2018
jún
27
HírVideó

Befutott a PS Plus júliusi kínálata

0

A Sony közzétette a PlayStation Plus előfizetők által júliusban letölthető játékok listáját, s végre decens hónapnak néznek elébe a szolgáltatásért pénzt kiadó felhasználók. Jön a Heavy Rain, minden idők egyik legjobb játéka. 

Bővebben
2018
jún
3
HírVideó

Itt a PlayStation Plus júniusi kínálata

0

Langyos lesz a felhozatal a Sonynál júniusban: a PlayStation Plus játékainak összeválogatásába sok energiát nem öltek a japánok. Talán az XCOM-kedvelőknek jelenhet meg halvány mosoly a szájuk szélén. 

Bővebben
2018
ápr
26
HírVideó

Ezt kínálja a PlayStation Plus májusban

0

A Sony közzétette, hogy májusban a havi előfizetési díjért cserébe milyen játékokakat kapnak a PlayStation Plus előfizetői. Ebben a hónapban nem lesz ok panaszra. 

Bővebben
2018
Már
30
HírVideó

A Mad Maxet tojja a Sony nyula húsvétra

0

A Sony leleplezte a PlayStation Plus szolgáltatásának áprilisi kínálatát, így kiderült, hogy mit kapnak az előfizetők a pénzükért Húsvét havában a japánok virtuális nyulától. Az egyik cím érdekes lehet néhány embernek. 

Bővebben
2018
Már
4
Hír

Negyedével csökkent a PlayStation Plus-előfizetés ára

0

Ha még nem vagy előfizetője a PlayStation Plus-szolgáltatásnak, de tervben van, hogy csatlakozz, itt a remek lehetőség, ugyanis az éves előfizetés ára most 25%-kal kedvezőbb, mint a hivatalos ár. 

Bővebben
2018
feb
28
HírVélemény

Nagyot szól a márciusi PlayStation Plus

0

A Sony az utóbbi évek legjobb kínálatát hozta össze a PlayStation Plus előfizetőinek márciusra. Ilyen kaliberű játékokat kellene minden hónapban kapnia annak, aki pénzt fizet a szolgáltatásért.

Bővebben
2018
feb
1
HírVideó

Ez lesz a PlayStation Plus februári kínálatában

0

A Sony közzétette, hogy feburárban a havi előfiztési díjért cserébe milyen játékot kapnak a szolgáltatás felhasználói. Ezúttal egy fokkal jobb a helyzet, mint az utóbbi hónapokban volt. 

Bővebben
2018
jan
2
Hír

Mától tölthetők a januári PS Plus-játékok

0

A mai nappal elérhetővé válnak a PlayStation Plus-előfizetők részére a letölthető játékok, melyeket mindaddig lehet püfölni majd, amíg vagy meg nem unja a játékos, vagy az előfizetése tart. 

Bővebben
2017
dec
28
HírVideó

Egész jól indítja az évet a PS Plus januárban

0

A Sony közzétette a januári PlayStation Plus játékkínálatát, mely az utóbbi hónapokhoz képest határozottan jobbra sikerült. Deus Ex rajongók előnyben. 

Bővebben
2017
nov
30
HírVideó

A sötét oldalra invitál a decemberi PS Plus kínálata

0

A Sony közzé tette a decemberben, havi fizetési díjért megvásárolható PlayStation Plus-játékok listáját, melynek kétségkívül egyetlen értelmes címe a Darksiders II: Definitive Edition lesz. 

Bővebben
2017
nov
13
Hír

Ingyenes lesz a multi hétvégén PlayStation 4-en

0

A Sony ezen a hétvégén ismét kitárja kapuit a PlayStation 4 felhasználói előtt, és ingyenessé teszi a multiplayer játékot mindenki számára. Korlátozás nincs, nem kell PlayStation Plus-előfizetés 

Bővebben
2017
nov
3
HírVideó

Íme, a novemberi játékok PlayStation Plus-hoz

0

A november 7-én élesedő új kínálatban nyolc játékot kapnak az előfizetési díjukért a PS Plus-tagok, ezek egyike sem méltó szinte említésre sem, platformtól függetlenül. A rend kedvéért azért itt az összefoglaló videó. 

Bővebben
2017
Sze
28
HírVideó

Itt a PS Plus októberi felhozatala

0

A Sony leleplezte, hogy mit kapnak a pénzükért cserébe a PS Plus előfizetői: az októberi játékok legerősebbike a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Kicsit javult a korábbi felhozatal. 

Bővebben
2017
Júl
29
Hír

Drágább lesz a PlayStation Plus-előfizetés

0

A Sony bejelentette, hogy augusztus végétől felemeli a PlayStation Plus-előfizetés árát Európában. Így mostantól kezdve az éves tagságért magyar forintban kb. 18 ezret kell fizetni. 

Bővebben