Resident Evil 2 Remastered | Konzol Center
2019
feb
17
HírVideó

Tölthető a Resident Evil 2 ingyenes kiegészítője

0

A Resident Evil 2 ingyenes kiegészítője, a Ghost Survivors már tölthető, melyben három karakter bőrébe bújhatsz, akik sosem jutottak ki Raccon City-ből. A DLC kapott egy külön launch trailert is, íme. 

Bővebben
2019
jan
26

Hatalmas siker a Resident Evil 2 Steamen

0

Tegnap jelent meg a Capcom-féle Resident Evil 2 remake, és gyakorlatilag felperzselte a Steam szervereit működtető kábeleket, a játék ugyanis hatalmas sikert ért el. 

Bővebben
2019
jan
19
HírVideó

Interaktív előzetesen a Resident Evil 2

0

Már csak néhány nap választ el minket a Resident Evil 2 remakejének megjelenésétől, és most egy interaktív előzetessel hangolhat mindenki Claire és Leon kalandjára. Igényes címnek ígérkezik a felújított darab. 

Bővebben
2019
jan
19
Hír

Hangyaf@sznyi lesz a Resident Evil 2 kampányának hossza

0

A Resident Evil 2 producere és direktora elárulták, hogy mennyi játékidőre számíthat az, aki beruház a játékba. Bár kétszer olyan hosszú lesz, mint az eredeti változat, még így is nagyon karcsú…

Bővebben
2019
jan
12
HírVideó

Resident Evil 2 – egykos és most

0

Két hét múlva már meg is érkezik a Resident Evil 2 remake, és most mindenki megnézheti, hogy mennyit is fejlődött a játék a 20 évvel ezelőtti változatához képest. A demó már tölthető, 30 perces időkorlátos formában. 

Bővebben
2018
okt
9
HírVideó

Félórányi Resident Evil 2

0

2019-ben kerül az üzletekbe a legendás Resident Evil 2 remake-je, mely nem mellékesen remekül fest. A Capcom jóvoltából most fél órán keresztül kísérheted Clairt, de vigyázz, mert persze spoileres! 

Bővebben
2018
Sze
1
HírVideó

Így fest PS4 Pro-n a Resident Evil 2 felújítva

0

A Capcom egy élő stream keretébe mutatta meg, hogyan fest a Resident Evil 2 felújítva PlayStation 4 Pro-n. A jövő év január 25-ét karikázza be az a naptárban, aki szeretne vele majd játszani. 

Bővebben
2015
aug
13
HírVideó

Hivatalosan is készül a Resident Evil 2 remake

A Capcom hivatalosan is elismerte, hogy felújítják a Resident Evil legendás második részét, mely vélhetően Resident Evil 2 Remastered néven jelenik meg. Egyelőre nincs más infó. 

Bővebben