PlayStation Plus | Konzol Center
2019
aug
30
HírVideó

Odaver a PlayStation Plus szeptemberi felhozatala

0

A Sony végre összekapta magát, és egy igazán jó hónappal örvendezteti meg a PlayStation Plus előfizetőit. Két nagy cím érkezik az őszi nyitányra, a Batman: Arkham Knight és a Darksiders III. Így kell ezt!

Bővebben
2019
jún
28
HírVideó

Nem túl emberes a júliusi PlayStation Plus-felhozatal

0

Ha valakit érdekel a foci, olvasson tovább, akit nem, csináljon helyette bármi mást. A Sony júliusi PlayStation Plus-ban kínált fizetős játékai: PES 2019, valamint egy mobiljáték minőségű produktum. Komoly!

Bővebben
2019
jún
2
Hír

Augusztustól emelkedik a PlayStation Plus-előfizetés ára

0

Utoljára két évvel ezelőtt változtatta a PlayStation Plus-előfizetés árát a Sony Európában, most nagyon úgy tűnik, hogy ismét megteszi. A japán cég már értesíti a változásról a felhasználókat.

Bővebben
2019
máj
4
HírVideó

Zsenge a PlayStation Plus májusi felhozatala, mint a jó zöldborsó

0

A Sony-nál is rövidzárlat  van, a PlayStation Plus tagjai a havi előfizetési díjukért ismét két harmatos címmel lesznek gazdagabbak, melyek mindegyike természetesen indie alkotás. Toljátok inkább a Sekirot!

Bővebben
2019
Már
29
HírVideó

Ezek lesznek az áprilisi PlayStation Plus-játékok

0

Lagymatag felhozatallal nyitja a tavaszt a Sony, ugyanis az áprilisi PlayStation Plus-kínálatban nem sok olyan játék van, amit már bárki ne akart volna fillérekért megvenni korábban. A The Surge lenne a legnagyobb név.

Bővebben
2019
feb
9
Hír

Mostantól 100GB a PlayStation Plus felhője

0

Múlt hónapban jelentette be a Sony, hogy a PlayStation Plus előfizetői az eddigi 10GB helyett már 100GB tárhelyet kapnak a felhőbe, ahol mentéseiket és egyéb állományaikat kezelhetik. Mi lehet a döntés hátterében?

Bővebben
2018
dec
27
HírVélemény

A Sony is kacatokkal nyitja az évet

0

A Microsoft harmatgyenge felhozatala után a Sony is haloványan nyitja az évet a PS Plus kínálatával, ugyani rém gyenge címeket ad az előfizetőknek a havidíjukért cserébe. Ideje lenne már ezt komolyabban venni! 

Bővebben
2018
dec
2
HírVideó

PlayStation Plus december – horrorra akadva

0

A Sony fellibbentette a fátylat a decemberi PlayStation Plus kínálatáról, melyben az egyetlen értelmezhető játék is egy horror cím, a SOMA lesz. A többi címet egész biztos, hogy meg kell “gugliznod”. 

Bővebben
2018
nov
1
Hír

Nyilvánosak a novemberi PS Plus játékai

0

A Sony közzétette, hogy novemberben mit kapnak a PS Plus előfizetői a pénzükért cserébe. Jön a Yakuza Kiwami és a Bulletstorm, PS3-on pedig lehetőség lesz egy kis bulira a Jackbox Party Pack 2 segítségével. 

Bővebben
2018
aug
30
HírVideó

Befutott a PlayStation Plus szeptemberi kínálata

0

Összekapta magát a Sony, és szeptemberre ütős felhozatalt állított össze a havidíjért cserébe a PlayStation Plus felhasználóknak. A legerősebb cím a kínálatban a Destiny 2 lesz. 

Bővebben
2018
aug
2
HírVideó

Erős lett az augusztusi PlayStation Plus

0

Jól sikerült a Sony választása az augusztusi PlayStation Plus-ba, ugyanis a Mafia III és a Dead by Daylight lesz a PlayStation 4 kínálata azoknak, akik fizetik a szolgáltatás havidíját cserébe. Videón a havi kínálat. 

Bővebben
2018
jún
27
HírVideó

Befutott a PS Plus júliusi kínálata

0

A Sony közzétette a PlayStation Plus előfizetők által júliusban letölthető játékok listáját, s végre decens hónapnak néznek elébe a szolgáltatásért pénzt kiadó felhasználók. Jön a Heavy Rain, minden idők egyik legjobb játéka. 

Bővebben
2018
jún
3
HírVideó

Itt a PlayStation Plus júniusi kínálata

0

Langyos lesz a felhozatal a Sonynál júniusban: a PlayStation Plus játékainak összeválogatásába sok energiát nem öltek a japánok. Talán az XCOM-kedvelőknek jelenhet meg halvány mosoly a szájuk szélén. 

Bővebben
2018
ápr
26
HírVideó

Ezt kínálja a PlayStation Plus májusban

0

A Sony közzétette, hogy májusban a havi előfizetési díjért cserébe milyen játékokakat kapnak a PlayStation Plus előfizetői. Ebben a hónapban nem lesz ok panaszra. 

Bővebben