2019
feb
20
HírVideó

Sekiro: Shadows Die Twice – egy újabb boss

0

Nagyjából egy hónap van hátra a Sekiro: Shadows Die Twice megjelenéséig, és most egy újabb bosst mutatnak meg a From programozói. Amit persze csak az nézzen meg, akit nem érdekel a játék, mert spoileres. 

Bővebben
2019
feb
10
Hír

Itt a Sekiro: Shadows Die Twice gépigénye

0

A From Software legújabb játékának Steames adatlapján jelent meg annak gépigénye, melytől senkinek nem kell cidriznie, ugyanis meglehetősen átlagos konfigurációt követel meg a játék. Cserébe majd máshol büntet. 

Bővebben
2019
feb
9
HírVideó

Sztoritraileren a Sekiro: Shadows Die Twice

0

A From Software a rajongóit szeretné felcsigázni a Sekiro: Shadows Die Twice történetével, így úgy döntöttek, hogy készítenek róla egy külön videót, ami a játék történetébe kalauzol el. A naptárban március 22-t karikázzátok! 

Bővebben
2019
feb
2
Hír

Különösen nehéz lesz a Sekiro: Shadows Die Twice

0

A From Software már a végsőket csiszolja a márciusban megjelenő új játékán, és természetesen senki nem várja, hogy az könnyű lesz. A játék direktora egy friss interjúban azt nyilatkozta, hogy különösen nehéz lesz a játék. 

Bővebben
2019
jan
15
HírVideó

Rejtett területre kalauzol a Sekiro: Shadows Die Twice

0

A From Software következő nagy játéka, a Sekiro: Shadows Die Twice most egy olyan területre kalauzol, ami a kampány elől rejtve van, és csak egy harang aktiválásával juthat el oda a kíváncsi játékos. 

Bővebben
2018
Sze
23
HírVideó

Sekiro: Shadows Die Twice gameplay érkezett

0

A From Software a PlayStation YouTube-csatornájára küldött egy anyagot, melyen 12 percen keresztül leshetünk bele a Shadows Die Twice-ba. Van benne bossharc, és egy akkora kígyó, mint egy felhőkarcoló. 

Bővebben
2018
aug
22
gamescomHírVideó

GC 2018: Sekiro: Shadows Die Twice videókat kaptunk

0

A kölni gamescom javában dübörög, és a From Software nem fukarkodik Sekiro-videokban. Három anyagot is bemutattak az expón, lehet morogni vagy örülni, ízléstől függetlenül. 

Bővebben
2018
jún
13
E3HírVideó

E3 2018: Új irányt vesz a Sekiro: Shadows Die Twice

0

A From Software új projektjét óriási érdeklődás várta az E3-on, azonban a Sekiro: Shadows Die Twice sok Dark Souls-rajongó örömét rontotta el. A játék szamurájos, nem RPG, és köze nincs a korábbi DaS-címekhez. 

Bővebben