Red Dead Redemption 2 | Konzol Center
2019
feb
7
Hír

23 millió példánynál tart a Red Dead Redemption 2

0

Ha a siker mérőfoka egy videojáték esetében az eladott példányszám, akkor a Red Dead Redemption 2 mindenképp annak mondható, ugyanis megjelenése óta a játékból világszerte már 23 millió fogyott. 

Bővebben
2018
nov
8
Hír

Eddig 17 millió Red Dead Redemption 2 fogyott

0

A Take-Two közzétette aktuális pénzügyi jelentését, melyből legtöbben talán arra voltak kíváncsiak, kiderül-e, hogy mennyi Red Dead Redemption 2 talált gazdára a játék megjelenése óta. 

Bővebben
2018
nov
2
Hír

1 millió fontot fizet a Rockstarnak a Trusted Reviews a Red Dead 2 szivárogtatásért

0

A brit Trusted Reviews-nak komoly következményekkel kell szembenéznie, amiért idén februárban belső vállalati dokumentumokból szivárogtatott ki információt a Red Dead Redemption 2-ből. 

Bővebben
2018
nov
1
HírVideó

Kamu HDR fut a Red Dead Redemption 2 alatt

0

Lassan egy hete a fél világ a Red Dead Redemption 2-t nyúzza, és a megjelenés napjától egyre többen panaszkodnak a játék HDR-módjára. Homályos, fakó, ködös – néhány a jelzők közül, amiket a játékosok mondanak róla. 

Bővebben
2018
nov
1
Hír

Szórakoztatóipari rekordot döntött a Red Dead Redemption 2

0

Nagy kanállal ehetnek a Houser-testvérek, ugyanis a Rockstar bejelentette, hogy a Red Dead Redemption 2 olyan nyitóhétvégét produkált, amilyet még soha egyetlen szórakoztatóipari termék sem korábban. 

Bővebben
2018
okt
28
HírVideó

Xbox One X-en a legszebb a Red Dead Redemption 2

0

A Digital Foundry minden konzolon letesztelt a héten megjelent Red Dead Redemption 2-t, a következtetés pedig senkit nem lep meg: a játék Xbox One X-en néz ki a legjobban, és ott is fut a legsimábban. 

Bővebben
2018
okt
27
Hír

Félmilliárd dollárt kaszálhatnak idén a Rockstar alapítói a Red Dead Redemption 2-n

0

Üzleti elemzők számításai szerint a Red Dead Redemption 2 akkora siker lesz, hogy idén a Rockstar alapítói több mint félmilliárd dollárral gazdagítják magánvagyonukat. Igen, a magánvagyont, nem a cégét. 

Bővebben
2018
okt
25
Hír

Red Dead Redemption 2 teszt – minden idők egyik legobb játéka lett

0

A fél világ készültségben, ugyanis éjfél után már indítható a Red Dead Redemption 2, ami meglehetősen jól szerepelt a kritikusok előtt. Az embargó lejárt, a fehér füst felszállt, remekmű született! 

Bővebben
2018
okt
23
HírVideó

Kilenc tipp a Red Dead Redemption 2-höz

0

Az Eurogamer csapata egy hasznos tippeket tartalmazó videót dobott össze a pénteken debütáló Red Dead Redemption 2-höz, melyben különböző választható aktivitásokat mutatnak be időtöltésként. 

Bővebben
2018
okt
19
HírVideó

Itt a Red Dead Redemption 2 launch trailere

0

Pontosan egy hét, és útjára indul a vadnyugati őrület a konzolosok körébe, a Red Dead Redemption 2 ugyanis jövő héten pénteken jelenik meg. A Rockstar kiadta a játék utolsó előzetesét, a launch trailert. 

Bővebben
2018
okt
2
HírVideó

Újra mozgásban a Red Dead Redemption 2

0

Mindaz, amit a mellékelt videón látsz a Red Dead Redemption 2-ből, 105GB mennyiségben fog terpeszkedni a merevlemezen, október 26-tól, amikor a Rockstar legújabb játéka megjelenésre kerül. 

Bővebben
2018
Sze
22
Hír

FPS-nézetből is végigjátszható a Red Dead Redemption 2

0

Kevés fejlesztő van a világon, aki arra képes, mint a Rockstar Games: a játékos preferenciájára bízza, hogy egy játékot külső nézetből (TPS) vagy belső nézetből (FPS) akar játszani. A Red Dead Redemption 2 is ilyen lesz. 

Bővebben
2018
aug
10
HírVideó

Red Dead Redemption 2 – az első gameplay trailer

0

Sokat kellett várni rá, de megérte, a Red Dead Redemption 2 első gameplay előzetese feltörölte a padlót a rajongókkal. A Rockstar-minőség garantált, októberre ne csináljatok nagyon más programot! 

Bővebben
2018
jún
5
HírVélemény

Három prémium kiadást kap a Red Dead Redemption 2

0

A Rockstar Games bejelentette, hogy az év végén megjelenő Red Dead Redemption 2-höz három prémium kiadást is tervez. A természetesen más-más tartalommal érkező pakkok ára is különböző lesz.

Bővebben