2017
máj
14
Hír

Flash Sale indult a PlayStation Store-ban

0

A Sony legújabb Flash Sale-je elstartolt a PlayStation Store-ban, mely minden platformon kínál akciós játékokat. Összesen 110 játékra került akciós címke, holnapig él a kedvezményes lehetőség. 

Bővebben
2016
nov
20
HírVideó

Csütörtökön indul a Sony Fekete Péntekje

0

Jövő héten csütörtökön indul PSN-en a Sony Black Friday Sale-je, s ez egész furcsán derült ki. A japánok közzétettek egy YouTube videót, melyet nézve csak kapkodod a fejed.

Bővebben
2016
máj
22
Hír

1 400 forint a Killzone: Shadow Fall PSN-en

0

Az amerikai PlayStation Store elindította aktuális Flash Sale promócióját, melyben körülbelül egy tucat játék vásárolható meg kevesebb, mint 5 dolláros áron. Köztük a Killzone: Shadow Fall. 

Bővebben
2016
máj
19
Hír

Őrült akció kezdődött a PlayStation Store-ban

0

A Sony útjára indította a PSN May Madness Sale-t, azaz az őrült május leárazást PSN-en, melyben egy rakat játék kapható akár 50%-os kedvezménnyel is. Köztük akár a GTA V is. 

Bővebben
2016
máj
4
Hír

Masszív akció indult PSN-en

0

A Sony hirtelen felindulásból méretes akciót indított PSN-en, egy rakat játék kapott kedvező árcédulát. Igen komoly vételek is vannak, nem árt szemfülesnek lenni, és bizony jöhet a jó fogás! 

Bővebben
2015
dec
1
Hír

Elindult a karácsonyi akciózás a PSN-en

A Sony idén is megtartja a 12 Deals of Christmas promócióját, mely a mai nappal szép csendben kezdetét is vette. PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra lehet majd akciós játékokat venni. 

Bővebben
2015
jún
28
Hír

Elindult a PSN Fantasy Flash Sale

Amennyiben játékhiányban szenvedsz, azonban bolondulsz a fantasy-játékokért, és még van is néhány felesleges forintod, akkor mindenképp érdemes ránézned a tegnap útjára indult PSN Fantasy Flash Sale-nek. 

Bővebben
2014
aug
25
Hír

Támadták a PSN-t, ismét működik

A tegnapi nap folyamán DDoS-támadásnak vetették alá a PlayStation Network szervereit, ezért a szolgáltatás nem volt elérhető. A Sony alsónacija egészen biztos barna lett, ha felrémlettek a 2011-es események. Akkora baj most nincs. 

Bővebben
2014
ápr
19
Hír

PlayStation-játékok 220 forintért

0

A Sony kizárólag erre a hétvégére akciót hirdetett Flash Sale néven, melynek keretein belül 34 PlayStation-játék várásolható meg 0,99 dolláros, azaz 220 forintos áron. 

Bővebben
2014
Már
29
Hír

Akciózik az Electronic Arts PSN-en

0

Úgy tűnik, hogy ez egy ilyen akciós hétvége lesz, ugyanis a Microsoft után vagy épp mellett az Electronic Arts is leakciózta játékait az amerikai PlayStation Store-ban, melynek keretében PlayStation 3-as játékokat lehet kedvezménnyel megvásárolni. 

Bővebben
2014
feb
13
Hír

Íme a január PlayStation Store-toplista

0

December után a januári PlayStation Store-toplistát is közzétesszük a Sony jóvoltából, melyből kiderül, hogy PS3-on szégyenszemre a Minecraft volt a legnépszerűbb játék. PS4-en pedig az új COD volt a sláger. 

Bővebben
2014
jan
10
Hír

Íme a decemberi PlayStation Store-toplista

0

A Sony közzétette platformonkénti bontásban, hogy mely játékok voltak a legnépszerűbbek 2013 decemberében a PlayStation Store-ban, azaz, mely címek érték el a legnagyobb letöltésszámot. Meglepően a Minecraft lett a győztes.

Bővebben
2014
jan
3
Hír

A DERP már a PSN-t is szivatja

0

Alig néhány másodperccel azután, hogy kiderült, az EA Origin-szolgáltatását a DERP nevű hackerek csoportja megfektette, sajnos arról kell beszámolnunk, hogy a PlayStation Network sem maradt ki a szórásból.

Bővebben
2013
nov
30
Hír

Leállt a PlayStation Network

0

Senki ne ijedjen meg, szó nincs olyan leállásról, mely két évvel ezelőtt hozta rá a frászt a PlayStation-felhasználókra, azonban való igaz, hogy a világ számos pontján a PlayStation Network nem elérhető. A Sony tud természetesen róla.

Bővebben