2018
Sze
22
Hír

FPS-nézetből is végigjátszható a Red Dead Redemption 2

0

Kevés fejlesztő van a világon, aki arra képes, mint a Rockstar Games: a játékos preferenciájára bízza, hogy egy játékot külső nézetből (TPS) vagy belső nézetből (FPS) akar játszani. A Red Dead Redemption 2 is ilyen lesz. 

Bővebben
2018
aug
10
HírVideó

Red Dead Redemption 2 – az első gameplay trailer

0

Sokat kellett várni rá, de megérte, a Red Dead Redemption 2 első gameplay előzetese feltörölte a padlót a rajongókkal. A Rockstar-minőség garantált, októberre ne csináljatok nagyon más programot! 

Bővebben
2018
jún
5
HírVélemény

Három prémium kiadást kap a Red Dead Redemption 2

0

A Rockstar Games bejelentette, hogy az év végén megjelenő Red Dead Redemption 2-höz három prémium kiadást is tervez. A természetesen más-más tartalommal érkező pakkok ára is különböző lesz.

Bővebben
2018
máj
6
HírVideó

Red Dead Redemption 2 trailer és információk

0

Kicsit megkésve bár, de csak megosztjuk a Red Dead Redemption 2 a héten fellőtt trailerét, és kárpótlásként a kis csúszásért egy-két érdekes információt is elárulunk a játékról. 

Bővebben
2018
máj
1
HírVideó

Holnap jön a Red Dead Redemption II második előzetese

0

A Rockstar Games bejelentette, hogy magyar idő szerint holnap 17 órakor teszi fel a YouTube-csatornájára a Red Dead Redemption harmadik előzetesét. Addig mindenki érje be azzal, amit a hajtás után lát. 

Bővebben
2018
feb
3
Hír

Hivatalos a Red Dead Redemption 2 megjelenési dátuma

0

A Rockstar hosszú várakozás után elárulta, hogy mikor jelenik meg a Red Dead Redemption 2. Eddig a jó hír. A rossz viszont az, hogy ismét csúszik a játék, immáron ki tudja hányadjára. 

Bővebben
2018
jan
1
HírPletyka

Júniusban jöhet a Red Dead Redemption 2

0

Az élet megy tovább, mindenkinek boldog új évet kívánunk, melyet nyisson az a hír, hogy úgy néz ki, hogy júniusban érkezik a Rockstar mindenki által várt játéka, a Red Dead Redemption 2. 

Bővebben
2017
Sze
28
HírVideó

Itt a Red Dead Redemption 2 új előzetese

0

A Rockstar mára ígért valamit a Red Dead Redemption 2-ből, ami nem más, mint a legújabb előzetes. A játék fantasztikusan néz ki, de sajnos 2018 tavaszáig várni kell még rá. 

Bővebben
2017
Sze
23
Hír

Jövő héten Red Dead Redemption 2-bejelentés jöhet

0

A Rockstarnak mondanivalója van, derült ki tegnap egy tweetjük-ből. Minden bizonnyal a Red Dead Redemption 2-vel kapcsolatban szeretnének valamit megosztani az internet népével. 

Bővebben
2017
aug
6
Hír

Nem biztos a PC-s Red Dead Redemption 2

0

Ismét lehet, hogy nagy pofont kapnak a még mindig PC-n játszók, a Rockstar ugyanis még mindig nem erősítette meg, hogy lesz PC-s verziója a Red Dead Redemption 2-nek. Sőt, a kiadójuk mást sejtet. 

Bővebben
2016
okt
21
Hír

Red Dead Redemption 2 – a PS4-esek előnyt élveznek

0

A Red Dead Redemption 2-vel előnyben lesz az, aki PlayStation 4-en játssza, ugyanis a Sony megállapodott a Rockstarral arról, hogy az ő konzoltábor juthasson hozzá először egyfajta tartalomhoz. 

Bővebben
2016
okt
20
HírVideó

Itt a Red Dead Redemption 2 első előzetese

0

A Rockstar Games tegnapi ígéretéhez híven közzétette a Red Dead Redemption 2 első előzetesét, melyben túl sok akciót nem, hangulatot annál inkább kaphatunk. A játék hivatalosan jövő év őszén jelenik meg, felejtsétek el! 

Bővebben
2016
okt
19
Hír

Hivatalos a Red Dead Redemption 2

0

Már a Rockstar sem terel, és megerősítette, hogy valóban érkezik a Red Dead Redemption 2, az első trailert a holnapi napra ígérték. Egyelőre szinte semmit nem lehet tudni a játékról. 

Bővebben