
1
Hír

Jól megy a PlayStation 4-nek

0

Befutott a Sony legfrissebb üzleti jelentése, amiből kiderült, hogy még mindig nagyon jól fogy a PlayStation 4, s bár a darabszámok csökkenek, életciklusa végére lehagyja simán a PlayStation 3-at. 

Bővebben
2018
Júl
20
Hír

Lehet jelentkezni PS4-re bétázni

0

A Sony bejelentette, hogy megnyitotta a regisztrációt a PlayStation 4 következő nagy rendszerfrissítésének bétatesztjére. Gyakorlatilag mást nem is nagyon lehet róla tudni, később lesznek információk.

Bővebben
2018
máj
27
Hír

A PlayStation 4 életciklusának végét járja, mondta a PlayStation-főnök

0

Az E3 közeledtével mindenki spekulál, hogy vajon mikor jelenti be a Sony a PlayStation 5-öt. Az biztos, hogy az idei expón nem lesz bejelentés, de a PlayStation-főnök napokban tett nyilatkozata már a változásts sejteti. 

Bővebben
2018
ápr
30
Hír

Már közel 80 millió PlayStation 4-et veretnek világszerte

0

A Sony közzétette jelentését az előző üzleti évének eredményeiről, amiből kiderült, hogy világszerte már 77 millió PlayStation 4 talált gazdára. A konzol fogyása ugyan lelassult, de egy év múlva ilyenkor már 90 millió felett lesz! 

Bővebben