Sekiro: Shadows Die Twice | Konzol Center
 
2019
ápr
12
Hír

Kétmillió példány felett jár a Sekiro: Shadows Die Twice

0

A From Software szamuráj ópusza, a Sekiro: Shadows Die Twice már több mint kétmillió példányban fogyott világszerte három héttel a megjelenését követően, derült ki az Activision információjából.

Bővebben
2019
Már
31
Hír

A Sekiro: Shadows Die Twice volt a legnépszerűbb játék a héten

0

Remek rajtot fogott a Sekiro: Shadows Die Twice, az Activision gondozásában megjelent játék volt a legkelendőbb a március 24-i héten. Lenyomta a The Division 2-t, meg minden mást is egyúttal.

Bővebben
2019
Már
22
Hír

Sekiro: Shados Die Twice teszt

0

Ma jelenik meg a From Software várva várt játéka, a Sekiro: Shadows Die Twice, s bár a kiadó nem küldött előre tesztkódokat a kritikusoknak, mégis már elérhetők a játékból az első tesztek.

Bővebben
2019
Már
19
HírVideó

Sekiro: Shadows Die Twice – ezt kell tudnod a játékról

0

Minden Soulsborne-rajongó már visszaszámlál, ugyanis pénteken érkezik az új From-játék, és a játék készítői egy hatperces videóban mondanak el gyakorlatilag mindent, amit a játékról tudnod kell.

Bővebben
2019
Már
12
HírVideó

Launch traileren a Sekiro: Shadows Die Twice

0

Jövő héten pénteken kerül az üzletekbe a From Software legújabb játéka, és a készítők fellőtték a játék utolsó előzetesét. A fennmaradó időben be lehet szerezni a **naxot, szükség lesz rá bőven!

Bővebben
2019
feb
20
HírVideó

Sekiro: Shadows Die Twice – egy újabb boss

0

Nagyjából egy hónap van hátra a Sekiro: Shadows Die Twice megjelenéséig, és most egy újabb bosst mutatnak meg a From programozói. Amit persze csak az nézzen meg, akit nem érdekel a játék, mert spoileres. 

Bővebben
2019
feb
10
Hír

Itt a Sekiro: Shadows Die Twice gépigénye

0

A From Software legújabb játékának Steames adatlapján jelent meg annak gépigénye, melytől senkinek nem kell cidriznie, ugyanis meglehetősen átlagos konfigurációt követel meg a játék. Cserébe majd máshol büntet. 

Bővebben
2019
feb
9
HírVideó

Sztoritraileren a Sekiro: Shadows Die Twice

0

A From Software a rajongóit szeretné felcsigázni a Sekiro: Shadows Die Twice történetével, így úgy döntöttek, hogy készítenek róla egy külön videót, ami a játék történetébe kalauzol el. A naptárban március 22-t karikázzátok! 

Bővebben
2019
feb
2
Hír

Különösen nehéz lesz a Sekiro: Shadows Die Twice

0

A From Software már a végsőket csiszolja a márciusban megjelenő új játékán, és természetesen senki nem várja, hogy az könnyű lesz. A játék direktora egy friss interjúban azt nyilatkozta, hogy különösen nehéz lesz a játék. 

Bővebben
2019
jan
15
HírVideó

Rejtett területre kalauzol a Sekiro: Shadows Die Twice

0

A From Software következő nagy játéka, a Sekiro: Shadows Die Twice most egy olyan területre kalauzol, ami a kampány elől rejtve van, és csak egy harang aktiválásával juthat el oda a kíváncsi játékos. 

Bővebben
2018
Sze
23
HírVideó

Sekiro: Shadows Die Twice gameplay érkezett

0

A From Software a PlayStation YouTube-csatornájára küldött egy anyagot, melyen 12 percen keresztül leshetünk bele a Shadows Die Twice-ba. Van benne bossharc, és egy akkora kígyó, mint egy felhőkarcoló. 

Bővebben
2018
aug
22
gamescomHírVideó

GC 2018: Sekiro: Shadows Die Twice videókat kaptunk

0

A kölni gamescom javában dübörög, és a From Software nem fukarkodik Sekiro-videokban. Három anyagot is bemutattak az expón, lehet morogni vagy örülni, ízléstől függetlenül. 

Bővebben
2018
jún
13
E3HírVideó

E3 2018: Új irányt vesz a Sekiro: Shadows Die Twice

0

A From Software új projektjét óriási érdeklődás várta az E3-on, azonban a Sekiro: Shadows Die Twice sok Dark Souls-rajongó örömét rontotta el. A játék szamurájos, nem RPG, és köze nincs a korábbi DaS-címekhez. 

Bővebben