PlayStation Now | Konzol Center
2019
Már
12
HírVideó

Újabb európai országokban érhető el a PlayStation Now

0

A Sony Interactive Entertainment bejelentette, hogy immáron hét újabb európai országban is elérhető a PlayStation Now szolgáltatásuk. Mától ezekben az országokban is streamelve lehet játszani PS3-as címekkel.

Bővebben
2018
okt
7
Hír

Nagyot frissült a PlayStation Now

0

A Sony frissített egy nagyot a PlayStation Now kínálatában, a streamelős szolgáltatásba tíz-tíz új játék került be régiónként, azonban ezek nem ugyanazok. A szolgáltatás egy hétig ingyenesen próbálható ki. 

Bővebben
2018
jún
6

Erősít a PlayStation Now

0

Újabb játékok kerülnek be a PlayStation Now szolgáltatás portfoliójába, emellett júniusban kedvezményes áron lehet kipróbálni a szolgáltatást, a szokásos havidíj mindössze feléért. 

Bővebben
2017
Júl
8
Hír

Kiegészült a PlayStation Now

0

A Sony márciusban bejelentette, hogy a PlayStation Now szolgáltatása keretében hamarosan PS4-es játékokkal is lehet játszani. Eltelt néhány hónap, és íz ígéret teljesült: 51 játék került be a felhozatalba. 

Bővebben
2015
dec
7
HírVideó

Új játékokkal bővül a PlayStation Now

A Sony bejelentette, hogy az eddigi 250 játék mellé újabb címek csatlakoznak a PlayStation Now szolgáltatásban, ezúttal a Warner Bros. kilenc játéka válik a repertoár részéve. 

Bővebben
2015
okt
10
Hír

Előfizetéses modellt kapott a PlayStation Now

A PlayStation Now-szolgáltatás az Egyesült Királyságban egy új, előfizetéses modellt kapott, melynek lényege, hogy fix havidíjért is lehet mostantól PS4-re és Vitára PS3-as játékokat sztrímelni. 

Bővebben
2014
aug
3
Hír

Pofátlanul drága a PS Now szolgáltatás

0

A héten zajlott le a Sony felhő alapú szolgáltatásának, a PS Now-nak a bétatesztje, melyben PS3-as játékokat bérelhetünk majd PlayStation 4-re. A gond csak az, hogy már-már irreálisan sokba kerül mindez. 

Bővebben
2014
jún
14
Hír

Jövőre jön Európába a PlayStation Now

0

Ha eljön a PlayStation Now szolgáltatás Európába, az Egyesült Királyság lesz az, ahol először bevezetésre kerül, derült ki egy Digital Spy-féle interjúból. Ha minden jól megy, a jövő év első felében ez már meg is történik. 

Bővebben
2014
máj
15
Hír

Több száz játékkal készül a PlayStation Now

0

A PlayStation Now-szolgáltatás bétatesztje már javában folyik, a Sony nagyon készül a rajtra. Bár a teszt során korlátozott számú játék érhető el, a szolgáltatás rajtjára több száz játékot ígér a kiadó. Hmmm, impresszív! 

Bővebben
2014
feb
4
Hír

Így fut a PlayStation Now

0

A PlayStation Now szolgáltatás jelenleg a bétateszt fázisában van az Egyesült Államokban, azonban az egyik felhasználó feltöltött egy videót a Sony streaming-szolgáltatásáról az internetre. Mozgásban a Killzone 3.

Bővebben
2014
feb
3
Hír

Kiszivárogtak a PlayStation Now bétájának címei

0

A Sony néhány héttel ezelőtt jelentette be az új streaming-szolgáltatását, a PlayStation Now-t, s úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban hamarosan kezdődik a szolgáltatás tesztelése, s már az is tudható, hogy milyen címekkel.

Bővebben
2014
jan
8
Hír

PlayStation Now: eljött a visszafelé kompatibilitás kora

0

Nagy kő gördülhet le a PlayStation 4 tulajdonosok válláról, a Sony ugyanis a CES 2014 falain belül bejelentette a PlayStation Now-szolgáltatást, mely lehetővé teszi előző generációs játékok futtatását PS4-en.

Bővebben