Red Dead Redemption | Konzol Center
2018
feb
3
Hír

Hivatalos a Red Dead Redemption 2 megjelenési dátuma

0

A Rockstar hosszú várakozás után elárulta, hogy mikor jelenik meg a Red Dead Redemption 2. Eddig a jó hír. A rossz viszont az, hogy ismét csúszik a játék, immáron ki tudja hányadjára. 

Bővebben
2016
Júl
10
HírVideó

Jobban fut a Red Dead Redemption Xbox One-on

0

Bekerült az Xbox One visszafele kompatibilitási programjába a héten az Xbox One, s a Digital Foundry kiváncsi volt arra, hogyan is muzsikál a nem éppen mai játék a konzolon. Összehasonlító videó. 

Bővebben
2015
aug
22
Hír

14 millió Red Dead Redemption kelt el világszerte

A cím nem elírás, igen, a Red Dead-ről van szó, még akkor is, ha a mai kontextusban már kicsit furcsán cseng a neve. A játékot kiadó Take-Two részvényeseinek szánt beszámolóból került elő egy új adat. 

Bővebben
2015
máj
18
HírVideó

Öt éve jelent meg a Red Dead Redemption

Napra pontosan öt évvel ezelőtt jelent meg a Red Dead Redemption, s a születésnap alkalmából készült egy rajongói videó, mely napjaink játékába, a GTA V világába helyezi John Marstont. 

Bővebben
2014
máj
12
HírPletyka

Megjelenhet PC-re a Read Dead Redemption

0

A Rockstar mindig is híres volt arról, hogy kicsit szívatja a még mindig PC-n játszókat, most azonban gyógyírt kaphatnak a klaviatúra és egér kombó szerelmesei. A Red Dead Redemption ugyanis megjelenhet PC-re. 

Bővebben
2013
okt
19
HírPletyka

Egy “híres IP következő verzióján” dolgozik a Rockstar

0

Ebben a kissé borongós szombati időben ideje egy kis találgatásnak és pletykának: a Rockstar Games egy “híres IP következő verzióján” dolgozik, derül ki egy alkalmazott önéletrajzából.

Bővebben
2012
Júl
13
Hír

Hallunk még a Red Dead Redemption-ről

0

Úgy tűnik, hogy megeredt a Rockstar nyelve, miután tegnap két GTA V képpel szúrták ki a szemünket. A csapat elárulta, hogy lesz még Red Dead Redemption bejelentésük, nem felejtették el 2010 egyik legnagyobb sikercímét!

Bővebben
2011
dec
29
Hír

Red Dead Redemption árzuhanás Xbox Live-on

0

Ha valaki egy tartalmas, szórakoztató Rockstar játékra vágyik, az egyik, amelyiket kapásból ajánlani tudjuk, a Red Dead Redemption. Külön jó hír, hogy a Microsoft “12 Days of Deals” akciója keretében most a játék és DLC-i is akciósak.

Bővebben
2011
Sze
14
Hír

Red Dead Redemption – GOTY kiadás októberben

0

A Rockstar hivatalosan is megerősítette, hogy a tavalyi év egyik slágerjátéka, a Red Dead Redemption Game of the Year kiadást kap sokak örömére.

Bővebben
2011
Sze
2
Hír

Az utolsó Red Dead Redemption DLC tartalma

0

Méltó módon búcsúzik a Rockstar a Red Dead Redemption-től, a játék utolsó DLC-je meglehetősen vaskosra sikerült. A kiegészítő szeptember 13-án startol, itt a részletes lista.

Bővebben
2011
Júl
28
Hír

Ingyenes Red Dead Redemption DLC jön

0

Bár a játék tavaly jelent meg, s a csúcson már túljutott, a Rockstar csak nem hagyja nyugodni, s több nagyobb kiegészítő után most egy ingyenes DLC-vel kedveskedik a rajongóknak.

Bővebben
2011
Júl
1
Hír

Új Red Dead Redemption DLC közeleg

0

Ha mindig viszket a tenyered, amikor a Red Dead Redemption-re gondolsz, akkor hamarosan ismét tennivalód lesz: a Rockstar új DLC-t jelentett be a játélkhoz, de nem árulta el, mikor érkezik.

Bővebben
2011
ápr
9
Hír

Új Red Dead Redemption DLC

0

A Rockstar Games bejelentette, hogy jövő héten különböző extrákat nyújtó DLC érkezik a Red Dead Redemption-höz.  A kiegészítő április 12-től tölthető le PSN-en és Xbox Live-on.

Bővebben
2011
ápr
3
Hír

Uncharted 3 – jobb multiplayert ígérnek

0

A Naughty Dog azt tervezi, hogy az idén megjelenő Uncharted 3: Drake’s Deception-ban a többjátékos mód komoly ráncfelvarrást kap, hogy az alap multi játékok közt gondoljanak rá a gamerek.

Bővebben