2017
máj
24
Hír

70 millió PSN-felhasználó van

0

A Sony érdekes információt tett közzé a napokban, melyből kiderült, hogy a PlayStation Network-nek 70 millió aktív felhasználója van. Azaz, ennyi ember játszik rendszeresen PlayStation-ön. 

Bővebben
2016
Sze
11
Hír

Az Xbox Live megbízhatóbb és gyorsabb a PlayStation Network-nél

0

Érdekes felmérés eredménye jelent meg, vagyis tette közzé a Microsoft büszkén, miszerint az Xbox Live hálózata jobb és gyorsabb, mint a nagy konkurens Sony PlayStation Network-je. 

Bővebben
2016
ápr
18
Hír

Holnap leáll a PlayStation Network

0

Ne kapjon senki szívrohamot, természetesen csak időszakosan nem lesz elérhető holnap a PlayStation Network, az ok pedig a már megszokott: karbantartják a hálózatot. 

Bővebben
2015
nov
27
Hír

Tényleg fekete a péntek a Sony-nak: leállt a PlayStation Network

Ismét ékes bizonyítéka annak, hogy a japánok nem tudnak jó hálózatot építeni: a Fekete Péntek akciói miatt világszerte több helyen behalt a PSN, máshol csak dög lassú, akadozik. A Sony vallott. 

Bővebben
2015
jún
25
Hír

Így növelheted a PSN letöltési sebességét PS4-en és PS3-on

A PlayStation Network letöltési sebessége változékonyabb, mint az áprilisi időjárás, s bizony sokszor nagy kihívás kivárni, míg bármi is lecsordogál, pláne 40+ gigás játékok esetén. Így javíthatod a letöltési sebességet. 

Bővebben
2015
jan
2
Hír

A Sony kárpótol a karácsonyi PSN-leállás miatt

A milliók szórakozását tönkretevő, tavaly karácsonyi DDoS támadások következtében elérhetetlenné váló PlayStation Network miatt a Sony kárpótolja a PS Plus-tagokat. Azokat is, akik akkor nem játszottak volna.

Bővebben
2014
ápr
15
Hír

Húsvét hétfőn leáll a PlayStation Network

0

No nem kell senkinek a szívéhez kapni, természetesen nem véglegesen. A Sony csupán tervezett karbantartást eszközöl az online rendszerben, mely számos szolgáltatást érint majd. 

Bővebben
2014
jan
24
Hír

Karbantartás miatt leáll a PSN hétfőn

0

A Sony ffigyelmeztette az európai PlayStation Network felhasználóit, hogy január 27-én, azaz jövő héten hétfőn karbantartja a rendszert, ami miatt az időszakosan nem lesz elérhető.

Bővebben
2013
nov
30
Hír

Leállt a PlayStation Network

0

Senki ne ijedjen meg, szó nincs olyan leállásról, mely két évvel ezelőtt hozta rá a frászt a PlayStation-felhasználókra, azonban való igaz, hogy a világ számos pontján a PlayStation Network nem elérhető. A Sony tud természetesen róla.

Bővebben
2013
Júl
14
Hír

Nem fellebez a Sony a 2011-es PSN-leállásért kapott bírság miatt

0

Rémálmainkban se jöjjön elő 2011 tavasza, amikor a PlayStation Network több mint egy hónapig nem volt elérhető hackertámadás miatt. Az Egyesült Királyságban mindezért a Sony vaskos bírságot kapott, melyet végül úgy döntöttek, nem fellebbeznek meg.

Bővebben
2013
Már
4
Hír

PlayStation Network karbantartás lesz ma

0

A Sony újabb “nagytakarítást” végez online rendszerén, a PlayStation Network-ön ma délután, jelentette be a japán vállalat. A karbantartás 17 órakor kezdődik, és holnap hajnal három óráig tart.

Bővebben
2013
jan
24
Hír

Bírságot kapott a Sony a nagy PSN-leállás miatt

0

PlayStation játékosok egészen biztosan nem felejtik 2011 áprilisát, amikor is a PlayStation Network hackertámadás miatt megadta magát egy teljes hónapra. Most ítélet született az ügyben, a Sony bírságot kapott a felkészületlensége miatt.

Bővebben
2012
dec
23

Akciós az Assassin’s Creed III PSN-en

0

Az Ubisoft és a PlayStation Network közösen szeretnének kedveskedni a játékosoknak, ugyanis ezen a hétvégén leárazták az Assassin’s Creed III-at, illetve az Assassin’s Creed III: Liberation-t. Az akció ma éjfélig tart.

Bővebben
2012
nov
11
Hír

Holnap leáll a PlayStation Network

0

Hétfő, azaz holnap reggel az európai PlayStation Network nem lesz elérhető helyi idő szerint reggel hét és tíz óra között karbantartás miatt, így ha ekkor szeretnél vásárolgatni, keress helyette más elfoglaltságot!

Bővebben