2018
jan
1
HírPletyka

Júniusban jöhet a Red Dead Redemption 2

0

Az élet megy tovább, mindenkinek boldog új évet kívánunk, melyet nyisson az a hír, hogy úgy néz ki, hogy júniusban érkezik a Rockstar mindenki által várt játéka, a Red Dead Redemption 2. 

Bővebben
2017
Sze
28
HírVideó

Itt a Red Dead Redemption 2 új előzetese

0

A Rockstar mára ígért valamit a Red Dead Redemption 2-ből, ami nem más, mint a legújabb előzetes. A játék fantasztikusan néz ki, de sajnos 2018 tavaszáig várni kell még rá. 

Bővebben
2017
Sze
23
Hír

Jövő héten Red Dead Redemption 2-bejelentés jöhet

0

A Rockstarnak mondanivalója van, derült ki tegnap egy tweetjük-ből. Minden bizonnyal a Red Dead Redemption 2-vel kapcsolatban szeretnének valamit megosztani az internet népével. 

Bővebben
2017
aug
6
Hír

Nem biztos a PC-s Red Dead Redemption 2

0

Ismét lehet, hogy nagy pofont kapnak a még mindig PC-n játszók, a Rockstar ugyanis még mindig nem erősítette meg, hogy lesz PC-s verziója a Red Dead Redemption 2-nek. Sőt, a kiadójuk mást sejtet. 

Bővebben
2016
okt
21
Hír

Red Dead Redemption 2 – a PS4-esek előnyt élveznek

0

A Red Dead Redemption 2-vel előnyben lesz az, aki PlayStation 4-en játssza, ugyanis a Sony megállapodott a Rockstarral arról, hogy az ő konzoltábor juthasson hozzá először egyfajta tartalomhoz. 

Bővebben
2016
okt
20
HírVideó

Itt a Red Dead Redemption 2 első előzetese

0

A Rockstar Games tegnapi ígéretéhez híven közzétette a Red Dead Redemption 2 első előzetesét, melyben túl sok akciót nem, hangulatot annál inkább kaphatunk. A játék hivatalosan jövő év őszén jelenik meg, felejtsétek el! 

Bővebben
2016
okt
19
Hír

Hivatalos a Red Dead Redemption 2

0

Már a Rockstar sem terel, és megerősítette, hogy valóban érkezik a Red Dead Redemption 2, az első trailert a holnapi napra ígérték. Egyelőre szinte semmit nem lehet tudni a játékról. 

Bővebben