2018
nov
1
Hír

Nyilvánosak a novemberi PS Plus játékai

0

A Sony közzétette, hogy novemberben mit kapnak a PS Plus előfizetői a pénzükért cserébe. Jön a Yakuza Kiwami és a Bulletstorm, PS3-on pedig lehetőség lesz egy kis bulira a Jackbox Party Pack 2 segítségével. 

Bővebben
2018
aug
30
HírVideó

Befutott a PlayStation Plus szeptemberi kínálata

0

Összekapta magát a Sony, és szeptemberre ütős felhozatalt állított össze a havidíjért cserébe a PlayStation Plus felhasználóknak. A legerősebb cím a kínálatban a Destiny 2 lesz. 

Bővebben
2018
aug
2
HírVideó

Erős lett az augusztusi PlayStation Plus

0

Jól sikerült a Sony választása az augusztusi PlayStation Plus-ba, ugyanis a Mafia III és a Dead by Daylight lesz a PlayStation 4 kínálata azoknak, akik fizetik a szolgáltatás havidíját cserébe. Videón a havi kínálat. 

Bővebben
2018
jún
27
HírVideó

Befutott a PS Plus júliusi kínálata

0

A Sony közzétette a PlayStation Plus előfizetők által júliusban letölthető játékok listáját, s végre decens hónapnak néznek elébe a szolgáltatásért pénzt kiadó felhasználók. Jön a Heavy Rain, minden idők egyik legjobb játéka. 

Bővebben
2018
jún
3
HírVideó

Itt a PlayStation Plus júniusi kínálata

0

Langyos lesz a felhozatal a Sonynál júniusban: a PlayStation Plus játékainak összeválogatásába sok energiát nem öltek a japánok. Talán az XCOM-kedvelőknek jelenhet meg halvány mosoly a szájuk szélén. 

Bővebben
2018
ápr
26
HírVideó

Ezt kínálja a PlayStation Plus májusban

0

A Sony közzétette, hogy májusban a havi előfizetési díjért cserébe milyen játékokakat kapnak a PlayStation Plus előfizetői. Ebben a hónapban nem lesz ok panaszra. 

Bővebben
2018
Már
30
HírVideó

A Mad Maxet tojja a Sony nyula húsvétra

0

A Sony leleplezte a PlayStation Plus szolgáltatásának áprilisi kínálatát, így kiderült, hogy mit kapnak az előfizetők a pénzükért Húsvét havában a japánok virtuális nyulától. Az egyik cím érdekes lehet néhány embernek. 

Bővebben
2018
Már
4
Hír

Negyedével csökkent a PlayStation Plus-előfizetés ára

0

Ha még nem vagy előfizetője a PlayStation Plus-szolgáltatásnak, de tervben van, hogy csatlakozz, itt a remek lehetőség, ugyanis az éves előfizetés ára most 25%-kal kedvezőbb, mint a hivatalos ár. 

Bővebben
2018
feb
28
HírVélemény

Nagyot szól a márciusi PlayStation Plus

0

A Sony az utóbbi évek legjobb kínálatát hozta össze a PlayStation Plus előfizetőinek márciusra. Ilyen kaliberű játékokat kellene minden hónapban kapnia annak, aki pénzt fizet a szolgáltatásért.

Bővebben
2018
feb
1
HírVideó

Ez lesz a PlayStation Plus februári kínálatában

0

A Sony közzétette, hogy feburárban a havi előfiztési díjért cserébe milyen játékot kapnak a szolgáltatás felhasználói. Ezúttal egy fokkal jobb a helyzet, mint az utóbbi hónapokban volt. 

Bővebben
2018
jan
2
Hír

Mától tölthetők a januári PS Plus-játékok

0

A mai nappal elérhetővé válnak a PlayStation Plus-előfizetők részére a letölthető játékok, melyeket mindaddig lehet püfölni majd, amíg vagy meg nem unja a játékos, vagy az előfizetése tart. 

Bővebben
2017
dec
28
HírVideó

Egész jól indítja az évet a PS Plus januárban

0

A Sony közzétette a januári PlayStation Plus játékkínálatát, mely az utóbbi hónapokhoz képest határozottan jobbra sikerült. Deus Ex rajongók előnyben. 

Bővebben
2017
nov
30
HírVideó

A sötét oldalra invitál a decemberi PS Plus kínálata

0

A Sony közzé tette a decemberben, havi fizetési díjért megvásárolható PlayStation Plus-játékok listáját, melynek kétségkívül egyetlen értelmes címe a Darksiders II: Definitive Edition lesz. 

Bővebben
2017
nov
13
Hír

Ingyenes lesz a multi hétvégén PlayStation 4-en

0

A Sony ezen a hétvégén ismét kitárja kapuit a PlayStation 4 felhasználói előtt, és ingyenessé teszi a multiplayer játékot mindenki számára. Korlátozás nincs, nem kell PlayStation Plus-előfizetés 

Bővebben